jason 28 Απριλίου 2015 Author #151 Share 28 Απριλίου 2015 φαντάσου ότι τώρα τους δίνω μια και κάτι οπότε αυτό το και κάτι το σπάω και το βάζω το βράδυ οι εξατμίσεις μου πιστεύω ότι οφείλονται σε 2 τρύπες που έχω πάνω στο καπάκι και δεν έχω αξιωθεί να φτιάξω καπάκια. όσο για την αλλαγή δεν προλαβαίνω καθόλου γιατί έχουμε και τις ετοιμασίες (ξέρεις πως είναι αυτά) αλλά το ποιο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πάρει βαρέλι για την προετοιμασία του νερού αν είναι με το που γυρίσω δεύτερα πάω να πάρω ένα βαρέλι και να την κάνω δεύτερα. υοτος η άλλος κυριακή θα γινότανε το καταλαβαίνω είναι βάρη το θέμα του οικονομικού αλλά θα έχεις ακούσει κ από άλλους ότι αξίζει άσε που άμα πετύχεις διοργανωτή βγάζουν καλά πακέτα μέχρι και φορτηγό για τα μηχανάκια παρέχει. αλλά μη σε βάζω στη μπρίζα τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 28 Απριλίου 2015 #152 Share 28 Απριλίου 2015 (edited) Με το track-day.gr θα πας ? Αντε καλα να περασεις και βγαλε και καμια photo. Έγινε επεξεργασία 28 Απριλίου 2015 - dankannn Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 28 Απριλίου 2015 Author #153 Share 28 Απριλίου 2015 εγω βασικα με την ΚΤΜ south east παω. σ ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 28 Απριλίου 2015 #154 Share 28 Απριλίου 2015 (edited) Πες μας οτι εχεις και κανα rc 8 να μας αποτελειωσεις χαχαχα Έγινε επεξεργασία 28 Απριλίου 2015 - dankannn Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 28 Απριλίου 2015 Author #155 Share 28 Απριλίου 2015 (edited) Πες μας οτι εχει και κανα rc 8 να μας αποτελειωσεις χαχαχα χαχαχαχ Έγινε επεξεργασία 28 Απριλίου 2015 - jason Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 28 Απριλίου 2015 #156 Share 28 Απριλίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 28 Απριλίου 2015 Author #157 Share 28 Απριλίου 2015 οι χαρές του επαγγέλματος βλέπεις!!!!χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 28 Απριλίου 2015 #158 Share 28 Απριλίου 2015 Ενα ενα μας τα λες , στειλε με μηνυμα PM τι δουλεια κανεις βρε γιατι θα μας στειλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 30 Απριλίου 2015 #159 Share 30 Απριλίου 2015 φαντάσου ότι τώρα τους δίνω μια και κάτι οπότε αυτό το και κάτι το σπάω και το βάζω το βράδυ οι εξατμίσεις μου πιστεύω ότι οφείλονται σε 2 τρύπες που έχω πάνω στο καπάκι και δεν έχω αξιωθεί να φτιάξω καπάκια. όσο για την αλλαγή δεν προλαβαίνω καθόλου γιατί έχουμε και τις ετοιμασίες (ξέρεις πως είναι αυτά) αλλά το ποιο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πάρει βαρέλι για την προετοιμασία του νερού αν είναι με το που γυρίσω δεύτερα πάω να πάρω ένα βαρέλι και να την κάνω δεύτερα. υοτος η άλλος κυριακή θα γινότανε το καταλαβαίνω είναι βάρη το θέμα του οικονομικού αλλά θα έχεις ακούσει κ από άλλους ότι αξίζει άσε που άμα πετύχεις διοργανωτή βγάζουν καλά πακέτα μέχρι και φορτηγό για τα μηχανάκια παρέχει. αλλά μη σε βάζω στη μπρίζα τώρα Μην αγχώνεσαι πολύ για την τροφή. Όπως είπε και ο φίλος, σε 1-2 λεπτάκια να την έχουν φάει. Το σημαντικό είνια να μην περισσέψει πολύ τροφή αφάγωτη. Εγώ που τα ταίζω 1 φορα την ημερα και έχω "βαρύ" χέρι και να περισσέψει ελάχιστη τροφή, την τρώνε λίγο αργότερα τσιμπολογώντας την άμμο. Με τόσο λίγο νερό δεν θα έχεις θέμα που είναι κατευθείαν. Eγώ έχω μια λεκάνη δίπλα στο ενυδρείο με νερό και συμπληρώνω από εκεί κάθε μέρα. Τα νιτρικά δεν πειράζει και να ανέβουν λίγο, κάνε μετά την αλλαγή. Καλά να περάσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 3 Μαίου 2015 #160 Share 3 Μαίου 2015 Εγώ παιδιά ταίζω 3 φορές την ημέρα malawi tropical αλλά τα flakes είναι πολύ πολύ μικρά και δεν πέφτει τίποτα κάτω. Δηλαδή ρίχνω λίγο λίγο... Τώρα στις διακοπές με την ταίστρα δεν ξέρω τι θα γίνει...Πάντως σε ένα μήνα απο μωρά έχουν γίνει 4-5 εκατοστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 6 Μαίου 2015 Author #161 Share 6 Μαίου 2015 Να´με πάλη και γωωω!!! Σας ευχαριστώ γεια τις παραπάνω απαντήσεις.... Μετά από το σούπερ τριήμερο στα Σερρας έκατσα σημερα και έκανα τη πρώτη αλλαγή... Με την αυτοσχέδια σκούπα που έφτιαξα δε μπορώ να πω ότι καθάρισε και τελείως... Ήταν λίγο φαρδι το λάστιχο και ρουφούσε με πολυ φορά... Το φίλτρο έβγαλε αρκετή (μούργα) αλλα μόλις το έβαλα ξανά μπρος μου πέταξε μέσα στο ενυδρείο πολλά μικρά κομματάκια τα οποία δεν ξέρω που ήταν κρυμμένα... Ποτε θα πρέπει να κάνω τις πρώτες μετρήσεις για να δω αν ειναι όλα ενταξει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 6 Μαίου 2015 #162 Share 6 Μαίου 2015 Αυριο κανε μια μετρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 7 Μαίου 2015 Author #163 Share 7 Μαίου 2015 Αυριο κανε μια μετρηση ΟΚ σήμερα θα κάνω τις μετρήσεις να δούμε τη θα δούμε... ξέρει κανένας γιατί μου βγήκαν κομμάτια από το σπρέι μπαρ όταν το ξανά έβαλα σε λειτουργιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 7 Μαίου 2015 #164 Share 7 Μαίου 2015 Φυσιολογικο ειναι απλα βγαινουν απο την πιεση του νερου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Μαίου 2015 #165 Share 7 Μαίου 2015 Φυσιολογικο ειναι απλα βγαινουν απο την πιεση του νερου+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 7 Μαίου 2015 Author #166 Share 7 Μαίου 2015 Φυσιολογικο ειναι απλα βγαινουν απο την πιεση του νερου εντάξει γιατί νόμιζα ότι δεν έκανα κάτι σωστά.... επίσης ένα θέμα που έχω είναι ο φωτισμός. πάλη στα κάλα καθούμενα σβήνει και για να ξανά άναψη πρέπει να ανοιγοκλείσω τον διακόπτη αλλά δεν κρατάει για πολλή και το αφήνω σβηστό για να μην στρεσάρονται τα ψάρια μπορεί να μου προτείνει κάποιος καμιά οικονομική λύση για να αλλάξω και τις λάμπες γιατί από ότι μου είχαν πει και ποιο πάνω οι λάμπες δεν κάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 7 Μαίου 2015 Author #167 Share 7 Μαίου 2015 Καλησπέρα. Έκανα τις μετρήσεις και έχω πάλι ανεβασμένα νιτρικά 40 και ίσως λιγότερο από 0,25 αμμονια... Δε μπορώ να καταλάβω γιατί άλλαξα περίπου το 30%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Μαίου 2015 #168 Share 7 Μαίου 2015 Τάισε με φειδω και κανε συχνές αλλαγές νερού. Πόσα ταίσματα την ημέρα κάνεις; Μήπως ρίχνεις και μεγάλη ποσότητα τροφής κάθε φορα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 7 Μαίου 2015 Author #169 Share 7 Μαίου 2015 Μια φορά την ημέρα ταΐζω και δεν αφήνουν τίποτα. Αλλαγή έκανα εχτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 8 Μαίου 2015 #170 Share 8 Μαίου 2015 Βαλε και κανα 2-3 anubies μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 8 Μαίου 2015 #171 Share 8 Μαίου 2015 Κανε καθμερινές αλλαγές να πέσουν τα νιτρικά και μετα κανε μετρήσεις πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 8 Μαίου 2015 #172 Share 8 Μαίου 2015 Με api μετρας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 8 Μαίου 2015 #173 Share 8 Μαίου 2015 Μήπως αν μπουν μερικά φυτά να βοηθήσουν με τα νιτρικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 8 Μαίου 2015 Author #174 Share 8 Μαίου 2015 καλημέρα σε όλους. Κανε καθμερινές αλλαγές να πέσουν τα νιτρικά και μετα κανε μετρήσεις πάλι. καθημερινές αλλαγές περίπου 30%? μετά να βάζω και βακτήρια η όχι? περίπου πόση ώρα πριν να βάλω το νερό στη βαρέλα προετοιμασίας? Με api μετρας; ναι με υγρα API Μήπως αν μπουν μερικά φυτά να βοηθήσουν με τα νιτρικά; εχω ειδη μια anubia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 8 Μαίου 2015 #175 Share 8 Μαίου 2015 Σε ρωτάω για το api γιατί έχω την εντύπωση ότι όταν συγκρίνεις το χρώμα στο καρτελάκι δεν πρέπει να κολλάς στο καρτελάκι αλλά να το έχεις ελάχιστα πιο μακριά του. Αλλιώς το χρώμα φαίνεται πιο κόκκινο. Δεν βάζω το χέρι μμου στη φωτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος