Jump to content

Απο Γκαποενυδρειο Σε Χρυσοψαραδικο

Giannis_X

Recommended Posts

Καλός :) θα βάλω λίγο ακόμα κλαδέματα απο την ludwigia repens . Το καλαθάκι θα το βάλω μέσα στης γαρίδες ;)

Το καλαθάκι θα το βάλω μέσα στης γαρίδες ;)

:thumbsu:

Οι γονείς δεν αγγίζουν ούτε το κερατόφυλλο ούτε τη μος, μακάρι να βγούνε και τα μωρά ίδια!

Στάλθηκε από το G320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εισαι και τυχερη  :)

Πιστεύω πος έχει να κάνη με την σωστή τους φροντίδα και διατροφή.

Τα ταίζω αρκετά και

με μεγάλη ποικιλία. Στις διακοπές που θα μείνουν νηστικά θα δούμε αν θα φάνε κανένα φυτό. Τα μικρά μεγαλώνουν ... ^_^

Στάλθηκε από το G320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

με τον χαρακτηρα του ψαριου εχει να κανει κυριως, η διατροφη θα πρεπει να θεωρειται δεδομενη , οτι θα δεχεται τακτικα την "πρασιναδα" του δηλαδη ..

και κυριως με το ειδος του ψαριου.. αν ειναι με μονη ουρα.. ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα..

Αχχχ έκανα σήμερα μια αλλαγή νερού 30% και χάρηκα πολύ :) μύρισα το νερό του ενυδρείου που έβγαλα και μύριζε υγεία αχχχ μια ευχάριστη μυρωδιά δεν ξέρω πως να την εξηγήσω, μυρίζει καθαριότητα και φρέσκο ψάρι για πρώτη φορά :)

Άντε βρήκα και δουλίτσα και θα φορτώσω σε 2 μήνες και ένα εξωτερικό ακόμα ;)τώρα έχω το fluvial 306 και λέω το δεύτερο να είναι το fluval 406 και γενικά να κάνω κανένα update και να προμηθευτώ και ένα πλήρες σετ μετρήσεων νερού της API. :D

• Like 1

• 3 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά σήμερα έκανα ένα update μετά από 1 χρονω λειτουργίας του ενυδρείου με τις μαμά λάμπες επιτέλους καταφέρα να τις αλλάξω απο 2x30w T8 Α) 18000Κ και Β)24000Κ Αν θυμάμαι καλά, τις άλλαξα με 2χ30w T8 Α)2700Κ και Β)6700Κ. Όταν μπορέσω θα πάρω και κανα ακόμα σκληρό φυτό πχ. Ανουμπια κλπ. και όταν πάρω τα ψαράκια να τους έχω ετιμο και το νέο τους σπίτι :)

• Like 1

Ωραιος!!

Καλησπέρα παιδιά σήμερα έκανα ένα update μετά από 1 χρονω λειτουργίας του ενυδρείου με τις μαμά λάμπες επιτέλους καταφέρα να τις αλλάξω απο 2x30w T8 Α) 18000Κ και Β)24000Κ Αν θυμάμαι καλά, τις άλλαξα με 2χ30w T8 Α)2700Κ και Β)6700Κ. Όταν μπορέσω θα πάρω και κανα ακόμα σκληρό φυτό πχ. Ανουμπια κλπ. και όταν πάρω τα ψαράκια να τους έχω ετιμο και το νέο τους σπίτι :)

Μήπως θα ήταν καλύτερα την 2700k να την κάνεις ~4500k;

Καλημέρα φίλε μου το ξέρω πος θα έπρεπε να παω σε 4500 με 4800 αλλα έχω ύψος σχεδόν 50. Θα δω πος πανε τα φυτά μου και μιπος κάνω αλγες και αν πάνε καλά θα παραμείνει έτσι

Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα άλλαξαν φωτισμό και συνεπάγετε σε 2 Τ8 30w η κάθε μία. Η μια είναι η flora glo 2800k ( λεφκο φος )και η δεύτερη Life glo 6700k ( ελαφρός δοζ ) τις έχω βάλει ος εξής, την flora μπροστά και την life πείσω, μιπος να τις βάλω αντίστροφα αποτι τις έχω τώρα γιατί βλέπω πος οκ μου τα φυτά όταν ανάβουν τα φοτα γέρνουν λίγο μπροστά.

Μου φαίνεται πως μάλλον πρέπει όπως σκέφτομαι να βάλω την μπροστά πίσω και την πίσω μπροστά :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...