Giannis_X 9 Απριλίου 2015 #1 Share 9 Απριλίου 2015 Απο σήμερα κιόλας άρχισα τις εργασίες. Κλάδεψα ολλα μου τα φυτά έβγαλα πέτρες ρίζες κλπ. Μετέφερα και τα 7 γκαπακια που κράτησα για να κρατάω μετά το στήσιμο την βιολογία του φίλτρου μέχρι να παραλάβω τα 3 oranda red cap . Λιπών μετέφερα σε ένα 60λιτρο το φίλτρο και τα γκαπακια και σιγά σιγά θα αδειάσει απο νερό άμμο και οοοτι άλλο έχει μέσα Μετά απο λιγότερο από 1 χρόνο στο φόρουμ μόλις ολοκληρώσω το νέο μου ξεκίνημα νομίζω πος όταν τελειώσω με το στήσιμο θα κάνω μια πλήρη και ολοκληρωμένη παρουσίαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 9 Απριλίου 2015 #2 Share 9 Απριλίου 2015 Μια χαρα! Θα περιμςνουμε να δουμε τ θα φτιαξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 9 Απριλίου 2015 #3 Share 9 Απριλίου 2015 την καλυτερη επιλογη εκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Απριλίου 2015 Author #4 Share 9 Απριλίου 2015 Ξέρετε απο που θα πάρω τα oranda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Απριλίου 2015 Author #5 Share 9 Απριλίου 2015 (edited) Θα είναι απο τα μικρά της γέννας απο τα χρυσόψαρα της Χρυσάνθης - kalkiroi Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2015 - Giannis_X 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 9 Απριλίου 2015 #6 Share 9 Απριλίου 2015 α! θα περιμενεις πολυ ακομα τετοια ψαρια , αξιζουν την αναμονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Απριλίου 2015 Author #7 Share 9 Απριλίου 2015 Δεν με πειράζει καλύτερα γιατί αυτή την φορά θέλω να το πάω σιγά σιγά να το ευχαριστηθώ και να ετοιμάσω ένα όμορφο σπίτι για τα ψαράκια θέλω και λίγο χρόνο γιατί έχω να αλλάξω αρκετά ακόμα και φωτισμό γιατί έχει πέσει η απόδοση και είχα αλγες. Σήμερα άδειασα όλο το ενυδρείο και έμεινε μόνο η γυάλα, την έτριψαν με τηλεκάρτα να φύγουν τα χοντρά και την έπλυνα με ζεστό νερόξιδο και σόδα μαγειρική το ξέπλυνα καλά το γέμισα με άμμο και ετοιμάζω το νερό γιατί αρχικά θα φιλοξενήσει τα τελευταία μου γκαπακια μέχρι να έρθει ο κερος να παραλάβω τα χρυσόψαρα αχχχχ μακάρι πριν 4-5 χρόνια να μην είχα δώσει τα πρώτα μου χρυσόψαρα αλλά ήταν για το καλό τους , δεν γινόταν να ζήσουν 2 oranda σε 4 λίτρα ενυδρείο! Τουλάχιστον τώρα είναι μέσα σε λίμνη ενός φίλου και είναι θιριακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Απριλίου 2015 Author #8 Share 9 Απριλίου 2015 Παναγιά μου λασπωθυελλα πλάκωσε εδώ μέσα! Μόνο άμμο και νερό έχω βάλει και κοιτάξτε τη θολούρα έπαιξε παρόλο που την ξέπλενα ώρες. Τι να κάνω έβαλα το εσωτερικό φίλτρο μόνο με ενυδρειακο βαμβάκι και θα το ξεπλένω να φεύγει η λάσπη και θα το ξανά βάζω αλιος αν το αλλάζω συνέχεια θα πετάξω 1 πακέτο βαμβάκι. Χαχαχαχ και είπα πος τα προβλήματα τελείωναν πφφφφφ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Απριλίου 2015 Author #9 Share 9 Απριλίου 2015 Όμορφα η θολούρα υποχωρεί αύριο που θα είναι πιο καθαρό το νερό θα ρίξω μέσα την ρίζα να μην στεγνώσει πάλη και θα βάλω και τις πέτρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 10 Απριλίου 2015 #10 Share 10 Απριλίου 2015 Ωραίος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 10 Απριλίου 2015 Author #11 Share 10 Απριλίου 2015 Έβαλα πέτρες και ρίζα στην οπια ρίζα επειδή σηκώνετε λίγο της έβαλα πανο ένα σφηνάκι έβαλα σε λειτουργία και το εξωτερικό φίλτρο έριξα prime και βακτήρια πόλους λαθρεπιβάτες και λίγο τροφή σε δίχτυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 10 Απριλίου 2015 Author #12 Share 10 Απριλίου 2015 Τα ψαράκια θα μπουν απο δευτέρα για τυχόν προβλήματα με την ποιότητα του νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 14 Απριλίου 2015 Author #13 Share 14 Απριλίου 2015 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες . Το ενυδρείο μου είναι ετιμο για να μπουν τα χρυσόψαρα αλλά τα ψαράκια δεν είναι ούτε 2 μηνών και δεν γίνετε να τα πάρω ακόμα και σκεφτόμουν τη παρασκευή που είναι της ζωοδόχου και η εκκλησία μας έχει πανηγύρι λέω αν βρω funcy χρυσόψαρα να πάρω ένα και να βγάλω εντελος τα γκαπι, το ερώτημα μου είναι όταν παραλάβω τα μικρούλια χρυσόψαρα θα έχω θέμα επιθετικότητας απο το μεγάλο στα μικρά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 14 Απριλίου 2015 #14 Share 14 Απριλίου 2015 κανε υπομονη... μην παρεις τιποτα ακομα.. ασε το ενυδρειο να τρεχει κι οταν ερθει η ωρα βαζεις τα red cap. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 14 Απριλίου 2015 Author #15 Share 14 Απριλίου 2015 Οκ αφήνω τα κγαπακια που έχω κρατήσει μέσα να στρώνει και ο νέος βυθός. Για πείτε μου για αρχή πος σας φαίνεται το στήσιμο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 14 Απριλίου 2015 #16 Share 14 Απριλίου 2015 Όμορφο είναι, αλλά την κανάτα τι την θέλεις μέσα; Τα ψαράκια θα στα δώσω μόλις αποκτήσουν το σχήμα και το χρώμα τους και δεν θα χωράνε στο στόμα άλλων ψαριών. Μαζί με τα ψαράκια θα σου δώσω και μπόλι για έξτρα ενίσχυση της βιολογίας, οπότε μην ανησυχείς ότι θα σου χαθεί. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Απριλίου 2015 #17 Share 14 Απριλίου 2015 Όμορφο είναι, αλλά την κανάτα τι την θέλεις μέσα; Τα ψαράκια θα στα δώσω μόλις αποκτήσουν το σχήμα και το χρώμα τους και δεν θα χωράνε στο στόμα άλλων ψαριών. Μαζί με τα ψαράκια θα σου δώσω και μπόλι για έξτρα ενίσχυση της βιολογίας, οπότε μην ανησυχείς ότι θα σου χαθεί. Χαχα βρε Καλλιροη εχεις επηρεαστει απο τον Θοδωρη μου φαινεται με τις κανατες!!!! Χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 14 Απριλίου 2015 Author #18 Share 14 Απριλίου 2015 Οοοο τι όμορφα . Δεν είναι κανάτα είναι ένα αχρησιμοποίητο τασάκι και το έχω πανό στην ρίζα γιατί σηκώνεται ακόμα λίγο και δεν έχω άλλες πετρούλες να βάλω πανό Λέω να μην βάλω κάτι άλλο μέσα για να σουλατσάρουν εύκολα μέσα έκανα και ένα τουνελακι με πλαστικό δίχτυ moss και λίγο τούλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 14 Απριλίου 2015 Author #19 Share 14 Απριλίου 2015 Σκέφτομαι εκεί που έχω την καμπομπα να πάρω άλλη μία ρίζα μοπανι και να βάλω 1-2 ακόμα ανουμπια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 14 Απριλίου 2015 #20 Share 14 Απριλίου 2015 Είναι πολύ ωραίο. Μπράβο! Φοβάμαι πως στο τούνελ αν μεγαλώσουν λίγο θα βρίσκουν και θα έχεις προβλήματα... Αν βάλεις άλλο ξύλο μήπως να είναι μικρό για να έχεις χώρο για κολύμπι? Πάντως τα μικρά που θα πάρεις είναι σούπερ. Αν επιζήσουν και τα φυτά σου θα γίνει υπέροχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 14 Απριλίου 2015 Author #21 Share 14 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστώ όταν με το καλό μεγαλώσουν θα το μεγαλώσω και αυτό και η ρίζα σκέφτομαι να είναι σαν ένα χονρο και σχετικά μακροί ξύλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 14 Απριλίου 2015 #22 Share 14 Απριλίου 2015 Πολύ όμορφο το έχεις κάνει φίλε! Φοβάμαι πως τα περισσότερα φυτά θα τα τσιμπήσουν τα χρυσόψαρα! Στη θέση σου θα έβαζα ένα μαύρο χαρτόνι πίσω στην πλάτη του ενυδρείου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 14 Απριλίου 2015 Author #23 Share 14 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου το μόνο που φοβάμαι απο τα φυτά είναι n cabonba και ίσος την ludwigia sp. Οσο για ludwigia repens την είχα και παλιά με χρυσόψαρα και δεν την αγγίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 14 Απριλίου 2015 Author #24 Share 14 Απριλίου 2015 Αα άντε και την μοσσ αν και τα χρυσόψαρα είναι της Χρυσάνθης όπου τα δικατης δεν πειράζουν τα φυτά και οπος μου λέει και η ίδια μακάρι να βγουν ίδια με τους γονείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 14 Απριλίου 2015 #25 Share 14 Απριλίου 2015 το καλαθακι το βγαζεις .. εκτος που ειναι επικινδυνο για fancy , δεν θα μεινει ιχνος απο μοςς οταν μεγαλωσουν τα ψαρια.. οπως και τα φυτα δεξια απο τις πετρες, δεν νομιζω να αντεξουν.. Τα ψαρακια να ειναι τα μονα που θα βαλεις στο ενυδρειο.. μην βαλεις κανενα αλλο μεγαλο χρυσοψαρο μαζι τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος