mouseman 12 Απριλίου 2015 #1 Share 12 Απριλίου 2015 Είμαι κάτοχος μιας slr φωτογραφικής μηχανής και με αυτή βγάζω της φώτο από το ενυδρείο μου. Ως γνωστό όμως για να έχουμε λεπτομέρειες από τα κοράλλια στις φώτο χρειάζεται ο φακός μας να είναι ο λεγόμενος macro(να εστιάζει σε πολύ μικρή απόσταση π.χ. 2cm). Δυστυχώς για κάποιους όπως και για μένα αυτή την εποχή είναι αβάσταχτο το πόσο για να πάρουμε έναν φακό macro και έτσι η εταιρία Polaroid ήρθε να δώσει την λύση http://www.amazon.co.uk/Polaroid-Optics-Piece-Close-Filter/dp/B003UI0194 με κάποιους μεγεθυντικούς φακούς που προσαρμόζετε πάνω στον φακό της μηχανής και το κόστος είναι μηδενικό μπροστά σε έναν φακό. Την Τρίτη θα προβώ σε αγορά του set και θα σας ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 12 Απριλίου 2015 #2 Share 12 Απριλίου 2015 Μη φανταστείς οτι κανουν καμία τρομερή δουλεια. Έχω δοκιμάσει τέτοιους φακούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 12 Απριλίου 2015 Author #3 Share 12 Απριλίου 2015 Μη φανταστείς οτι κανουν καμία τρομερή δουλεια. Έχω δοκιμάσει τέτοιους φακούς. Κοιτα αν βαλεις και τους 4 πανω απ τους 29ποντους που μπορει να εστιασει ενας φακος σου δινει την δυνατοτητα να εστιασεις στους 2 ποντους.Αυτο ειναι δοκιμασμενο βεβαια εξαρταται και το τι φακο χρησιμοποιεις.Αλλα αυτο που σου ειπα εχει δοκιμαστει με φακο 50mm οχι κατι τρελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.