mary74 12 Απριλίου 2015 #1 Share 12 Απριλίου 2015 Δεν μπορώ να μην μοιραστώ μαζί σας την απορία του επτάχρονου γιου μας εχτές το βράδυ στην εκκλησία... Στον στολισμό της εκκλησίας υπάρχουν οι κίτρινες σημαίες με το δικέφαλο αετό. Τις βλέπει ο μικρός και ρωτάει: "Μαμά γιατί έχουν σημαίες της ΑΕΚ στην εκκλησία!!??!!" ....... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 12 Απριλίου 2015 #2 Share 12 Απριλίου 2015 Βλεπει μπροστα το παιδι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 12 Απριλίου 2015 #3 Share 12 Απριλίου 2015 Χαχαχαχαχαχαχαχα ωραιος ο μικρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 12 Απριλίου 2015 Author #4 Share 12 Απριλίου 2015 Χρόνια Πολλά παιδιά!!! Να μην σας πω πως παρεξηγήθηκε που δεν είδε και του ολυμπιακού κρεμασμένη.... ευτυχώς που δεν με ρώτησε κάτι και γι' αυτό. Η λογική του πάντως με τρελαίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 13 Απριλίου 2015 #5 Share 13 Απριλίου 2015 Χρόνια Πολλά παιδιά!!! Να μην σας πω πως παρεξηγήθηκε που δεν είδε και του ολυμπιακού κρεμασμένη.... ευτυχώς που δεν με ρώτησε κάτι και γι' αυτό. Η λογική του πάντως με τρελαίνει... Ευτυχως που δεν ρωτησε τον παπά να λες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης σπαρτ 13 Απριλίου 2015 #6 Share 13 Απριλίου 2015 Μ. Παρασκευή στον επιτάφιο έπαιζε η μπάντα του δήμου Σπαρτης πένθημα , και πετάγεται η δικιά μου 3 χρόνων μέσα των κόσμο και ρώτησε αν θα παίξουν κ ζουζούνια .... Ανάσταση! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 13 Απριλίου 2015 #7 Share 13 Απριλίου 2015 αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Απριλίου 2015 #8 Share 14 Απριλίου 2015 (edited) Δεν μπορώ να μην μοιραστώ μαζί σας την απορία του επτάχρονου γιου μας εχτές το βράδυ στην εκκλησία... Στον στολισμό της εκκλησίας υπάρχουν οι κίτρινες σημαίες με το δικέφαλο αετό. Τις βλέπει ο μικρός και ρωτάει: "Μαμά γιατί έχουν σημαίες της ΑΕΚ στην εκκλησία!!??!!" ....... χαχαχα Ωραιο το μουτρο!Τι ωραια που ειναι τα παιδικα μυαλα γμτ! Τις εχουν στην εκκλησια μπας και τους λυπηθει ο θεος και γινουν καμια μερα μεγαλη ομαδα Ταμα ειναι πες του! Έγινε επεξεργασία 14 Απριλίου 2015 - mad23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 14 Απριλίου 2015 Author #9 Share 14 Απριλίου 2015 Ευτυχως που δεν ρωτησε τον παπά να λες....... Ευτυχως δε θα πει τίποτα. Ικανό τον έχω να ρωτούσε μέχρι να πάρει απάντηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 14 Απριλίου 2015 Author #10 Share 14 Απριλίου 2015 Μ. Παρασκευή στον επιτάφιο έπαιζε η μπάντα του δήμου Σπαρτης πένθημα , και πετάγεται η δικιά μου 3 χρόνων μέσα των κόσμο και ρώτησε αν θα παίξουν κ ζουζούνια .... Ανάσταση! Καλά τα μικρά δεν παίζονται.... χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Απριλίου 2015 #11 Share 14 Απριλίου 2015 (edited) Η μοναδική Πασχαλινή απορία που έχω κάθε χρόνο, ειναι πως με το που θα περάσει το Πάρχα, είμαι 3 κιλά βαρύτερος. Επιρρεάζονται για κάποιο λόγο οι ηλεκτρονικές ζυγαριές απο τα βεγγαλικά του Σαββάτου ή την τσίκνα της Κυριακής ας πούμε; Έγινε επεξεργασία 14 Απριλίου 2015 - Safarpn 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος