gfdimopo 27 Μαρτίου 2015 #1 Share 27 Μαρτίου 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά Ηθελα να ρωτήσω σε reef με ζωάνθους μπορωνα βαλω ενα foxface Η θα μου τα καταστρέψει? Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2015 - gfdimopo Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 27 Μαρτίου 2015 #2 Share 27 Μαρτίου 2015 Εγω που εχω foxface lo πολυ καιρο δεν μου εχει πειράξει τιποτα απο κοράλλια. Υποδειγματικό ψάρι με τα άλλα και εξαιρετικός εργάτης-τρωει άλγες. Θελει συμπληρωματική τροφη, sea veggies, nori και τετοια για καλή υγεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Μαρτίου 2015 #3 Share 29 Μαρτίου 2015 Βαλτω μην φοβασαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 29 Μαρτίου 2015 #4 Share 29 Μαρτίου 2015 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Μαρτίου 2015 #5 Share 30 Μαρτίου 2015 100% reef safe ψαρι δεν υπαρχει,φυσικα το βαζεις ,και παρακολουθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsalabis 30 Μαρτίου 2015 #6 Share 30 Μαρτίου 2015 Πριν τρια χρόνια άρχισα και έχανα ζωανθους μέχρι που είδα το foxface να κόβει φραγκακια και να τα πηγαινει βόλτα.Πρεπει όμως να σου πω οτι ειμουν τσιγκούνης με το τάισμα τον ψαριών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfdimopo 30 Μαρτίου 2015 Author #7 Share 30 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Νομίζω με καλό τάισμα δεν θα έχω πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 30 Μαρτίου 2015 #8 Share 30 Μαρτίου 2015 Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει να πειράζει zoa Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 31 Μαρτίου 2015 #9 Share 31 Μαρτίου 2015 Ούτε και εγώ μέχρι που είδα το δικό μου! Τσιμπάει το γύρω των λουλουδιών ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 1 Απριλίου 2015 #10 Share 1 Απριλίου 2015 αν αρρωστησει ζωανθος και καφετιασει.στον εφαγε.θα μου πεις αν αρρωστησει ε ασ το φαει.δεν ειναι ετσι ομως.γιατι μπορεις να το σωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 1 Απριλίου 2015 #11 Share 1 Απριλίου 2015 βεβαια επισης να πω οτι και εγω ημουνα τσιγκουνης με το ταισμα των ψαριων.ομως το λες reef safe και παλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος