TechnoV 30 Μαρτίου 2015 #1 Share 30 Μαρτίου 2015 Έχοντας κρατήσει και μεγαλώσει πολλούς μονομάχους στο παρελθόν βλέπω μια συμπεριφορά για πρώτη φορά τόσο έντονη. Εν ολίγοις όπου πετύχει το γατόψαρο μου του ορμάει με μανία, καθώς και στα νέον μου. Το ενυδρείο μου είναι 60 λίτρα. Είναι πολύ επιθετικός γενικά και σκέφτομαι να τον βγάλω... Έχετε ξαναδεί τόσο έντονη συμπεριφορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 30 Μαρτίου 2015 #2 Share 30 Μαρτίου 2015 Δυο μοχομαχους ειχα και οι δυο ηταν διαολοι,ακομα και η θυληκια που ειχα. Γιατι σου κανει εντυπωση? Ετσι ειναι αυτο το ψαρι γι'αυτο και μπαινει μονο του.Ακομα και στα πετ σοπ τους εχουν με χωρισματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Μαρτίου 2015 #3 Share 30 Μαρτίου 2015 Πολυ λογικο μου ακουγετε αυτο και καθολου παραξενο.. Οι μονομαχοι δεν ανεχονται ευκολα συγκατοικους και να για τον βαλεις με αλλα ψαρια πρεπει να εχεις μεγαλο ενυδρειο,πυκνοφυτεμενο και να πεσεις και σε μονομαχο ηρεμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechnoV 30 Μαρτίου 2015 Author #4 Share 30 Μαρτίου 2015 ένα κοπαδάκι neon έχω και ένα γατόψαρο. Ρε τι πάθαμε με το διαόλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Μαρτίου 2015 #5 Share 30 Μαρτίου 2015 Δεν εχει σημασια,οι μονομαχοι μπαινουν μονοι τους η αλλιως σε μεγαλα ενυδρεια πυκνοφυτεμενα.Αλλιως εχεις τα προβληματα που βλεπεις και εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechnoV 30 Μαρτίου 2015 Author #6 Share 30 Μαρτίου 2015 60λιτρο είναι, δεν είναι και μικρό. Τελοσπάντων θα δω πως θα πάει και θα τον βγάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Μαρτίου 2015 #7 Share 30 Μαρτίου 2015 60λιτρο είναι, δεν είναι και μικρό. Τελοσπάντων θα δω πως θα πάει και θα τον βγάλω. 60 λιτρα ενυδρειο θεωρειτε μικρο.Αν ειχες 100 λιτρα και πανω θα ηταν αλλιως τα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechnoV 30 Μαρτίου 2015 Author #8 Share 30 Μαρτίου 2015 60 λιτρα ενυδρειο θεωρειτε μικρο.Αν ειχες 100 λιτρα και πανω θα ηταν αλλιως τα πραγματα. Για μονομάχο εννοούσα. Anyway, Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 30 Μαρτίου 2015 #9 Share 30 Μαρτίου 2015 Εγω σε 100 λιτρα τον ειχα μονο του,οταν δοκιμασα να βαλω αλλη μια θυληκια εγινε το ελα να δεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Μαρτίου 2015 #10 Share 30 Μαρτίου 2015 Ναι 60 λιτρα για εναν μονομαχο ειναι μεγαλο,αλλα να ειναι μονος του,οχι με αλλα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος