Jump to content

Το Πρώτο Και Θα Είναι Malawi.

jason

Recommended Posts

Κοίτα, εγω αν θα έκανα καθημερινές αλλαγές νερού δε θα έκανα το 30% αλλα λιγότερο. Το νερο στο βαρέλι άφησέ το με αντιχλώριο μέχρι να πιάσει θερμοκρασία περίπου ίδια με του ενυδρειου με έναν μικρο θερμαντήρα (αν κι εγω όλες τις αλλαγές, όσο μεγάλες και να ειναι, τις κανω απευθείας απο τη βρύση με λάστιχο αλλα δε μπορω να προτείνω κάτι τέτοιο σε άλλους χομπίστες για να μην έχουμε μάχες εδω μέσα χαχααχα). Βακτήρια αν θέλεις βάλε μιας και ειναι φρέσκο το ενυδρειο

Σε ρωτάω για το api γιατί έχω την εντύπωση ότι όταν συγκρίνεις το χρώμα στο καρτελάκι δεν πρέπει να κολλάς στο καρτελάκι αλλά να το έχεις ελάχιστα πιο μακριά του. Αλλιώς το χρώμα φαίνεται πιο κόκκινο. Δεν βάζω το χέρι μμου στη φωτια

καλά κάνεις και μου το λες αλλά νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός του όταν έχεις ένα καθαρά Άσπρο background σου δείχνει το χρώμα που είναι κανονικά αν το απομακρύνεις ανοίγει το χρώμα άλλα θεωρώ ότι είναι λάθος πληροφόρηση έτσι νομίζω τουλάχιστον αυτό άμα μπορεί κάποιος να μας το ξεκαθαρίσει γιατί παίζει ρόλο. 

Κοίτα, εγω αν θα έκανα καθημερινές αλλαγές νερού δε θα έκανα το 30% αλλα λιγότερο. Το νερο στο βαρέλι άφησέ το με αντιχλώριο μέχρι να πιάσει θερμοκρασία περίπου ίδια με του ενυδρειου με έναν μικρο θερμαντήρα (αν κι εγω όλες τις αλλαγές, όσο μεγάλες και να ειναι, τις κανω απευθείας απο τη βρύση με λάστιχο αλλα δε μπορω να προτείνω κάτι τέτοιο σε άλλους χομπίστες για να μην έχουμε μάχες εδω μέσα χαχααχα). Βακτήρια αν θέλεις βάλε μιας και ειναι φρέσκο το ενυδρειο

λιγότερο λες ε? να κάνω 15-20% η και λιγότερο?
κατευθείαν δε θα το έκανα γιατί είναι που είναι φρέσκο το ενυδρείο με το χλώριο θα καταστρέψω τη βιολογία.
μιας και θα κάνω συχνές αλλαγές τώρα μπορώ να το αφήσω το νερό με έναν κυκλοφορητή στο βαρέλι για να μην αδειάζω και γεμίζω συνέχεια?

καλημέρα σε όλους.

καθημερινές αλλαγές περίπου 30%?
μετά να βάζω και βακτήρια η όχι?
περίπου πόση ώρα πριν να βάλω το νερό στη βαρέλα προετοιμασίας?

ναι με υγρα API

εχω ειδη μια anubia.

Βάλε μερικές ακομα 2-3 και μερικές βαλισνέριες αν θέλεις. Τραβάνε νιτρικά και θα σε βοηθήσουν πιστεύω

καλά κάνεις και μου το λες αλλά νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός του όταν έχεις ένα καθαρά Άσπρο background σου δείχνει το χρώμα που είναι κανονικά αν το απομακρύνεις ανοίγει το χρώμα άλλα θεωρώ ότι είναι λάθος πληροφόρηση έτσι νομίζω τουλάχιστον αυτό άμα μπορεί κάποιος να μας το ξεκαθαρίσει γιατί παίζει ρόλο.

λιγότερο λες ε? να κάνω 15-20% η και λιγότερο?

κατευθείαν δε θα το έκανα γιατί είναι που είναι φρέσκο το ενυδρείο με το χλώριο θα καταστρέψω τη βιολογία.

μιας και θα κάνω συχνές αλλαγές τώρα μπορώ να το αφήσω το νερό με έναν κυκλοφορητή στο βαρέλι για να μην αδειάζω και γεμίζω συνέχεια?

Κανε αλλαγές εκει στο 20% περίπου. Φυσικά δε σου πρότεινα να βάζεις απο τη βρύση απευθείας, αυτο είπα άλλωστε, οτι δε το προτείνω σε άλλους. Το νερό αστο μέσα στο βαρέλι με κυκλοφορητή και βάζεις κάθε μέρα για να μη προετοιμάζεις κάθε φορά (καλά, ποσο μεγάλο βαρέλι έχεις; ).

Κανε αλλαγές εκει στο 20% περίπου. Φυσικά δε σου πρότεινα να βάζεις απο τη βρύση απευθείας, αυτο είπα άλλωστε, οτι δε το προτείνω σε άλλους. Το νερό αστο μέσα στο βαρέλι με κυκλοφορητή και βάζεις κάθε μέρα για να μη προετοιμάζεις κάθε φορά (καλά, ποσο μεγάλο βαρέλι έχεις; ).

120lit το πείρα μεγάλο για αν χρειαστεί να κάνω καμιά μεγάλη αλλαγή 50% να είμαι εντάξει βέβαια να μη χρειαστεί ποτέ!

Παιδιά ας πει κάποιος για το τεστ της api γιατί το έχουν απορία αρκετοί. Εγώ είμαι της άποψης ότι δεν το κολλάμε στο χαρτί αλλά το έχουμε λίγα χιλιοστά μπροστά. Ας μας πει κάποιος έμπειρος. 

Να κάνω μια ερώτηση ακόμα έχω μια Καλτσά με άνθρακα να το βάλω μήπως και πέσουν ποιο γρήγορα τα νιτρικά.;

Να κάνω μια ερώτηση ακόμα έχω μια Καλτσά με άνθρακα να το βάλω μήπως και πέσουν ποιο γρήγορα τα νιτρικά.;

Το μόνο σίγουρο είναι οτι έχεις ενεν γνωστό που τον λένε Καλτσά στο επίθετο χαχαχαχαχαχα.

Χαχαχα. Ναι αυτό ειναι αλήθεια.

καταραμένο auto correct...

Αν δείχνει σωστά το τεστ, τότε είναι θέμα ηλικίας του ενυδρείου.

Δεν έχει ωριμάσει ακόμα η βιολογία. Με άλλα λόγια δεν έχεις αρκετή βιολογία για να υποστηρίξει τα ψάρια και τους ρύπους.

Μην αμελεις τα βακτήρια μέχρι να σταθεροποιηθουν οι μετρήσεις και προσεκτικό τάισμα.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

καλημέρα στη παρέα

τα νιτρικά μου ήρθαν σε φυσιολογικά επίπεδα.... 

σήμερα περιμένω και το background για να κάνω την ολοκληρωμένη παρουσίαση μου...

θα μπορούσε να μου πει κάποιος μια οικονομική λύση ή γενικά μια λύση με το τη θα κάνω με το φωτισμό? 

ακόμα το έχω ανοιχτό από πάνω και συνέχεια σβήνει.  :glare:

Καλησπέρα Ιασονα

Σχετικά με το φως δεν έχω καταλάβει ?

Είναι το μαμά φωτιστικό , η κάποιος έχει κάνει τροποποίηση πάνω σε αυτό ?

Αν είναι το μαμά δες το φις και τον διακόπτη αν έχουν πρόβλημα.

Το άλλο βάζεις led 5050 12V LED Flexible Strip Light Waterproof  πάρε και ένα  +Adapter και δυο ραγές και όλα ΟΚ.

Αν θες θα σου πω από πού και ότι άλλο θες, φυσικά πρέπει να προετοιμάζεσαι και για το καλοκαίρι.

Θα πρέπει να βάλεις FAN

LED , ειναι 5 μετρα

http://www.ebay.com/itm/221424029608?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=520299379789&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Καλησπέρα Ιασονα

Σχετικά με το φως δεν έχω καταλάβει ?

Είναι το μαμά φωτιστικό , η κάποιος έχει κάνει τροποποίηση πάνω σε αυτό ?

Αν είναι το μαμά δες το φις και τον διακόπτη αν έχουν πρόβλημα.

Το άλλο βάζεις led 5050 12V LED Flexible Strip Light Waterproof  πάρε και ένα  +Adapter και δυο ραγές και όλα ΟΚ.

Αν θες θα σου πω από πού και ότι άλλο θες, φυσικά πρέπει να προετοιμάζεσαι και για το καλοκαίρι.

Θα πρέπει να βάλεις FAN

LED , ειναι 5 μετρα

http://www.ebay.com/itm/221424029608?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=520299379789&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

καλησπέρα Χρήστο.... σ ευχαριστώ για τη βοήθεια
αν είναι ο μαμά πολλαπλασιαστείς δε το ξέρω αλλά σίγουρα έχει κάνει χειρουργείο ο προηγούμενος. τον διακόπτη τη εννοείς να το τσεκάρω φαίνεται να δουλεύει κανονικά ο διακόπτης, από την άλλη φις δεν έχει πάνω.... από ότι βλέπω θα καταλήξω στα led από που μου προτείνεις να πάω να πάρω και fanακια και led με ότι συνεπάγεται...

Ιασονα εγω απο ebay τα εχω φερει , απο εδω αγορασα μονο τις αλουμινενιες ραγες.

Ebay φυσικα παει να πει οτι θα τα εχεις μετα απο ενα 20 μερες ενα μηνα.

Πιανουν τα χερια σου ?

Εχω βαλει παραγγελια εγω μια 5 μετρα white και την περιμενω απο μερα σε μερα  , εγω θα κρατησω μονο τα δυο , αν ειναι παρε τα αλλα 3 μετρα εσυ, θες 2 χ 121 cm.

Θα σου πω απο που να παρεις τροφοδοτικο και ραγες και ειτε τα φτιαχνεις ειτε σε βοηθαω εγω.

http://www.aquazone.gr/forums/topic/89966-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CF%87%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA/page-9

Έγινε επεξεργασία - dankannn

Ιασονα εγω απο ebay τα εχω φερει , απο εδω αγορασα μονο τις αλουμινενιες ραγες.

Ebay φυσικα παει να πει οτι θα τα εχεις μετα απο ενα 20 μερες ενα μηνα.

Πιανουν τα χερια σου ?

Εχω βαλει παραγγελια εγω μια 5 μετρα white και την περιμενω απο μερα σε μερα  , εγω θα κρατησω μονο τα δυο , αν ειναι παρε τα αλλα 3 μετρα εσυ, θες 2 χ 121 cm.

Θα σου πω απο που να παρεις τροφοδοτικο και ραγες και ειτε τα φτιαχνεις ειτε σε βοηθαω εγω.

http://www.aquazone.gr/forums/topic/89966-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CF%87%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA/page-9

τα χέρια μου πιάνουν απλά δεν έχω κολλητήρι...
θα με ενδιέφερε αν είναι να με ενημερώσεις να πάω να πάρω και τροφοδοτικό και ράγες...

Κατσε να ερθουν και θα σου πω , τη μεριμενω απο μερα σε μερα

ok θα περιμένω σ ευχαριστώ πολύ.

και τώρα τα χαρμόσυνα εκεί που καθόμουν και τα χάζευα τη να δω? 

post-60786-0-57192800-1431705697_thumb.jpg

• Like 1

και άλλη μια. 

post-60786-0-14186400-1431706005_thumb.jpg

• Like 1

σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για να δούμε τι θα δούμε...

να σας πω λίγο συμπεριφορές για να μου πείτε γνώμες. 

είναι γενικά επιθετική όποιο πλησιάζει κοντά της κάνει κατευθείαν μαρς εκτός από ένα που του κάνει μόνο τρέμουλο αλλά κάθετε δίπλα και το άλλο που μου κάνει εντύπωση ρίχνω τροφή και ανεβαίνει κανονικά πάνω αλλά δεν τρώει

τι έχετε να πείτε για αυτά?

και αν μπορεί να μου βάλει κανένας κανένα θέμα να διαβάσω για τα μπουκώματα.  :thumbsu:

Όλα φυσιολογικά μου ακούγονται!

Όσο για τα μπουκωματα δεν υπάρχει κάτι να διαβάσεις αφού δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Απλά αραζεις και βλέπεις! :)

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Καλημέρα και καλή εβδομάδα απ ότι είδα σήμερα άκυρος συναγερμός μάλλον ξεμπούκωσε γιατί σήμερα το είδα πολύ μαζεμένο το προγούλι. :mellow:

Αν ήταν η πρώτη της φορά μην αγχώνεσαι, θα μάθει..

:thumbsu:

Ναι η πρώτη ήταν - είναι δεν ξέρω, πάντως και να ήταν δεν αγχώνομαι. είναι μικρή ακόμα θα μάθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...