Jump to content

Χρησιμοποιειτε Ριακτορα Για Αντιφωσφορο

Recommended Posts

Ελεγα να σου προτεινω αυτον της marine innovative αλλα ειναι κοντα στα 100 ευρω μακη :(

Ειναι απο τους καλυτερους ριακτορες που εχω δουλεψει ομως.

Μιχαλη που μπορεις να τον βρεις τον ριακτορα αυτο; σε σχεση με της aqua medic που εβαλα στην πρωτη σελιδα και μου φαινονται πανομοιοτυποι, καταλαβαινεις να εχουν καμια διαφορα;

Ωχ...ναι ρε συ γρηγορη εχεις δικιο!!

Δεν ειχα πατησει το λινκ,ειναι ακριβως ο ιδιος!

Ποσο εχει αυτος της aquamedic,εχει δει?

Εγω τον προμηθευτηκα απο καταστημα στο πειραια 100+ ευρω αν θυμαμαι καλα :thumbsu:

Να'σαι καλα ρε μανο μου..........τωρα φταιω εγω να ερθω να σου βουτηξω χαρτομαντηλα για τα κλαμματα και τα δακρυα που μου προκαλεσες?Μενεις και κοντα απ'οτι ξερω :usd:  :usd:  :usd:

Αυτα τα 20 ευρω θα μπορουσα να τα κανω μερικα Mcshrimp :usd:

Eκτος αν μου πηγαιναν στα ιδια με τα μεταφορικα!

Σημερα προμηθευτικα τον μικρο ριακτορα της Innovative Marine (με την αντλια των 2.5W) απο το Cosmozoo στο Πειραια (περιπου στα 100€).

Νομιζω πως για καποιον που εχει λιγο χωρο στο σαμπ, ο συγκεκριμενος ειναι οτι πρεπει!

Προσοχη μονο στο υλικο που θα μπει μιας και εγω εβαλα τον αντιφωσφορο της Dupla (τον ειχα αγορασει καιρο τωρα), ο οποιος ειναι πολυ ψιλος και καταφερνει και περναει και απο τα σφουγγαρια που εχει ο ριακτορας.

Μια μικρη ποσοτητα μου περασε στο σαμπ αλλα δε νομιζω να εχω προβλημα.

Θα τον σιφωναρω οταν κανω αλλαγη νερου μεθαυριο.

Αυριο θα παρω αντιφωσφορο αλουμινιου πιο χοντροκοκκο για να μην εχω προβλημα.

Καθαρισα και τα τζαμια που υπηρχε αλγη και θελω να δω μετα την προσθηκη του ριακτορα τι αποτελεσματα θα εχω.

Να'σαι καλα ρε μανο μου..........τωρα φταιω εγω να ερθω να σου βουτηξω χαρτομαντηλα για τα κλαμματα και τα δακρυα που μου προκαλεσες?Μενεις και κοντα απ'οτι ξερω :usd:  :usd:  :usd:

Αυτα τα 20 ευρω θα μπορουσα να τα κανω μερικα Mcshrimp :usd:

Eκτος αν μου πηγαιναν στα ιδια με τα μεταφορικα!

Ναι , έχει και 20 ευρώ μεταφορικά , άρα βγαίνει περίπου τα ίδια , πάντως για τα pellet τον φοβήθηκα Μιχάλη και παρήγγειλα τον Octapus 

Σημερα προμηθευτικα τον μικρο ριακτορα της Innovative Marine (με την αντλια των 2.5W) απο το Cosmozoo στο Πειραια (περιπου στα 100€).

Νομιζω πως για καποιον που εχει λιγο χωρο στο σαμπ, ο συγκεκριμενος ειναι οτι πρεπει!

Προσοχη μονο στο υλικο που θα μπει μιας και εγω εβαλα τον αντιφωσφορο της Dupla (τον ειχα αγορασει καιρο τωρα), ο οποιος ειναι πολυ ψιλος και καταφερνει και περναει και απο τα σφουγγαρια που εχει ο ριακτορας.

Μια μικρη ποσοτητα μου περασε στο σαμπ αλλα δε νομιζω να εχω προβλημα.

Θα τον σιφωναρω οταν κανω αλλαγη νερου μεθαυριο.

Αυριο θα παρω αντιφωσφορο αλουμινιου πιο χοντροκοκκο για να μην εχω προβλημα.

Καθαρισα και τα τζαμια που υπηρχε αλγη και θελω να δω μετα την προσθηκη του ριακτορα τι αποτελεσματα θα εχω.

Εαν και νωρις εφοσον το πηρες εχτες πως τον βλεπεις κανει δουλεια? και γιατι δεν βαζεις ποιο χοντροκοκο αντιφωσφορο?

Ακομα δεν μπορω να βγαλω συμερασματα.

Θα παρω αυριο χοντροκοκκο και ισως βρω μια πιο δυνατη αντλια.

Δεν ξερω βεβαια ποια μπορει να κανει...

Καλησπερα παιδια!πηρα και εγω τον reactor της innovative marine! Τα φωσφορικα απο 0,3 πλεον ειναι σταθερα 0

Ακομα δεν μπορω να βγαλω συμερασματα.

Θα παρω αυριο χοντροκοκκο και ισως βρω μια πιο δυνατη αντλια.

Δεν ξερω βεβαια ποια μπορει να κανει...

Μάλλον έχεις μπερδευτεί αν φεύγει το υλικό από το σφουγγάρι , χρειάζεσαι μικρότερη αντλία . Η αντλία του δεν είναι ρυθμιζόμενη;

+1000

Εχει δικο ο Μανωλης η αντλια του δεν ειναι ρυθμιζομενη για πες λεπτομεριες γιατι μαλον γερνω προς τα εκει για αγορα(θα διξει βεβαια)

Μάλλον έχεις μπερδευτεί αν φεύγει το υλικό από το σφουγγάρι , χρειάζεσαι μικρότερη αντλία . Η αντλία του δεν είναι ρυθμιζόμενη;

Ισως εγω δεν σας το εξηγησα καλα και μπερδευτικατε.

Ο αντιφωσφορος της dupla ειναι πολυ πολυ ψιλος και καταφερνει να περναει απο τα σφουγγαρια που εχει ο ριακτορας της Innovative Marine.

Δεν παιζει ρολο αν η αντλια ειναι δυνατη.

Σημερα πηρα αντιφωσφορο σιδηρου χοντροκοκκο χυμα και δεν περναει τιποτα απο τα σφουγγαρια.

Η αντλια που εχει ειναι ρυθμιζομενη αλλα δεν νομιζω πως κανει καμια διαφορα.

• 2 weeks later...

Μιχάλη ο μικρός κάνει 62 ευρώ και ο μεγαλύτερος σαν τον δικό σου 82 ευρώ

Απο που?Στο ιντερνετ τον βρισκω μονο απο Γερμανια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...