Safarpn 9 Απριλίου 2015 #76 Share 9 Απριλίου 2015 Θεωρω οτι ειναι τυχαίο αυτο με την κίνηση των ψαριών. Όπως και να χει, για να δεις ζευγάρι θα κάνεις καιρό. Όχι οτι δε θα υπάρξει, θα υπάρξει προφανώς αλλα εσυ δε θα μπορείς να ξεχωρίσεις αρσενικό-θυληκό μέχρι να δεις μπούκωμα για να ξεχωρίσεις τα θυληκά ενω για το αρσενικό θα δεις απο συμπεριφορές περισσότερο (χορός μπροστά απο το θυληκό, πέσιμο και κυνηγητό απο δω κι απο εκεί σε αλλα ψάρια κτλ) και πολυ αργότερα απο το έντονο μαύρο χρωμα σε μεγαλύτερη επιφάνεια των πτερυγίων από οτι στα υπολοιπα και το μέγεθος σε σχέση με τα υπόλοιπα.....αλλα και πάλι η Αφρική θα σου χαρίσει πολλές εκπλήξεις. Μπορει να δεις και αρσενικά να το παίζουν θυληκά ή τέλος πάντων να μη συμπεριφέρονται σαν αρσενικά κτλ. Να σου ζήσουν τα ψαράκια σου. Τις μετρήσεις σου τις βλέπω σούπερ. Συνέχισε λίγες μέρες ακόμα να μετράς ωστόσο για να είσαι σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 9 Απριλίου 2015 #77 Share 9 Απριλίου 2015 Αυτα που λεει ο Πανος τα καταλαβα μετα απο 8 μηνες που τα εχω τα labido, τωρα ποια κανουν μπαμ. Αντε με το καλο τα ψαρακια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 9 Απριλίου 2015 #78 Share 9 Απριλίου 2015 Κι εμένα "μπάμ" έκανε ενα οτι ηταν θυληκό αλλα μετα απο 1,5 χρόνο περίπου, μου το γύρισε και τωρα ειναι ο νέος κυρίαρχος του ενυδρειου χαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 10 Απριλίου 2015 Author #79 Share 10 Απριλίου 2015 καλησπερίζω όλη τη παρεα!! σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχές.. καλά σίγουρα για να δω μπουκώματα θα περάσει πολύ καιρός και σίγουρα ήταν τυχαίο γεγονός. Κι εμένα "μπάμ" έκανε ενα οτι ηταν θυληκό αλλα μετα απο 1,5 χρόνο περίπου, μου το γύρισε και τωρα ειναι ο νέος κυρίαρχος του ενυδρειου χαχαχαχα! χαχαχαχα.. εντάξει πες την αλήθεια βάζεις τεστοστερόνη στο ενυδρείο σου? ξέρουμε περίπου πόσο μεγαλώνουν το μήνα η παίζουν ρόλο κάποιοι παράγοντες? δε ξέρω αν ισχύει αυτό αλλά μου φαίνονται χαρούμενα... έκανα και σήμερα μετρήσεις. Nh3/nh4 : 0,25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Απριλίου 2015 #80 Share 10 Απριλίου 2015 Να προσέχεις τα ταίσματα. Τωρα στην αρχή θέλει απο παρα πολυ λίγο και όχι κάθε μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 10 Απριλίου 2015 #81 Share 10 Απριλίου 2015 Θα μεγαλωσουν σιγα σιγα, σε 2 μηνες θα ειναι εντελος διαφορετικα. Τα αγορια θα ειναι ποιο μεγαλα απο τα θυληκα. Βαλε καμια photo να τα δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 10 Απριλίου 2015 Author #82 Share 10 Απριλίου 2015 Να προσέχεις τα ταίσματα. Τωρα στην αρχή θέλει απο παρα πολυ λίγο και όχι κάθε μέρα. ταΐζω πάρα πολύ λίγο το πρωί αλλά έβαλα και εχτές και σήμερα φαντάσου μια πάρα πολύ μικρή τσιμπιά όσο πιάνω με είδη κλειστά τα δάχτυλα... Θα μεγαλωσουν σιγα σιγα, σε 2 μηνες θα ειναι εντελος διαφορετικα. Τα αγορια θα ειναι ποιο μεγαλα απο τα θυληκα. Βαλε καμια photo να τα δουμε. δηλαδή μήνα και πόντος περίπου? να υπολογίσω γύρο στους 5 πόντους θα είναι σε 2 μήνες? φωτογραφίες βγάζω τώρα και στέλνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Απριλίου 2015 #83 Share 10 Απριλίου 2015 5 πόντους σε δυο μηνες θα γίνουν μονο αν ταίζεις ταυρίνη χαχαχαχα. Μεγαλώνουν πολυ αργα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 10 Απριλίου 2015 Author #84 Share 10 Απριλίου 2015 5 πόντους σε δυο μηνες θα γίνουν μονο αν ταίζεις ταυρίνη χαχαχαχα. Μεγαλώνουν πολυ αργα. χαχαχα.... σημείωση ... να μη ξεχάσω να πάρω ταυρίνη... δηλαδή σε 2 μήνες πόσο θα είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 10 Απριλίου 2015 Author #85 Share 10 Απριλίου 2015 (edited) θα προσπαθήσω μια μια γιατί αλλιως δεν. Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2015 - jason Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 10 Απριλίου 2015 Author #86 Share 10 Απριλίου 2015 (edited) δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες . Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2015 - jason Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 10 Απριλίου 2015 Author #87 Share 10 Απριλίου 2015 νομίζω το κατάφερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Απριλίου 2015 #88 Share 10 Απριλίου 2015 Κουκλιά ειναι. Τι μέγεθος εχουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 10 Απριλίου 2015 Author #89 Share 10 Απριλίου 2015 και άλλες 3!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 10 Απριλίου 2015 Author #90 Share 10 Απριλίου 2015 Κουκλιά ειναι. Τι μέγεθος εχουν; σ ευχαριστώ πολύ..... ειναι 3- 3,5 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 10 Απριλίου 2015 Author #91 Share 10 Απριλίου 2015 ρε παιδιά θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει μια φωτογραφία του σπρέι μπαρ για το πως το έχει βαλμένο... γιατί όταν το βάζω ακριβός στην επιφανια μου δημιουργεί πολλές φυσαλίδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 10 Απριλίου 2015 #92 Share 10 Απριλίου 2015 Μια χαρα ειναι ,σου ειπα ο Σταυρος εχει καθαρα ψαρακια. Διαφορα στο μεγεθος θα δεις σε κανα 7μηνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 10 Απριλίου 2015 Author #93 Share 10 Απριλίου 2015 Μια χαρα ειναι ,σου ειπα ο Σταυρος εχει καθαρα ψαρακια. Διαφορα στο μεγεθος θα δεις σε κανα 7μηνο. σουπερ είναι, εντάξει δε βιάζομαι να μεγαλώσουν σιγά σιγά αλλιώς ταυρίνη όπως είπε και ο safarpn. χαχααχα με το σπρέι μπαρ τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Απριλίου 2015 #94 Share 11 Απριλίου 2015 Βάλ' το ακριβώς πάνω από την επιφάνεια, με τις τρύπες γυρισμένες να χτυπάνε την επιφάνεια απο κάτω. Θα έχεις καλή ανατάραξη χωρίς φυσαλίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Απριλίου 2015 #95 Share 11 Απριλίου 2015 Βάλ' το ακριβώς ΚΑΤΩ από την επιφάνεια, με τις τρύπες γυρισμένες να χτυπάνε την επιφάνεια απο κάτω. Θα έχεις καλή ανατάραξη χωρίς φυσαλίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 11 Απριλίου 2015 #96 Share 11 Απριλίου 2015 κ εγώ έτσι το έχω, όπως λέει ο Safarpn κάτω από την επιφάνεια, γυρισμένο προς τα πάνω για να χτυπάει την επιφάνεια από κάτω. κάνει ελαφρύ κυματισμό, χωρίς φυσαλίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 11 Απριλίου 2015 Author #97 Share 11 Απριλίου 2015 Βάλ' το ακριβώς ΚΑΤΩ από την επιφάνεια, με τις τρύπες γυρισμένες να χτυπάνε την επιφάνεια απο κάτω. Θα έχεις καλή ανατάραξη χωρίς φυσαλίδες. κ εγώ έτσι το έχω, όπως λέει ο Safarpn κάτω από την επιφάνεια, γυρισμένο προς τα πάνω για να χτυπάει την επιφάνεια από κάτω. κάνει ελαφρύ κυματισμό, χωρίς φυσαλίδες το έβαλα έτσι όπως είπατε σαφώς πολύ καλύτερα και ποιο αθόρυβα.... τώρα μια ερώτηση ακόμα... το σπρει μπαρ το έχω βάλει στην πλάτη στην αριστερή μεριά να χτυπάει στην πρόσοψη μήπως είναι καλύτερα να το βάλω στα αριστερά να χτυπάει προς τα δέξια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Απριλίου 2015 #98 Share 11 Απριλίου 2015 (edited) το έβαλα έτσι όπως είπατε σαφώς πολύ καλύτερα και ποιο αθόρυβα.... τώρα μια ερώτηση ακόμα... το σπρει μπαρ το έχω βάλει στην πλάτη στην αριστερή μεριά να χτυπάει στην πρόσοψη μήπως είναι καλύτερα να το βάλω στα αριστερά να χτυπάει προς τα δέξια? Αυτό να κάνεις για δημιουργεί κυμματισμό σε όσο το δυνατόν περισσότερη επιφάνεια νερού αλλά και καλύτερη κυκλοφορία νερού. Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2015 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 11 Απριλίου 2015 #99 Share 11 Απριλίου 2015 Ετσι οπως λεει ο Πανος το εχω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason 11 Απριλίου 2015 Author #100 Share 11 Απριλίου 2015 πως το βλέπετε? επίσης παρατήρησα πρόβλημα με τον φωτισμό... ξαφνικά μετά από λίγη ώρα σβήνει μόνο του αλλά μόλις κλείσω και ξανανάψω τον διακόπτη όλα κάλα και μετά από λίγο πάλι τα ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος