toykaki 28 Μαρτίου 2015 #1 Share 28 Μαρτίου 2015 Μου εδωσε φιλος τα seachem flourish phosphorus Και iron,Nα ρωτησω ειναι καλο να γινει η χρηση τους?το μονο που ριχνω στο ενυδρειο ειναι seachem flourish σε καθε αλλαγη μονο και καθε μερα excel (Πιο λιγο απο την αναγραφομενη δοσολογια) αλλα τεσπα..ειναι λοιπον καλη η χρηση των 2 παραπανω(φωσφορους και σιδηρο)?υπαρχει περιπτωση να μου ανεβασει τιποτα υψηλες μετρησεις μετα ωστε να ειναι επιβλαβες για τα ψαρια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Μαρτίου 2015 #2 Share 28 Μαρτίου 2015 Μου εδωσε φιλος τα seachem flourish phosphorus Και iron,Nα ρωτησω ειναι καλο να γινει η χρηση τους?το μονο που ριχνω στο ενυδρειο ειναι seachem flourish σε καθε αλλαγη μονο και καθε μερα excel (Πιο λιγο απο την αναγραφομενη δοσολογια) αλλα τεσπα..ειναι λοιπον καλη η χρηση των 2 παραπανω(φωσφορους και σιδηρο)?υπαρχει περιπτωση να μου ανεβασει τιποτα υψηλες μετρησεις μετα ωστε να ειναι επιβλαβες για τα ψαρια?? Αρχικα το κανεις λαθος με τα λιπασματα..το γενικο μπαινει καθημερικα και οχι μετα απο αλλαγη νερου.Μετα απο αλλαγη νερου δεν ριχνουμε τιποτα. Το λιπασμα για το φωσφορο το ριχνεις αν εχεις χαμηλα φωσφορικα. Το σιδηρο θελει με μετρο,καθε 3 μερες αν ριχνεις λιγο λιγοτερο απο το μισο που γραφει δεν κανει κακο. Εξελ θελει καθε μερα οτι γραφει το μπουκαλι για τα λιτρα σου. Ποσα λιτρα ενυδρειο εχεις? Co2 υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 28 Μαρτίου 2015 Author #3 Share 28 Μαρτίου 2015 180l ενυδρειο δεν εχω co2 εχω βαλει ταμπλετες βυθου ,υποστρωμα δεν εχω καποιο ειδικο εχω αμμο ,οσο για το γενικο λιπασμα Δοσολογία: 1 έως 2 ml ανά 200 λίτρα νερού, μια ή δυο φορές την εβδομάδα. διαβασα αυτο ,εδω http://www.aquavivere.gr/shop-products/psaria-frontida-futwn-seachem/seachem-flourish Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 28 Μαρτίου 2015 Author #4 Share 28 Μαρτίου 2015 Hygrophila polysperma cryptocoryne wendtii brown Ludwigia Repens Rubin Egeria densa hygrophila corymbosa siamensis hygrophila difformis Valisneria Aπο φυτα αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Μαρτίου 2015 #5 Share 28 Μαρτίου 2015 Ασε τι λεει εκει..οταν ριχνεις λιπασμα καθημερινα,τα φυτα το αφομειωνουν καλυτερα.Οποτε οσο γραφει το μπουκαλι,εσυ βαζεις το μισο.Αυτο το μισο το σπας δια 6 και οτι σου βγει το ριχνεις καθε μερα εκτος την ημερα της αλλαγης. Σε 180 λιτρα ενυδρειο,το εξελ ειναι αχρηστο,δεν κανει τιποτα.Ειναι μονο για μικρα ενυδρεια αλλα και παλι δεν κανει τρελα πραγματα,απλα διατηρει τα φυτα και αυτο μονο σε μικρα ενυδρεια. Διαβασε και εδω για τα λιπασματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 29 Μαρτίου 2015 Author #6 Share 29 Μαρτίου 2015 το διαβασα...και πολυ καλο αρθρο...οσο αφορα το φωτισμο απο τι εξαρταται το ποση ωρα αλλοι γραφουν 9 αλλοι 7 αλλοι 8 προσωπικα το εχω 8 ωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 29 Μαρτίου 2015 #7 Share 29 Μαρτίου 2015 το διαβασα...και πολυ καλο αρθρο...οσο αφορα το φωτισμο απο τι εξαρταται το ποση ωρα αλλοι γραφουν 9 αλλοι 7 αλλοι 8 προσωπικα το εχω 8 ωρες 8 ωρες ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 29 Μαρτίου 2015 Author #8 Share 29 Μαρτίου 2015 εξαρταται ομως απο κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Μαρτίου 2015 #9 Share 29 Μαρτίου 2015 Σε ενα φυτεμενο με αρκετο φως,co2,πολλα φυτα και λιπασματα μπορεις να βαλεις το φως και 10 ωρες. Και με 8 καλα εισαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 30 Μαρτίου 2015 #10 Share 30 Μαρτίου 2015 εξαρταται ομως απο κατι? Απο τον λογαριασμο της ΔΕΗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 30 Μαρτίου 2015 Author #11 Share 30 Μαρτίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος