Jump to content

Απόψεις Για Ενυδρείο Από Τα Jumbo

Recommended Posts

Καλημερα καταρχας σε ολους!! Ειμαι αρχαριος και θελω καποιες αποψεις πανω σε αυτο το ενυδρειο....οποιος μπορει να με βοηθησει καλως... Επειδη σκεφτομαι να παρω το ενυδρειο απο το jumbo και να βαλω μεσα ενα χρυσοψαρο. Ειναι καλο το ενυδρείο; ή τζαμπα τα 20 ευρω που θα δωσω, ή να παω σε κατι καλυτερο και μεγαλυτερο? Τωρα και για μεγαλυτερο δεν θα το ελεγα λογω χωρου στο σπιτι και λογο τιμης που κοιταω και φτανουν στα 96ευρω και φευγα. Δεν θελω ομως να βαλω το χρυσοψαρο μεσα και σε μια εβδομαδα-μηνα να μου ψοφησει λογου ενυδρειου. Ευχαριστω πολυ!!!!

Καλημερα καταρχας σε ολους!! Ειμαι αρχαριος και θελω καποιες αποψεις πανω σε αυτο το ενυδρειο....οποιος μπορει να με βοηθησει καλως... Επειδη σκεφτομαι να παρω το ενυδρειο απο το jumbo και να βαλω μεσα ενα χρυσοψαρο. Ειναι καλο το ενυδρείο; ή τζαμπα τα 20 ευρω που θα δωσω, ή να παω σε κατι καλυτερο και μεγαλυτερο? Τωρα και για μεγαλυτερο δεν θα το ελεγα λογω χωρου στο σπιτι και λογο τιμης που κοιταω και φτανουν στα 96ευρω και φευγα. Δεν θελω ομως να βαλω το χρυσοψαρο μεσα και σε μια εβδομαδα-μηνα να μου ψοφησει λογου ενυδρειου. Ευχαριστω πολυ!!!!

Φίλε μου αρχικά πρέπει να ανοίξεις ενα άλλο θέμα γιατί είσαι στο θέμα άλλου μέλους. Άνοιξε και τα λέμε εκει. Το μόνο που έχω να σου πω αρχικά είναι ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι εντάξει το χρυσόψαρο στο ενυδρειάκι του jumbo με τίποτα. Το χρυσόψαρο είναι το πιο παρεξηγημένο ψάρι... λερώνει πολύ το νερό και δεν μπαίνει σε μικρό ενυδρείο γιατί μεγαλώνει πολύ!!! Μπορείς να δεις και στις αγγελίες ενυδρεία μεγάλα με λίγα λεφτα όπως και πράγματα! :thumbsu:

Εντελως φιλικα και επειδη ολοι ετσι κεκινησαμε θα σου πω οτι αν δεν εχεις να διαθεσεις καποια χρηματα μην παρεις ενυδρειο και ασχολησου με κατι αλλο. :)

• Like 2

Ριξε μια ματια εδω φιλε μου και καλως ηρθες!

Παντως σιγουρα φιλε μου δεν μπαινει χρυσοψαρο εκει και σιγουρα ολο και καπου καπου θα πρεπει να ξοδευεις καποια λεφτα.

• Like 1

Χρυσοψαρο δεν μπαινει με τιποτα.

Εναν μονομαχο θα μπορουσες να βαλεις με πολυ προσοχη.

• Like 1

Εχε τον νου σου στις αγγελιες,υπαρχουν φθηνοτερα ενυδρεια απο τα 96 ευρω

και μεγαλυτερα απο του τσαμπο.

Έγινε επεξεργασία - jorge
  • Like 2

Καλώς Ήρθες!

Και εγώ με τέτοιο ενυδρείο ξεκίνησα και είχα μέσα 2 Οράντα και 1 black moor! :death:  Μη βαράτε... στο pet shop μου είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα! Ταλαιπωρήθηκαν απο το Οκτώβρη μέχρι τώρα αλλά δεν πέθαναν, ευτυχώς.

Τώρα πήρα ένα ενυδρείο 60 lt και αυτά τα 3 ψαράκια ακόμα δεν μπορώ να τα βάλω μέσα, θεωρείτε μικρό. Χοντρικά, υπολόγιζε 30 λίτρα ανά χρυσόψαρο. Μπές εδώ καλύτερα , http://aqadvisor.com/ ,βάλε τις διαστάσεις του ενυδρείου σου για να δεις τι μπορεί να βάλεις μέσα.

Γνώμη μου είναι να το πάρεις, να δεις αν σου αρέσει και αν μπορείς να έχεις ψαράκι, έτσι κι αλλιώς 20 ευρώ έχει. Αλλά βάλε καλύτερα κάποιο άλλο ψαράκι μέσα.

Καλώς Ήρθες!

Και εγώ με τέτοιο ενυδρείο ξεκίνησα και είχα μέσα 2 Οράντα και 1 black moor! :death:  Μη βαράτε... στο pet shop μου είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα! Ταλαιπωρήθηκαν απο το Οκτώβρη μέχρι τώρα αλλά δεν πέθαναν, ευτυχώς.

Τώρα πήρα ένα ενυδρείο 60 lt και αυτά τα 3 ψαράκια ακόμα δεν μπορώ να τα βάλω μέσα, θεωρείτε μικρό. Χοντρικά, υπολόγιζε 30 λίτρα ανά χρυσόψαρο. Μπές εδώ καλύτερα , http://aqadvisor.com/ ,βάλε τις διαστάσεις του ενυδρείου σου για να δεις τι μπορεί να βάλεις μέσα.

Γνώμη μου είναι να το πάρεις, να δεις αν σου αρέσει και αν μπορείς να έχεις ψαράκι, έτσι κι αλλιώς 20 ευρώ έχει. Αλλά βάλε καλύτερα κάποιο άλλο ψαράκι μέσα.

Αυτο να μη το πολυ εμπιστευεσαι,εχει πολλα λαθη.

Επίσης, σκέψου ότι υπάρχουν σετ σαν αυτό που πήρα, ενυδρείο 60 λίτρων, φίλτρο, θερμοστάτη, έπιπλο, λίγο πάνω από 100 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...