Kostasfdg 22 Μαρτίου 2008 Author #26 Share 22 Μαρτίου 2008 Δυστηχώς εκείνη την ημέρα τα ψαράκια μου είχαν πιεί Νιτρο και δεν καθόταν για φωτό 10000000 Thanks στον επίσημο ενυδρειακό φωτορεπόρτερ ΖΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 22 Μαρτίου 2008 #27 Share 22 Μαρτίου 2008 ΕΥΓΕ!! Παρα πολύ καλή δουλειά!!! Ενα μπράβο και στον φωτογράφο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 22 Μαρτίου 2008 #28 Share 22 Μαρτίου 2008 (edited) πανεμορφο,προσεγμενο και απο εξοπλισμο βλεπω τα εχεις ολα! θα το αλλαξεις?? Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2008 - olimpiakakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 22 Μαρτίου 2008 #29 Share 22 Μαρτίου 2008 κουκλα,μπραβο! ελπιζω ο λογος της αλλαγης να ειναι οτι θα πας σε μεγαλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostasfdg 22 Μαρτίου 2008 Author #30 Share 22 Μαρτίου 2008 Ευχαρσιτώ παιδιά!!Ο λόγος της αλλαγής είναι πως σε λίγο θα ξεκινήσω το χτίσιμο του δικού μου σπιτιού και "αναγκαστικά" θα φτιαχτεί κάτι λίιιγο μεγαλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 22 Μαρτίου 2008 #31 Share 22 Μαρτίου 2008 Καταπληκτικό ενυδρείο, Καταπληκτικοί οργανισμοί, Καταπληκτικές φωτογραφίες!!!!! Τα συγχαρητήριά μου!!! Καλή επιτυχία στα μελλοντικά σου σχέδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamos 22 Μαρτίου 2008 #32 Share 22 Μαρτίου 2008 Φοβερό το ενυδρείο σου!!!!!!!! Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλεία που έχεις κάνει....... Με το καλό να μπείς και στο δικό σου σπίτι και να μας καταπλήξεις πάλι με ένα μεγαλύτερο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 26 Μαρτίου 2008 #33 Share 26 Μαρτίου 2008 Πανεμορφο Κωστα!!! Περιμενουμε πληροφοριες σε αλλο θεμα για το καινουργιο σου ενυδρειο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostasfdg 5 Οκτωβρίου 2008 Author #34 Share 5 Οκτωβρίου 2008 Δυστηχώς ,λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το ταξίδι στον κόσμο του reef σταματάει τον επόμενο μήνα (ευτυχώς προσωρινά) Το παρόν κατεδαφίζεται και βγαίνει στο σφυρί (μαλλον κομματια- κομματια).Εως αυριο βραδάκι θα έχω ανεβάσει τιμούλες!Όποιος θέλει πμ (μετά απο το ανέβασμα τιμών) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος