teoxan 1 Απριλίου 2015 #1 Share 1 Απριλίου 2015 Προς τους συντονιστές, Εδω και πολυ καιρό ρε παιδια εχω κατω απο το προφίλ μου αυτο το μήνυμα. Γιατι υπάρχει και τι σημαίνει;; Εχω κανει κατι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 1 Απριλίου 2015 #2 Share 1 Απριλίου 2015 Λυπάμαι που θα στο πω αλλά η κατάσταση σου είναι δύσκολη!! Έχεις ιο στον υπολογιστή σου και πρέπει να κάνεις άμμεσα format!! Κατάσταση Προειδοποίησης και Κατάσταση Προειδοποίησης Καλό μήνα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Απριλίου 2015 #3 Share 1 Απριλίου 2015 Θοδωρη εισαι ο πιο αδυναμος κρικος Τιποτα δεν ειναι φιλε... Ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 1 Απριλίου 2015 Author #4 Share 1 Απριλίου 2015 Θοδωρη εισαι ο πιο αδυναμος κρικος Τιποτα δεν ειναι φιλε... Ολα καλα Λεω κι εγω, μηπως ημουν κακό παιδί;; Ευχαριστώ ρε φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 7 Μαίου 2015 #5 Share 7 Μαίου 2015 Το δείχνει και στο δικό μου προφίλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 7 Μαίου 2015 #6 Share 7 Μαίου 2015 Το δείχνει και στο δικό μου προφίλ Δεν ειναι κατι που πρεπει να σε ανυσηχει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 7 Μαίου 2015 #7 Share 7 Μαίου 2015 Θέλεις να το κάνω να μην γράφει There are no warnings to display. Πλάκα κάνω,δεν μπορώ Όλα τα μέλη το βλέπουν αυτό ο κάθε ένας μόνο για τον εαυτό του. Ρίξε μια ματιά στα links στο post #2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος