stefanos20 31 Μαρτίου 2015 #1 Share 31 Μαρτίου 2015 Γεια χαρα σε ολους! Υπαρχει περιπτωση να μην βουλιαξει ποτε το ξυλο που εχω αγωρασει? Το εχω πανω απο ενάμισι μηνα μεσα σε νερο και δεν λεει να πεσει! Εναι περιπου 60-70εκ σε μηκος και 30-40εκ σε υψος(με το ματι). Στην φωτογραφια ειναι δεμένο στον πατο με βεντουζες αλλα καποια στιγμη το εβγαλα και το εβαλα σε βαρελι στο οποιο παλι το εχω βυθισμένο! Δεν ξερω τι είδος ξυλο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 31 Μαρτίου 2015 #2 Share 31 Μαρτίου 2015 Άστο μέσα και θα βυθιστεί θα πάρει καιρό ακόμα, είναι ανάλογος πόσο παχύ είναι.εμένα έκανε τρεις μήνες να μήνη χωρίς βοήθεια από πέτρες να το κρατάνε κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 31 Μαρτίου 2015 #3 Share 31 Μαρτίου 2015 Πολύ σωστά και το δικό μου ξύλο έκανε 2 μήνες να βυθιστεί με βάροςαπάνω σε μια λεκάνη και μόλις το έβαλα στο ενυδρείο λόγω ύψους έκανε άλλες 1- 2 μέρες να καθίσει στον πάτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 31 Μαρτίου 2015 #4 Share 31 Μαρτίου 2015 Υπομονηηηηηη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos20 31 Μαρτίου 2015 Author #5 Share 31 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας θα κανω υπομονη δεν γίνεται αλλιώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος