Jump to content

Βοηθεια Για Controller Σε Led Φωτιστικο..

Recommended Posts

Καλημερα, ξερει καποιος πως μπορω να προσαρμοσω κοποιο Controller στα φωτιστικα αυτου του τυπου??? Θελω να το κανω να αναβει και να σβηνει σταδιακα!! Να αναφερω οτι εχει δυο καναλια,ανεξαρτητα για λευκο και μπλε.

post-58132-0-53792000-1427633459_thumb.jpg

post-58132-0-81267000-1427633552_thumb.jpg

post-58132-0-39202900-1427633602_thumb.jpg

Καποιος που να κατεχει το θεμα! Τιποτα τοσες κατασκευες σουπες κατακερους βλεπουμε.

Καλησπερα Νικο.

Απο οτι βλεπω το φωτιστικο σου ήδη ντιμαρεται.Αυτο κάνει τα πραγματα λιγο ποιο εύκολα.Θα πρεπει ομως να το ανοιξεις για να δουνε τι γινετε και στο εσωτερικο του.Σιγουρα μπορεις να παρεμβαλεις ενα arduino για να κανεις αυτο που θες.

Sent from my GT-N7100

Καλησπέρα, αν έχεις βασικές γνώσεις από ηλεκτρονικά ναι γίνετε.

Μπορείς με ένα arduino όπως είπε και ο Husky_Jim ή με κάποιο έτοιμο controller.

Με κάτι έτοιμο ίσως είναι λίγο ποιο εύκολο αλλά έχει ένα παραπάνω κόστος.

Καλησπερα Νικο.

Απο οτι βλεπω το φωτιστικο σου ήδη ντιμαρεται.Αυτο κάνει τα πραγματα λιγο ποιο εύκολα.Θα πρεπει ομως να το ανοιξεις για να δουνε τι γινετε και στο εσωτερικο του.Σιγουρα μπορεις να παρεμβαλεις ενα arduino για να κανεις αυτο που θες.

Sent from my GT-N7100

Υπαρχει ετοιμη πλακετα adruino γι'αυτη τη δουλεια?? Αν ναι ποια ειναι και που μπορω να την βρω.? Ευχαριστω για την απαντηση σου..

Καλησπέρα, αν έχεις βασικές γνώσεις από ηλεκτρονικά ναι γίνετε.

Μπορείς με ένα arduino όπως είπε και ο Husky_Jim ή με κάποιο έτοιμο controller.

Με κάτι έτοιμο ίσως είναι λίγο ποιο εύκολο αλλά έχει ένα παραπάνω κόστος.

Θα μου το τροποποιηση καποιος δικος μου που ξερει καποια πραγματα.

Με το adruino που του ειπα δεν ηξερε γιατι εχει 50 διαφορετικα ειδη πλακετων.. απο ετοιμα controller θα μου προτινες καποιο γιαυτο τον σκοπο.. ευχαριστω.

Κανενας υλεκτρονικος ή ηλεκτρολογος στην παρεα μας να μας πει την γνωμη του..... !!!

Κανενας υλεκτρονικος ή ηλεκτρολογος στην παρεα μας να μας πει την γνωμη του..... !!!

Κοίτα υπάρχουν αρκετοί, κάποιοι που μου έρχονται τώρα είναι ο storm της coralux και ο solarlux led controller,

αλλά να ξέρεις ότι και οι δύο βγάζουν PWM έξοδο οπότε θα χρειαστείς και ένα κύκλωμα για να μετατρέψεις  το σήμα σε 0-10V που κατά πάσα πιθανότητα

χρησιμοποιούν οι driver του φωτιστικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...