johnbaggios 19 Μαίου 2015 #201 Share 19 Μαίου 2015 Συνηθως τις πρωτες μια δυο φορες ξεμπουκωνοντε προωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 20 Μαίου 2015 Author #202 Share 20 Μαίου 2015 Συνηθως τις πρωτες μια δυο φορες ξεμπουκωνοντε προωρα. ναι το είχα διαβάσει αυτό και γ αυτό δεν αγχώθηκα το θεώρησα φυσιολογικό.... τώρα αν σου πω ότι μπορεί να με δουλεύει κιόλας δε μπορώ να την καταλάβω εχτές πάλη την ώρα του ταΐσματος δεν έφαγε πλησίαζε ένα flake που έπεσε στον πάτο και απλά το κοιτούσε (σαν ροφός). Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 20 Μαίου 2015 #203 Share 20 Μαίου 2015 Αν εισαι σιγουρος οτι δεν εφαγε σημαινει οτι ειναι μπουκωμενο.Αν ισχυει,οταν τα αυγα μετατραπουν σε ψαρακια, θα αρχισουν τα μαγουλα του να μαυριζουν.Κανε λιγο υπομονη κ θα φανει,στην πρωτη εβδομαδα περιπου τα αυγα επωαζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 16 Ιουνίου 2015 #204 Share 16 Ιουνίου 2015 Αγορινα τι εκανες τα εφτιαξες τα led ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 16 Ιουνίου 2015 Author #205 Share 16 Ιουνίου 2015 Καλημέρα σε όλους. Αγορινα τι εκανες τα εφτιαξες τα led ? Χρήστο αν σου πω ότι το Σάββατο αξιώθηκα να πάω να πάρω τα προφίλ των led και εχτές βρήκα κολλητήρι τη θα μου πεις?? οπότε με την πρώτη ευκαιρία κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα κάτσω να το κάνω και το άργησα πολύ... Με το που το ετοιμάσω θα το παρουσιάσω... εχτές παρατήρησα κάτι που δε μου άρεσε καθόλου.. το acei που βλέπεται στη φωτογραφία πέρα από τα ματάκια του που είναι πρησμένα έχει και λίγο περίεργη συμπεριφορά είναι αρκετές ώρες κρυμμένο και λίγο νωχελικό αλλά υπάρχουν και στιγμές που το βλέπω να κυνηγάει και να κυνηγιέται με τα άλλα. Μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι και αν χρειάζεται να κάνω κάτι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 16 Ιουνίου 2015 #206 Share 16 Ιουνίου 2015 Λογικα δεν πρεπει να ειναι ΟΚ αυτο , αυτο ειναι τουμπανιασμενο στα ματια. Αλλα δεν ειχα ποτε acei για να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 16 Ιουνίου 2015 #207 Share 16 Ιουνίου 2015 Δεν μετρας να δεις τι λενε τα test σου και να κανεις και καμια αλλαγη νερου. http://www.istellas.gr/aquarium/fish_ill_popeye.html Περιμενε και τα παιδια που ξερουν να σου πουν , η ρωτα και τον Σταυρο θα ξερει. Αν το εβαζες καπου αλλου μονο του με λιγο ενυδρειακο αλλατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 16 Ιουνίου 2015 Author #208 Share 16 Ιουνίου 2015 Λογικα δεν πρεπει να ειναι ΟΚ αυτο , αυτο ειναι τουμπανιασμενο στα ματια. Αλλα δεν ειχα ποτε acei για να σου πω. Δεν μετρας να δεις τι λενε τα test σου και να κανεις και καμια αλλαγη νερου. http://www.istellas.gr/aquarium/fish_ill_popeye.html Περιμενε και τα παιδια που ξερουν να σου πουν , η ρωτα και τον Σταυρο θα ξερει. Αν το εβαζες καπου αλλου μονο του με λιγο ενυδρειακο αλλατι. αλλαγή νερού έκανα προχτές. η αμμωνία είναι 0 τα νιτρικά ήταν λίγο ανεβασμένα αλλά προφανώς μετά την αλλαγή πέσανε δεν έχω κάνει μέτρηση. τον πείρα το Σταύρο και μου είπε κ αυτός αν μπορώ να το απομονώσω αλλά η μόνη λύση που έχω είναι να το βάλω σε γεννήστρα απλά για να μην είναι σε άμεση επαφή με τα υπόλοιπα... αλλά μου είπε επίσης ότι μάλλον είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και να περιμένω και τα χειρότερα γιατί δεν τρώει... θα μου πει από κοντά το βράδυ που θα πάω να πάρω την γεννήστρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 16 Ιουνίου 2015 #209 Share 16 Ιουνίου 2015 Μην παρεις βρε εχω μικρο ενυδρειο με φιλτρο 33 λιτρα , αν ειναι περνα το βραδυ να το παρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 16 Ιουνίου 2015 Author #210 Share 16 Ιουνίου 2015 Σίγουρα μπορώ να το δανειστώ μέχρι να δω τι θα γίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 16 Ιουνίου 2015 #211 Share 16 Ιουνίου 2015 (edited) Ναι βρε απλα ελα ποιο αργα για να ειμαι σπιτι , και θες αμαξι γιατι ειναι γυαλινο , ειναι και στρωμενο. Ελα κατα τις 20:15 αν μπορεις , για να το αδειασω , πας σπιτι βαζεις αντιχλωριο - νερο , θα σου δωσω και ενυδρειακο αλατι μετα τσουπ τον μαγκα μεσα και ο θεος βοηθος. Έγινε επεξεργασία 16 Ιουνίου 2015 - dankannn Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 16 Ιουνίου 2015 Author #212 Share 16 Ιουνίου 2015 η κυρία έφυγε και ήταν η αγαπημένη μου νομίζω ότι έγινε πολύ γρήγορα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Ιουνίου 2015 #213 Share 16 Ιουνίου 2015 Κρίμα το ψαράκι ρε φίλε. Μην απογοητευεσαι, όλοι τα έχουμε περάσει. Παρακολούθησε τα υπόλοιπα τωρα μπας και δεις κανα παρόμοιο σύμπτωμα για να έχεις χρόνο να δράσεις πιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 16 Ιουνίου 2015 Author #214 Share 16 Ιουνίου 2015 (edited) Να σε καλά ρε Πάνο... Ενταξει εμένα δε με πέρνει από κάτω ήξερα ότι ειναι έτσι τα πράγματα όχι ότι το περίμενα βέβαια... Να ρωτήσω ξέρει κανένας το προϊόν microbe-lift Artemiss μου το πρότειναν για να ειμαι σίγουρος για τα υπόλοιπα ειναι 100% φυσικό και ειναι για δέκα μερες περίπου 10 ml την ημέρα... Χρήστο αυτά που μου είπες ενώ τα ζήτησα μου είπε ότι δε κάνουν... Έγινε επεξεργασία 16 Ιουνίου 2015 - jason Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 17 Ιουνίου 2015 #215 Share 17 Ιουνίου 2015 Για το ενυδρειακο αλατι λες ? Αυτο απο κατω βλεπω οτι ειναι αλλα δεν το ξερω. Βλεπω οτι απλα κανει για αρκετα πραγματα. Μετα θελει ανθρακα αυτο ? 100% Natural Expellant for Bacterial DiseasesProvides a chemical-free treatment effective against bacterial diseases including: Bacterial dropsy Bulging eyes Fungus Ulcers Milky skin Mouth rot Fin/tail rot Raised scales MICROBE-LIFT/Artemiss is a unique, herbal, immune-enhancing stimulant, which reduces bacterial and fungal infections. Will help boost the natural immune system of the fish with no risk of building up future resistance as can occur when antibiotics are used Will help to drive pathogenic bacteria off the fish, and, withouta host, ultimately the bacteria will die Stimulates and accelerates regeneration of damaged tissue until no trace of the wound remains Available Sizes4 fl. oz. (118 mL.) (ARTFW04) Treats up to 590 gal. (2,233 L.) 8 fl. oz. (236 mL.) (ARTFW08) Treats up to 1,180 gal. (4,467 L.) 16 fl. oz. (473 mL.) (ARTFW16) Treats up to 2,365 gal. (8,952 L.) 64 fl. oz. (1.893 L.) (ARTFW64) Treats up to 9,465 gal. (35,829 L.) CautionsDo not use with any other medications or treatments Do not use with any algaecides or copper based products Avoid contact with eyes. If contact occurs, flush eyes thoroughly with cold water Keep out of reach of children This product is intended for use with all ornamental and aquarium fish only, and may not be used for fish intended for human consumption. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 17 Ιουνίου 2015 Author #216 Share 17 Ιουνίου 2015 Για το ενυδρειακο αλατι λες ? Αυτο απο κατω βλεπω οτι ειναι αλλα δεν το ξερω. Βλεπω οτι απλα κανει για αρκετα πραγματα. Μετα θελει ανθρακα αυτο ? 100% Natural Expellant for Bacterial DiseasesProvides a chemical-free treatment effective against bacterial diseases including: Bacterial dropsy Bulging eyes Fungus Ulcers Milky skin Mouth rot Fin/tail rot Raised scales MICROBE-LIFT/Artemiss is a unique, herbal, immune-enhancing stimulant, which reduces bacterial and fungal infections. Will help boost the natural immune system of the fish with no risk of building up future resistance as can occur when antibiotics are used Will help to drive pathogenic bacteria off the fish, and, withouta host, ultimately the bacteria will die Stimulates and accelerates regeneration of damaged tissue until no trace of the wound remains Available Sizes4 fl. oz. (118 mL.) (ARTFW04) Treats up to 590 gal. (2,233 L.) 8 fl. oz. (236 mL.) (ARTFW08) Treats up to 1,180 gal. (4,467 L.) 16 fl. oz. (473 mL.) (ARTFW16) Treats up to 2,365 gal. (8,952 L.) 64 fl. oz. (1.893 L.) (ARTFW64) Treats up to 9,465 gal. (35,829 L.) CautionsDo not use with any other medications or treatments Do not use with any algaecides or copper based products Avoid contact with eyes. If contact occurs, flush eyes thoroughly with cold water Keep out of reach of children This product is intended for use with all ornamental and aquarium fish only, and may not be used for fish intended for human consumptio ναι για το αλάτι δε μου είπε ότι δεν κάνει γενικά αλλά απλά για την παρούσα φάση μου είπε να κάνω αυτή τη θεραπεία και επειδή του είπα ότι δε θέλω να βάλω φάρμακα χωρίς λόγο μου έδειξε αυτό... για τον άνθρακα μου είπε μόλις τελειώσω να βάλω αλλά όχι για τη θεραπεία αλλά γιατί βοηθάει να αποφύγω τυχών μικρόβια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 17 Ιουνίου 2015 #217 Share 17 Ιουνίου 2015 (edited) Για περιμενε μπας και μας πει κανας απο εδω μεσα. Παντος κανει για αρκετα πραγματα απο οτι βλεπω , ποσο κανει ? Έγινε επεξεργασία 17 Ιουνίου 2015 - dankannn Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 17 Ιουνίου 2015 Author #218 Share 17 Ιουνίου 2015 9,50€ επίσης τον ξαναπήρα και μου είπε ότι είναι πλήρως βιοαποσπομενο και ότι Όντος δε χρειάζεται άνθρακα πέρα από το λόγο που είπα ποιο πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 18 Ιουνίου 2015 Author #219 Share 18 Ιουνίου 2015 την καλησπέρα μου στη παρέα.. Λοιπόν εχτές έβαλα τα led γενικά σαν φωτισμός είναι αρκετά ποιο πεσμένος από τις κανονικές λάμπες αλλά μπορώ να πω ότι ίσως μου αρέσει περισσότερο. ( βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα?) Τώρα μένει να βάλω τα FANακια στα οποία έχω κολλήσει για το που θα τα βάλω σκέφτομαι να τρυπήσω κατευθείαν το καπάκι τις juwel και όταν έρθει η ώρα να τα σταματήσω να φτιάξω τάπες να καλυφθούν οι τρύπες ποια είναι η γνώμη σας πάνω σ αυτό? όσο αφορά την θεραπεία την προχωράω κανονικά αν και ευτυχώς όλα είναι μια χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 18 Ιουνίου 2015 #220 Share 18 Ιουνίου 2015 Με πιο μειωμένο φωτισμό ίσως έχεις καφε άλγη. Το παρακολουθείς και πραττεις ανάλογα για την αύξηση του φωτισμού. Γενικα με τα λέντ υπάρχει μια ψιλοάγνοια στους χομπίστες απο οτι έχω αντιληφθεί (για το γλυκό νερο πάντα). Όσο αφορά τα ανεμιστήρια, εγω στο παλιο μου ενυδρειο είχα φτιάξει αντίγραφο του καπακιού απο πλέξι γκλάς, για να μη τρυπήσω τα μανήσια και το προσάρμωσα κατάλληλα για να δεχθεί τους ανεμιστήρες. Να φτιάξεις ταπες με ποιό τροπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 18 Ιουνίου 2015 Author #221 Share 18 Ιουνίου 2015 Με πιο μειωμένο φωτισμό ίσως έχεις καφε άλγη. Το παρακολουθείς και πραττεις ανάλογα για την αύξηση του φωτισμού. Γενικα με τα λέντ υπάρχει μια ψιλοάγνοια στους χομπίστες απο οτι έχω αντιληφθεί (για το γλυκό νερο πάντα). Όσο αφορά τα ανεμιστήρια, εγω στο παλιο μου ενυδρειο είχα φτιάξει αντίγραφο του καπακιού απο πλέξι γκλάς, για να μη τρυπήσω τα μανήσια και το προσάρμωσα κατάλληλα για να δεχθεί τους ανεμιστήρες. Να φτιάξεις ταπες με ποιό τροπο; εγώ έλεγα να τρυπήσω τα μανησια γιατί είναι είδει για αλλαγή λείπει και ένα κομμάτι που έκοψε ο προηγούμενος για να προσαρμόσει μια ταΐστρα. τώρα για το πως θα φτιάξω τάπες έκανα λάθος υπάρχουν έτοιμες τάπες στο εμπόριο συνήθως είναι για να ταπώνουν σωλήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 18 Ιουνίου 2015 #222 Share 18 Ιουνίου 2015 (edited) Βαλε σαν αυτες http://www.ebay.com/itm/Dustproof-120mm-Case-Fan-Dust-Filter-Guard-Grill-Protector-Cover-PC-Computer-SY-/321521608833?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4adc2e6881 Έγινε επεξεργασία 18 Ιουνίου 2015 - dankannn Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 22 Ιουνίου 2015 Author #223 Share 22 Ιουνίου 2015 Βαλε σαν αυτες http://www.ebay.com/itm/Dustproof-120mm-Case-Fan-Dust-Filter-Guard-Grill-Protector-Cover-PC-Computer-SY-/321521608833?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4adc2e6881 ναι τις έχω δει και αυτές απλά επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα βγουν τελείως τα fanακια τον χειμώνα. θεωρό ότι είναι καλύτερα να σφραγιστούν τελείως οι τρύπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 22 Ιουνίου 2015 Author #224 Share 22 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά σκέφτομαι από την ώρα που έγινε αν θα το ρωτήσω η όχι προχτές το βράδυ εκεί που καθόμουνα στο σαλόνι και έβλεπα τηλεόραση ξαφνικά ακούω το σπρέι μπαρ να μπαινοβγαίνει στο νερό, γυρνάω να δω τι έγινε και ακούγεται... και βλέπω μέσα στο ενυδρείο να έχει κύμα τουλάχιστον 5-10 εκατοστά αφού τρόμαξα νόμιζα ότι θα χυνότανε νερό... έχετε καμία άποψη γ αυτό η μόνο εγώ το έχω αντικρίσει? μέχρι και για σεισμό έψαχνα μήπως έγινε και δε το κατάλαβα αλλά τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Ιουνίου 2015 #225 Share 22 Ιουνίου 2015 5-10 εκατοστα ειναι μεγάλος κυμματιαμός. Έχεις κυκλοφορητή μέσα και σε ποιά θέση; Σου έχει ξανασυμβεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος