akermarina 17 Απριλίου 2015 Author #26 Share 17 Απριλίου 2015 Καλημέρα ! ! Απώλειες δεν είχα απλα αντάλλαξα 2 ,3 τον 2 μήνα για να αλλάξω την αναλογία αρσενικων θυλικων και να εχω διαφορετικά χρώματα ! Οταν φτάσουν στο τελικό τους μέγεθος θα διακόσμησω πάλι το ενυδρειο αλλα δ θα το γέμισω πολυ μερικά φυτά κ ενα ξύλο ! Αν κάποια στιγμη μου δείξουν ότι δ χωράνε θα τα δώσω η θα τα περάσω σε άλλο ενυδρειο ! Ετσι κ αλλιώς σε 4-5 μήνες θα περάσω το ζευγάρι σε άλλο ενυδρειο ! Κ λογικα θα μου βγει κ άλλο ζευγάρι απο κει κ πέρα θα δώ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 17 Απριλίου 2015 #27 Share 17 Απριλίου 2015 Καλημέρα κ από μένα .θεωρητικά κάνεις αυτό που λένε οι εκτρωφεις για να μεγαλώσουν γρήγορα τα ψάρια σου. είχες απώλειες; ;; τι σκέφτεσαι να κάνεις όταν πλέον δεν χωράνε;; θα παραμένει γυμνο;;; πάντως μερικά μου άρεσαν πολύ! !!!!! Να μην χωρανε που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 17 Απριλίου 2015 #28 Share 17 Απριλίου 2015 Ωραια ψαρια!! ΜΠΡΑΒΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 17 Απριλίου 2015 #29 Share 17 Απριλίου 2015 στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 17 Απριλίου 2015 #30 Share 17 Απριλίου 2015 στο ενυδρείο. Τωρα δε χωρανε? Πως το βλεπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 17 Απριλίου 2015 #31 Share 17 Απριλίου 2015 Για να καταλαβω και εγω επιτελους εδω μεσα ρε μαγκες........ Στα 260 ζοριζονται και δε μπορουν αλλο και στα 400 βλεπουν τη διαφορα της αληθειας και ασπαζονται το αγιο φως? Και ειδικα στη περιπτωση σου Στελλα με πλατυ και ροδοστομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 17 Απριλίου 2015 #32 Share 17 Απριλίου 2015 Αυτά φύγανε κ μην αρπάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 17 Απριλίου 2015 #33 Share 17 Απριλίου 2015 Αν το θέμα είναι χωροταξικό για σενα για μενα περισσεύει το χόμπι μας δεν χωράει απολυτους λόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akermarina 21 Απριλίου 2015 Author #34 Share 21 Απριλίου 2015 Καλησπέρα ! Όπως εχω γραψει κ πιο πανω τα δισκακια μου γενουν συνεχεια ! αφου περασαν οι 12-14 μερες μερες που ειχε γεννησει το ζευγαρι που εχω μεσα ( κ την προηγουμενη βδομαδα γεννησε η δευτερη θυληκια) ηρθε παλι η ωρα για το ζευγαρι να κανει μια γεννα ... την τραβηξα βιντεο με το που γυρισα απο τη δουλεια κ σας δειχνω μερικα αποσπασματα απο τα αυγα, την προστασια και τη φροντιδα που τους παρεχει το ζευγαρι πριν τη "χαλασω" κ αυτη ( σε 10 -12 μερες θα ανεβασω νεο απο καινουργια ) κανω link για οποιον θελει να χαζεψει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akermarina 21 Απριλίου 2015 Author #35 Share 21 Απριλίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalismi1985 16 Ιουνίου 2015 #36 Share 16 Ιουνίου 2015 Τωρα ειδα το ποστ..Μπραβο πολυ ομορφοι οι δισκοι σου,και φανταστικο να βλεπεις γεννες..απορω πως κρατας τοσο χαμηλα τα νιτρικα σου.6 καψουλες καρδια την μερα σε 12 δισκους και αλλαζεις καθε 12 με 14 μερες νερο?μονο οι ακαθαρσιες που θα μενουν κατω θα ειναι βουνο!πως τα καταφερνεις?εγω καθε 2 με 3 μερες πρεπει να καθαριζω!! Κανουν τοση δουλεια τα φιλτρα σου? Μηπως πρεπει να παω να παρω κανα 2 φιλτρα ακομα?τι υλικα βαζεις στα φιλτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος