Jump to content

Πιθανό Άστρωτο Φίλτρο Η Κακό Στρώσιμο

Recommended Posts

Με ενα μικρο κυκλοφορητη νομιζω θα εκανες δουλεια! Το φιλτρο φαινεται ασχημο εκει! Αστο τωρα να συνελθει το ενυδρειο και βλεπεις!

Ναι μαζεύω πειρα το prime τώρα και δεν βγαίνω γιατί τελικά πιρα το μεγάλο μισό μισό με την αδελφή μου

Μόλις έκανα μετρήσεις και νομίζω πάμε καλά

ΝΟ2 από 5 πήγε 0

ΝΟ3 από 25 στα 20

Αμμωνία παραμένει στο 30

Ποιο τεστ NH3/4 εχει κλιμακα που φτανει στο 30???

Γιαννη καταλαβαινω το οικονομικο ειναι ενα θεμα αυτη την περιοδο για ολους. Συνεχισε τις αλλαυες νερου. Οταν μετρας αμμωνια μετα υπαρχει ενα πινακακι στις οδηγιες του σκευασματος που αναλογα το χρωμα και το ΡΗ βγαζεις το ποσοστο αμμωνιας. Αυτο το κοιταξες σωστα? Το φιλτρο βαλτο ψιλα ετσι οριζοντιος οπως το εχεις πισω στην πλατη να κανει και αυτο ψιλοαναταραξη γιατι ετσι το εχεις κοντρα στο ρευμα του 306 και κατα δευτερων τραβαει νερο απο τα χαμηλα στρωματα που ετσι και αλλιως δεν εχει και τοσο οξυγωνο.

Έχω ένα κιτ που βάζουν σε λίμνες

Αα μάλιστα οκ θα το παω πιο ψιλά

Kατι γινεται λαθος μου φαινεται.

Δεν γνωριζω να υπαρχει τεστ που μετραει πανω απο 8ppm αμμωνια

Έγινε επεξεργασία - Jimi

Αυτό εδώ λέω πεδία μου το φέραμε δώρο από Αμερική πρην 2 χρόνια.

http://www.analytika.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=83&p=164

Προσωπικα θα σου ελεγα να μετρησεις με ενα υγρο τεστ..αυτο μπορει να ειναι για αλλα πραγματα.

• Like 1

Γιαννη ωραιο το εργαλειο και με τοσα λεφτα το ατιμο που εχει θα ειχες παρει 10 φιλτρα ;) αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλυμπαρισμενο και σωστα.

Οπως και να εχει καλο θα ηταν να εχεις και ενα τεστακι υγρο αυτη την περιοδο για να μπορεις να συγκρινεις λιγο την ολη κατασταση αλλα οπως ειπαμε εσυ ξερεις με το οικονομικο σου πως να κινηθείς αυτη την περιοδο.

Κρατα μας ενημερους και οτι θες εδω ειμαστε.......... :)

Καποιο φιλο με υγρα τεστ δεν εχεις κοντα σου να κανετε μια μετρηση; Ετσι θα επιβεβαιωθει και αν λειτουργει σωστα το δικο σου εργαλειο.

Μπορει να θελει απο καλιμπραρισμα, μεχρι αλλαγη αισθητηρα κλπ

Μαλιστα μετραει ελευθερη αμμωνια (ΝΗ3).

Aν ειχες 30ppm ελευθερη αμμωνια, θα ειχαν λιωσει τα παντα μεσα στο ενυδρειο και δεν θα μπορουσες να σταθεις διπλα στο ενυδρειο απο τη μυρωδια της αμμωνιας :)

Στα 0.2ppm ελευθερης αμμωνιας εχεις θανατους, στα 30 εχεις κρεματοριο :)

Έγινε επεξεργασία - Jimi
  • Like 1

Εδω ειναι το manual http://www.raesystems.com/sites/default/files/content/resources/Manual_ToxiRAE-II_045-4003-001_RevD.pdf

Για διαβασε.

Εχεις αισθητηρα για νερο? Γιατι αυτο λεει για μετρηση αεριου

Καλυτερα να μετρησεισ με υγρα γιατι αυτα που γραφεισ ειναι πολυ περιεργα.πιστευω με τετοια αμωνια δε θα ζουσε τιποτα.

Μμμ θα βρω κάποιον εδώ κοντά να μετρήσω

Θα πάω το πρωί στο κοντινότερο μου πετ σοπ να μετρήσω τα πάντα από αμμωνία κλπ. Και το συζητάμε εκ νέου αύριο

Γιαννη ωραιο το εργαλειο και με τοσα λεφτα το ατιμο που εχει θα ειχες παρει 10 φιλτρα ;) αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλυμπαρισμενο και σωστα.

Οπως και να εχει καλο θα ηταν να εχεις και ενα τεστακι υγρο αυτη την περιοδο για να μπορεις να συγκρινεις λιγο την ολη κατασταση αλλα οπως ειπαμε εσυ ξερεις με το οικονομικο σου πως να κινηθείς αυτη την περιοδο.

Κρατα μας ενημερους και οτι θες εδω ειμαστε.......... :)

Βρε δώρο από θείο Αμερικανο ήταν σιγά μην παω να δώσω τόσα

Καλημέρα παιδιά έχω της μερίσεις της αμμωνίας και πιρα μαζί και το μηχάνημα.
Για την αμμωνία μου είπε έχω 4 βαθμούς και του εξήγησα τη μετρούσα με το μηχάνημα και οπός πολυ σοστα υποθηκε θελη συντήρηση και καινούργια ανταλλακτικά - αισθητήρα και πος αφού δεν έχω κατι από αυτά που θέλει για συντήρηση δεν δουλεύει σωστά

Επίσης βρικα αλλα 2 νεκρα γκαπι

Για " καλή" μου τύχει το βράδυ το φίλτρο έκανε θόρυβο και έβλεπα και νερά κάτω! Τα νερα παραπίπτοντος τα βλέπω καιρό τώρα αλα δεν μου έκοψε!

αποσυνδέω και το κυττάζω από πανο μέχρι κάτω.

Διαπίστωσα πος από την πίσω πλευρά δεν κουπόνι καλά και πρεπη να το πατήσω με το χέρι να κουμπώσει και μετά λέω να γιατί μέσα σε 1 εβδομάδα είχα πολύ κάτι την στάθμη του νερού τουλάχιστον 3 δάχτυλα νερό έχανα από αυτό καθε εβδομάδα.

Τη λέτε να κάνω είναι στην εγγύηση να πάω να το αλλάξω που δεν κουμπώνει καλά το πάνω μέρος στον κάδο και έχω διαροες?

Μήπως είναι και αυτό το πρόβλημα γιατί μολης πατισε καλα σταμάτησε ο θόρυβος και η ροΐ αυξήθηκε.

Μηπως εσυ δεν το κουμπωνεις σωστα;

Αν οντως ειναι χαλασμενο, να το πας πισω αν και εφοσον ειναι στην εγγυηση!

Έγινε επεξεργασία - Sturm

Θα δω ξανά την παρασκευή που κάνω έχω να κάνω αλλαγή το ενυδρειακο βαμβάκι. Αν φταίω εγω η αν δεν κουπόνι από μόνο του καλά.

Γιάννη, μήπως από τη στιγμή που δεν δούλευε καλά το φίλτρο να μην υπήρχε σωστή ροή γι' αυτό σε πήρε και σε σήκωσε?

Μπορεί πολύ το φοβάμαι γιατί όλα δείχνουνε καλύτερα και από μετρήσεις παω τέλια ΝΟ2 από 5 πήγε 0 ,
ΝΟ3 10 και αμμωνία 4. θα πάω πάλη αύριο να μετρήσω αμμωνία.

Βλέπω και την είσοδο που ρουφάει πολύ καλά αν και πρέπει να την αλλάξω γιατί έχει μπουκώσει στην μπίλια από φύλα. Εκτός αν την ξεμπουκώσω με μια οδοντογλυφίδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...