Jump to content

Βουτια Εξω Απο Το Ενυδρειο

Recommended Posts

Σήμερα ενώ έκανα την καθιερωμένη ρουτίνα της εβδομάδας και ενώ πήγα να κάνω σιφωνάρισμα στην άμμο κατάλαβα ότι κάποιο ψάρι έκανε άλμα επί κοντό αλλά δεν κατάλαβα αν μπήκε πάλι μέσα στο νερό η πήδηξε απ έξω. Μόλις τελείωσα την διαδικασία και ενώ είχαν περάσει 5 λεπτά άκουσα έναν θόρυβο και άρχισα να ψάχνω γύρο από το ενυδρείο χωρίς να δω κάτι. Τελικά επαληθεύτηκα βρήκα το ψάρι 2,5 με 3 μέτρα μακριά απ το ενυδρείο και σε σημείο που δεν χωρούσε ο νους. Το άρπαξα γρήγορα και το πέταξα μέσα στο ενυδρείο για να τον προλάβω γιατί είναι και ένα σπάνιο ψαράκι που δεν τα φέρνουν και τόσο συχνά τα μαγαζιά. Το ψάρι μόλις το έβαλα μέσα έκατσε σε μια γωνιά και έγερνε στο πλάι έλεγα ότι δεν την βγάζει αλλά να μην τα πολυλογώ το ψάρι είναι μια χαρά και βόσκει όπως και πριν.

Το θέμα το άνοιξα για να πουν και άλλα μέλη αν έχουν υπάρξει με παρόμοιες εμπειρίες και με ή χωρίς απώλειες.

Αυτός είναι ο ψαρής που έχει τάσεις αυτοκτονίας

P2244002_zpsjin91ivr.jpg

Έγινε επεξεργασία - mouseman

Εισαστε πολυ τυχεροι και οι δυο το ψαρι φυσικα γιατι θα εχανε την ζωη του και εσυ θα χανες την χαρα στο να το βλεπεις να μεγαλωνει και να το απολαμβανεις,μπραβο σας και φυσικα στο θεο και στην τυχη,χρειαστηκαν και οι 2 πολυ.

Μπράβο Μάκη για τα αντανακλαστικά!

Εισαι τυχερός, εγω εχω χάσει 3 ψάρια έτσι.

Εμενα είχε πηδηξει εκτος ενυδρειου ενα αρσενικό dwarf gourami που ειχα γιατί η Αδερφη μου αρέσκονταν να πηγαίνει πανω από το ενυδρείο μου και να της πετάει νεράκι ενώ την ειχα προειδοποιήσει ότι τον πρώτο καιρο δεν πρεπει να το ενοχλούσε γιατί πηδάει και να μην "μάθει" έτσι! Τελικα σφήνωσα κατω απο ενα ξυλο 5 μήνες μετα και πέθανε από "ασφυξία"! Να σου ζήσει εσενα!

5116B226-DFCF-4D65-912E-9D4D3700C14A_zps

Εγώ πάλι είχα το blue tank την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο να κάνει βουτιά στο καινό την Παρασκευή στα πλαγια και Σάββατο στα πίσω του ενυδρείο όπως δείχνει στην φωτο και για καλή του τύχη έτυχε να ήμουν σπίτι και την γλύτωσε,της πρώτες μέρες μετά φαινόταν σαν τον Bruce willis στην ταινία πολύ σκληρός για να πεθάνει γεμάτο γρατσουνιές και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο αλλά μετά έφτιαξε ...

πονεμενη ιστορια...ειδικα τα αγαπημενα wrasses τελευταιο θυμα ενα πανεμορφο λουμποκι  :rip_1:

κατι έχουν οι μέρες φαίνεται.. με τόσες αυτοκτονιές.. :P

• Like 1

Φανταστικο ψαρακι, ειναι κριμα να το χασεις

Βαλε τζαμακι απο πανω η παρατητρησε μηπως το ενοχλει κατι

Βασιλη εχει καπακι το ενυδρειο την ωρα που καθαριζα εκανε την βουτια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...