jason 22 Ιουνίου 2015 Author #226 Share 22 Ιουνίου 2015 5-10 εκατοστα ειναι μεγάλος κυμματιαμός. Έχεις κυκλοφορητή μέσα και σε ποιά θέση; Σου έχει ξανασυμβεί; όχι δεν έχω κυκλοφορητή και δε μου έχει ξανασυμβει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Ιουνίου 2015 #227 Share 22 Ιουνίου 2015 Κυκλοφορητή εννοούσα wave maker. Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία του ενυδρειου απο μακριά; Καπάκι είχες πάνω εκείνη την ωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 23 Ιουνίου 2015 Author #228 Share 23 Ιουνίου 2015 Κυκλοφορητή εννοούσα wave maker. Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία του ενυδρειου απο μακριά; Καπάκι είχες πάνω εκείνη την ωρα; ούτε wave maker έχω και το καπάκι κανονικά στη θέση του και το μόνο ζωντανό σε ακτίνα 3 μέτρων ο σκύλος ( για το ενδεχόμενο αν το κούνησε κανείς) .... φωτογραφία θα βάλω το βραδάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 24 Ιουνίου 2015 Author #229 Share 24 Ιουνίου 2015 να και η φωτογραφία 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 24 Ιουνίου 2015 #230 Share 24 Ιουνίου 2015 Μια χαρά είναι Ιάσωνα , μπράβο σου και ωραίο το αποτέλεσμα. Κάνει μπαμ από τις πέτρες ότι είναι νέο ενυδρείο , περίμενε σε λίγο καιρό και θα δεις. Μια παρατήρηση , θα σου έλεγα τα πολύμπριζα να τα έβαζες σε ένα ντουλάπι μέσα. :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 24 Ιουνίου 2015 Author #231 Share 24 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο... Οταν λες από τις πέτρες τη εννοείς? Ναι με τα πολύμπριζα θα γίνει δουλειά όταν έρθει το STC-1000 για να μπουν όλα στη θέση τους να μη τα πειράζω κάθε τρις και λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 24 Ιουνίου 2015 #232 Share 24 Ιουνίου 2015 Θα βγάλουν άλγη και θα μαυρίσουν – πρασινίσουν , γενικά θα γίνουν ωραίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
evojohn 9 Ιουλίου 2015 #233 Share 9 Ιουλίου 2015 να και η φωτογραφία πολυ ωραιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος