dim africa 4 Απριλίου 2015 #1 Share 4 Απριλίου 2015 Γενική κατηγορία ενυδρείου Αμαζόνιος,Φυτεμένο τοπίου,Γενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):121 x 51 x 66Συνολικά Λίτρα:μεικτα 350Οργανισμοί Φυτά:cabomba caroliniana,skipy moss,pogostemon helferi,microsorum pteropus, cladophora aegagrophila,anubia barteri, ludwigia glandulosa perennis,vallisneria spirallis,vallisneria americana gigandea,cryptocoryne wendtii tropica, cryptocoryne wendtii brown, echinodorus palaefolius, echinodorus ozelot verde, echinodorus ozelot green,lilaeopsis brasiliensis Ψάρια: 6 x Pterophyllum cf. scalare "Peru" , 7 x corydoras albino, 2 x plecho Άλλα είδη:20 x helena snailsΔιακοσμητικά υλικάΦόντο:αναγλυφες πλατες juwelΠέτρες:ουδετερες, λαβαΞύλα:red moor, mopaniΒυθός: λευκη ψιλη αμμοςΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 2 χ τ5 με ανακλαστηρα 180 watt συνολο + λεντοταινια λευκη + πρασινο moonlightΔιάρκεια φωτισμού:9 ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:εξωτερικο φιλτρο fluval 305 συν το εσωτερικο μαμισιο με φουλ siporax λιγο σφουγγαρι και υαλοβαμβακαΘέρμανση/ Ψύξη: eheim jager 300 wattΛίπανση:4 φορες τη βδομαδα πολυ λιγο flourishΠαροχή CO2:οχιΆλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: ταμπλετες σερα στο βυθοΔιατροφή:σκουλικι κατεψυγμενο 3 φορες τη βδομαδα,sera vipan,sera vipagran,seachem ,3 φορες τη βδομαδα μουλιασμα τροφης σε σκορδοζουμοΠαράμετροιpH:6,50Γενική σκληρότητα (GH):Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):8Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):10Φωσφορικά (PΟ4):0Μέση Θερμοκρασία (°C):25ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:2 φορες τη βδομαδα το 20%Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:τυρφη μεσα στο φιλτρο,prime αντιχλωριο.Άλλες ρουτίνες συντήρησης:Φωτογραφίες: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 5 Απριλίου 2015 #2 Share 5 Απριλίου 2015 Ομορφο το ενυδρειο. Η θερμοκρασια ειναι λιγο χαμηλη για τα αγγελοψαρα, ιδιως τωρα που ειναι νεαρα και θελουν λιγο αυξηση του μεταβολισμου για να αναπτυχθουν. (θα ειναι ομως προβλημα με τα cory αυτα) Πως κατεβαζεις το πεχα στο 6.5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim africa 5 Απριλίου 2015 Author #3 Share 5 Απριλίου 2015 το Ph το χω 6,5 με τυρφη βοηθανε και τα red moor και ελαχιστο discus buffer μια στο τοσο.Οσο για τη θερμοκρασια και το μεταβολισμο εχεις δικιο.Οταν ειναι αναμενα ολα τα φωτα πιανει γυρω στους 26. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 5 Απριλίου 2015 #4 Share 5 Απριλίου 2015 Να σου ζήσουν. Άλαξες ψάρια, πήρεα περού; Τα παλιά τι τα έκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 5 Απριλίου 2015 #5 Share 5 Απριλίου 2015 Το ευχαριστήθηκα!!! Χόρτασα ομορφιά με τις φωτογραφίες σου! Πολύ όμορφο ενυδρείο και ψαρακια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 5 Απριλίου 2015 #6 Share 5 Απριλίου 2015 το Ph το χω 6,5 με τυρφη βοηθανε και τα red moor και ελαχιστο discus buffer μια στο τοσο. Περιεργο. Θα επρεπε να εχεις πολυ χαμηλοτερη ΚΗ απο 8, για να ειναι η τυρφη ο κυριος λογος που ειναι εκει το πεχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim africa 5 Απριλίου 2015 Author #7 Share 5 Απριλίου 2015 το kh ειναι τοσο γιατι παλια το ειχα malawi κι εκανα το λαθος να κανω μονο μισο νερο αλλαγη.θα πεσει με τον καιρο δε με απασχολει.τα παλια τα σκαλαρακια τα πηγα πισω απο εκει που τα πηρα και τα νεα μου τα εδωσε ο κολητος μου mf jones 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 5 Απριλίου 2015 #8 Share 5 Απριλίου 2015 Καλοριζικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim africa 5 Απριλίου 2015 Author #9 Share 5 Απριλίου 2015 thanks Παρασκευα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Απριλίου 2015 #10 Share 5 Απριλίου 2015 Ωραιο το εκανες αλλα θα το προτειμουσα με λιγο παραπανω ριζες. Απο προσωπικη εμπειρια, το pogostemon helferi και το lilaeopsis brasiliensis ειναι αρκετα δυσκολα φυτα και δεν θα σου πανε χωρις co2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim africa 6 Απριλίου 2015 Author #11 Share 6 Απριλίου 2015 Nαι Κ'ωστα μου το ξερω μωρε απλα ετσι για τον πειραματισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim africa 8 Μαίου 2015 Author #12 Share 8 Μαίου 2015 τα σκαλαρια γεννησαν παιδες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 8 Μαίου 2015 #13 Share 8 Μαίου 2015 Ωραια. Ποσα ζευγαρια εχεις ; Και ποσ σκαλαρια γενικοτερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim africa 8 Μαίου 2015 Author #14 Share 8 Μαίου 2015 ειχα 6 ενηλικα.με το που σχηματιστηκε το ζευγαρι και αρχισαν οι μαχες, τα 4 πηγαν σε αλλο ενυδρειο και τωρα ειναι οι γονεις μονο μεσα με εκατονταδες αυγα, που τα μισα εχουν σκασει και μερικα νεογνα κολυμπανε.οι γονεις τα βαζουν στο στομα τους και τα ξαναπανε στην περιοχη με τα υπολοιπα αυγα κολωντας τα διπλα στα αλλα.αυριο ξεκιναω αρτεμια και βλεπουμε πως θα παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 8 Μαίου 2015 #15 Share 8 Μαίου 2015 Αγιασμο λεμε.... λαμπαδα ποτε θα μου αναψεις????? Παντως να ξερεις και τα δισκακια μου κολοτριβονται για γεννα.... χαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 8 Μαίου 2015 #16 Share 8 Μαίου 2015 Αγιασμο λεμε.... λαμπαδα ποτε θα μου αναψεις????? Παντως να ξερεις και τα δισκακια μου κολοτριβονται για γεννα.... χαχαχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 8 Μαίου 2015 #17 Share 8 Μαίου 2015 ειχα 6 ενηλικα.με το που σχηματιστηκε το ζευγαρι και αρχισαν οι μαχες, τα 4 πηγαν σε αλλο ενυδρειο και τωρα ειναι οι γονεις μονο μεσα με εκατονταδες αυγα, που τα μισα εχουν σκασει και μερικα νεογνα κολυμπανε.οι γονεις τα βαζουν στο στομα τους και τα ξαναπανε στην περιοχη με τα υπολοιπα αυγα κολωντας τα διπλα στα αλλα.αυριο ξεκιναω αρτεμια και βλεπουμε πως θα παειΕνηλικα λες αυτα που πητες απο τον κολητο σου; Ποτε προλαβαξ να ενηληκιωθουν; Ηξερα οτι ηταν μικρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 8 Μαίου 2015 #18 Share 8 Μαίου 2015 Ενηλικα λες αυτα που πητες απο τον κολητο σου; Ποτε προλαβαξ να ενηληκιωθουν; Ηξερα οτι ηταν μικρα... Εγω ειμαι ο κολλητος ρε Παρασκευα........ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 8 Μαίου 2015 #19 Share 8 Μαίου 2015 Εγω ειμαι ο κολλητος ρε Παρασκευα........Ναι ρε το ξερω....απλα ρωταω. Ποτε θεωρουνται ενηλικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 8 Μαίου 2015 #20 Share 8 Μαίου 2015 Μπραβο φιλε! Ευχομαι οτι καλυτερο με τα μικρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 8 Μαίου 2015 #21 Share 8 Μαίου 2015 Συγχαρητήρια! Δείξε μας και καμιά φώτο από το ζευγάρι με τα μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Μαίου 2015 #22 Share 9 Μαίου 2015 ενηλικα δε μπορω να σου πω ακριβως μηνες και μερες.......απλα οταν αρχιζουν τις γεννες θεορωνοντε ενηλικα Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim africa 9 Μαίου 2015 Author #23 Share 9 Μαίου 2015 ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 9 Μαίου 2015 #24 Share 9 Μαίου 2015 Να σας ζήσουν!! Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim africa 9 Μαίου 2015 Author #25 Share 9 Μαίου 2015 gyristroula να σαι καλα..κι εσυ και ολοι σας παιδια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος