tepe 6 Ιουνίου 2015 #26 Share 6 Ιουνίου 2015 update δεν έχει? 1 μηνας περασε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim africa 11 Σεπτεμβρίου 2015 Author #27 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 μετα απο μηνες, μετα απο 10 γεννες περιπου δε καταφερα να κρατησω ουτε ενα μωρο.παρολλο που ειχα ph 6 και ταιζα με ζωντανη αρτεμια, κατεψυγμενη rotiffers και σκονη για μωρα....η πληρης αποτυχια.το ζευγαρι χαριστηκε σε φιλο λογο απολυτης ξενερας.το ενυδρειο εμεινε αδειο και καθομαι και το κοιταω.350 λιτρα και ειχε μεσα μονο ενα ζευγαρι σκαλαρια.το τι εκανα λαθος, δεν εχω ιδεα μετα απο απειρες ωρες διαβασματος.το μονο που παει στο μυαλο μου ειναι οτι ισως μετα απο μερικες μερες τα μωρα τα τρωνε οι γονεις.δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο για ποιο λογο τοσο μεγαλη αποτυχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Σεπτεμβρίου 2015 #28 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ελα ρε φιλε. Μαλλον ηταν πολυ καλομαθημενα και δν τους εφτανε η υπερλουξ βιλα που τους ειχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim africa 11 Σεπτεμβρίου 2015 Author #29 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 κανονικα.μαλλον θελουν γυαλα 3 λιτρα για να πετυχει η γεννα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Σεπτεμβρίου 2015 #30 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχαχα! Και τωρα τα χαιρεται αλλος. Φαντασου να του γεννανε σαν κουνελια και να βγαλει μωρα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim africa 11 Σεπτεμβρίου 2015 Author #31 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 ε οκ...αν γινει κατι τετοιο θα βαλω στο ενυδρειο του ουισκι και θα του βαλω φωτια...χαχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 11 Σεπτεμβρίου 2015 #32 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 Πο ρε γαμωτο... τα κολοψαρα, εγω το μονο που σου ειχα πει ειχα ενδοιασμους οτι ειχες βγαλει τα αλλα, αλλα δε νομιζω να ηταν τοσο θεμα εν τελει. Απλα δεν ηθελε ρε... Δε πειραζει αν το κοιτας το ενυδρειο δωστο μου εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim africa 11 Σεπτεμβρίου 2015 Author #33 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν στο δινω Νικολακη.θα βαλω μια γαριδα μεσα να γουσταρω.ετσι.αυτοκαταστροφη.χαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 11 Σεπτεμβρίου 2015 #34 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 xaxaxaxa ρε συ φερτο και ειναι και τουμπανο αυτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim africa 11 Σεπτεμβρίου 2015 Author #35 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 11 Σεπτεμβρίου 2015 #36 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σε καταλαβαινω απολυτα!!! Ειχα ξενερωσει ετσι ακριβως με τα ραμιρεζι και τελικα αλλαξα και ψαρια και ενυδρειο.Και εγω τα εδωσα και τελικα μετα απο μηνες ειδα αγγελια να τα δινει ξανα και το παλικαρι που ανελαβε να προσπαθησει. Φταινε οι ορμονες? Φταινε οι τροφες? Φταινε τα ψαρια και ο χαρακτηρας τους? Φταιμε εμεις? Οτι και να φταιει μετα απο ενα σημειο το ουσκι ακουγεται πολυ καλη ιδεα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Σεπτεμβρίου 2015 #37 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια, καταλαβαινω την απογοητευση σας και ειμαι μαζι σας οτι κι αν αποφασισετε. Ετσι κι αλλιως δικο σας ειναι το ενυδρειο. Θεωρω υπερβολη ομως, να δινεις ψαρια που σου αρεσουν επειδη δεν μπορεις να κρατησεις γεννες. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 11 Σεπτεμβρίου 2015 #38 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημητρη τελικα την καζουρα δεν την γλιτωσες...χαχαχα..δεν πειραζει ρε συ βαλε γεμισετο αφρικανακια που ειναι και το στοιχειο σου.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Οκτωβρίου 2015 #39 Share 9 Οκτωβρίου 2015 Τι γίνεται εδώ; Έχουμε καμία εξέλιξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος