Husky_Jim 28 Μαρτίου 2015 #1 Share 28 Μαρτίου 2015 Εγώ τα κάρβουνα τα άναψα....κερνάω!!!! Ζήτω τα γατόψαρα!!!!Κάτω οι δίσκοι...αχαχχαχαχα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Μαρτίου 2015 #2 Share 28 Μαρτίου 2015 Αυτα τα δυο ψάρια που ειναι σα καλαμπόκια τα θέλω εγω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Μαρτίου 2015 #3 Share 28 Μαρτίου 2015 αχααχαχαχχαχα στην αρχη απο μακρυα τα περασα για μουρμουρες αλλα οταν ανοιξα την φωτο ειδα τι ηταν τελικα Αυτα τα δυο ψάρια που ειναι σα καλαμπόκια τα θέλω εγω!!! Καλομποκοψαρα ειναι αυτα ρε! Να προσεχεις γιατι εχουν πολλα κοκκαλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 28 Μαρτίου 2015 #4 Share 28 Μαρτίου 2015 χαχαχααχαχαχαχαχαχα πιατελες στις πιατελες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 28 Μαρτίου 2015 #5 Share 28 Μαρτίου 2015 καλα γελαστε γελαστε αμα πεσει πεινα οι δισκάδες θα φάνε καλά ! Αλοιμονο σε αυτους που εχουν μικροψαρα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Μαρτίου 2015 #6 Share 28 Μαρτίου 2015 καλα γελαστε γελαστε αμα πεσει πεινα οι δισκάδες θα φάνε καλά ! Αλοιμονο σε αυτους που εχουν μικροψαρα Εγραψες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Μαρτίου 2015 #7 Share 28 Μαρτίου 2015 καλα γελαστε γελαστε αμα πεσει πεινα οι δισκάδες θα φάνε καλά ! Αλοιμονο σε αυτους που εχουν μικροψαρα Κανουμε προετοιμασια απο τωρα. ( τον φρονιμων τα παιδεια πριν πεινασουν μαγειρευουν ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 29 Μαρτίου 2015 #8 Share 29 Μαρτίου 2015 Άνοιξες πόλεμο μαζί μου... ΑΝ κατάλαβα καλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 29 Μαρτίου 2015 #9 Share 29 Μαρτίου 2015 Ααααααααα.........γι'αυτο τους ταϊζεται του σκασκου για να παχυνουν!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Μαρτίου 2015 #10 Share 30 Μαρτίου 2015 Husky_Jim έχω μια μπλούζα να σου στείλω ρε φιλαράκι αλλά δε ξέρω τη διεύθυνση... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 30 Μαρτίου 2015 #11 Share 30 Μαρτίου 2015 Ετσι για να καταλαβετε εσεις οι αντιδισκαδες οτι η μοσχαροκαρδιά έχει απότερο στόχο την επιβίωση των δισκάδων σε περίοδο κρίσης και όχι για να ομορφινουν τα ψαρια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος