Giannis_X 10 Απριλίου 2015 #1 Share 10 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους αν δεν είναι σοστα τοποθετημένο το θεμα εδώ ας το μεταφέρουν οι συντονιστές στο σοστο μέρος. Οπός αναφέρω και στον τίτλο θέλω να δοκιμάσω να κάνω μια μικρή φάρμα απο white worms. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να κάνω την αρχή και θα ήθελα παρακαλώ αν είναι εύκολο κάποιος που έχει ασχοληθεί - ασχολείται να με βοηθήσει να κάνω μια προσπάθεια. Το μόνο που έχω είναι ένα ταπερ . Τη άλλα υλικά - πράγματα χιάζομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Απριλίου 2015 #2 Share 10 Απριλίου 2015 Ειναι περιπου το ιδιο μ αυτα.http://www.aquazone.gr/forums/topic/64653-grindal/ Καποιος πρεπει να σου δωσει μπολι για να ξεκινησεις αποκια,αλλιως δεν γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 10 Απριλίου 2015 Author #3 Share 10 Απριλίου 2015 Οοο όμορφα πολύ ενδιαφέρον και όπως διάβασα εύκολο σε ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα πρέπει να βρω κάποιον με καλλιέργεια. Οποτεεεε... . . . Ποιος έχει καλλιέργεια grindal? Οπου θα μπορούσε να μου προσφέρει μια μικρή.. ποσότητα να ξεκινήσω και εγώ τη δοκιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 10 Απριλίου 2015 Author #4 Share 10 Απριλίου 2015 (edited) Θα κάνω μια δοκιμή οπος ο παπουλης αποδώ που ξεκίνησε απο το 0 με τροφή για σκιλους εκείνος μερικά βρεγμένα σφουγγάρια και πολύ υπομονή και ο θεός βοηθός https://m.youtube.com/watch?v=wVfoyeHQqBo Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2015 - Giannis_X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 10 Απριλίου 2015 #5 Share 10 Απριλίου 2015 Θα κάνω μια δοκιμή οπος ο παπουλης αποδώ που ξεκίνησε απο το 0 με τροφή για σκιλους εκείνος μερικά βρεγμένα σφουγγάρια και πολύ υπομονή και ο θεός βοηθός https://m.youtube.com/watch?v=wVfoyeHQqBo Καλησπέρα! Όπως το είδα εγώ το βίντεο δεν ξεκίνησε ακριβώς από το 0! Τα σφουγγάρια που έχει έχουν ήδη καλλιέργεια επάνω τους!Μεταφέροντας την τροφή στο άλλο τάπερ μαζί μεταφέρθηκαν και σκουλήκια! Ταΐζοντας θα γίνει μια μεγάλη αποικία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 10 Απριλίου 2015 #6 Share 10 Απριλίου 2015 Οοο όμορφα πολύ ενδιαφέρον και όπως διάβασα εύκολο σε ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα πρέπει να βρω κάποιον με καλλιέργεια. Οποτεεεε... . . . Ποιος έχει καλλιέργεια grindal? Οπου θα μπορούσε να μου προσφέρει μια μικρή.. ποσότητα να ξεκινήσω και εγώ τη δοκιμή? Τελικά grindal θα εκτρεφεις η white worms?Αν θες πάντως grindal έχω εγώ να σου δώσω μπολι αν δεν έχει κάποιος άλλος κοντά σου.Το μόνο που θα χρειαστείς εκτός από το τάπερ είναι χώμα χουμους(Εγώ πήρα από το Ikea)και γατοτροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 10 Απριλίου 2015 Author #7 Share 10 Απριλίου 2015 Κοίτα για να μην ξοδεύομε και πολύ θα ταΐζω οπός στο αμερικα με ψωμάκι βαπτισμενο σε γάλα η αρεομενο γιαούρτι. Ψωμάκι δόξα τον θεό έχουμε ακόμα γαλατακη επίσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 11 Απριλίου 2015 #8 Share 11 Απριλίου 2015 απο αποψη τροφης εκτος απο γατοτροφη και διαφορα τετοια με ψωμια που ειναι καπως διαδικασια και θα αναδυουν και οσμες ....πιστευω καλλυτερο ειναι να βαλεις σκετα κουακερ ..ειναι καθαρα δεν λερωνουν και με μια συσκευασια των 3 ευρω βγαζεις χρονια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 11 Απριλίου 2015 #9 Share 11 Απριλίου 2015 απο αποψη τροφης εκτος απο γατοτροφη και διαφορα τετοια με ψωμια που ειναι καπως διαδικασια και θα αναδυουν και οσμες ....πιστευω καλλυτερο ειναι να βαλεις σκετα κουακερ ..ειναι καθαρα δεν λερωνουν και με μια συσκευασια των 3 ευρω βγαζεις χρονια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Απριλίου 2015 #10 Share 11 Απριλίου 2015 Τα κουακερ αντι για χωμα η αντι για τροφη. Και βρεγμενα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 11 Απριλίου 2015 #11 Share 11 Απριλίου 2015 Τα κουακερ αντι για χωμα η αντι για τροφη. Και βρεγμενα; To κουακερ αντί για τροφή! Ναι βρεγμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 11 Απριλίου 2015 #12 Share 11 Απριλίου 2015 πιο γρηγορος ο απο πανω στις απαντησεις ...χεχε επιπλεον κατω απο την τυρφη βαζω και ενα στρωμα πετραδακι ψηλο και δεν επιτρεπει το σαπισμα με τα θρεπτικα συστατικα απο το χωμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 11 Απριλίου 2015 #13 Share 11 Απριλίου 2015 πιο γρηγορος ο απο πανω στις απαντησεις ...χεχε επιπλεον κατω απο την τυρφη βαζω και ενα στρωμα πετραδακι ψηλο και δεν επιτρεπει το σαπισμα με τα θρεπτικα συστατικα απο το χωμα!!! Με το humus δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 11 Απριλίου 2015 #14 Share 11 Απριλίου 2015 Με το humus δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα.Μια απο τα ιδια οσο ειχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 12 Απριλίου 2015 #15 Share 12 Απριλίου 2015 ουτε εμενα μ σαπισε ποτε απλα ελεγα μηπως και ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 12 Απριλίου 2015 #16 Share 12 Απριλίου 2015 ακυρο τοτε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος