Husky_Jim 24 Μαρτίου 2015 #1 Share 24 Μαρτίου 2015 Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρετε για καλλιέργειες White Worms ή Microworms? Θα υπάρχουν διαθέσιμες στην επόμενη συνάντηση του Aquazone αλλά η διαθεσιμότητα προς το παρόν είναι μικρή, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η τιμή θα είιναι συμβολική μόνο για το κόστος του τάπερ/βάζου.. Οι καλλιέργειες θα είναι 'starter' όχι έτοιμες για τάισμα δηλαδή (θα χρειαστούν 2 εβδομάδες περίπου). Τα White Worms είναι ιδανικά για το τάισμα των περισσότερων ψαριών δίσκοι, κιχλίδες, γατόψαρα, κ.α. ενώ τα microworms είναι ιδανικά για το μεγάλωμα μικρών καθώς και για μικρά ψάρια όπως τέτρα, rasbora, celestichthys κ.α. Λοιπόν έχουμε μέχρι τώρα: argy1 - 1m + 1w rastaman - 1m discus fan - 1m + 1w koala_ - 1m yannis2307 - ??? ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ - 1w . . . . . . . . . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Μαρτίου 2015 #2 Share 24 Μαρτίου 2015 Εγω θα ηθελα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 24 Μαρτίου 2015 Author #3 Share 24 Μαρτίου 2015 Εγω θα ηθελα! Τί από τα δύο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Μαρτίου 2015 #4 Share 24 Μαρτίου 2015 Ενα και απ'τα δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Μαρτίου 2015 #5 Share 24 Μαρτίου 2015 Ωραια κινηση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 24 Μαρτίου 2015 #6 Share 24 Μαρτίου 2015 Ωραίος φίλε!! Δεν θα έλεγα όχι σε microworms!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 26 Μαρτίου 2015 Author #7 Share 26 Μαρτίου 2015 Από ότι βλέπω οι καλλιέργειες πάνε 'σφαίρα΄οπότε θα υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 26 Μαρτίου 2015 #8 Share 26 Μαρτίου 2015 Έχε με στο νου σου Δημήτρη.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Μαρτίου 2015 Author #9 Share 27 Μαρτίου 2015 Έχε με στο νου σου Δημήτρη.- Αυτό εκτός από "περίεργο" είναι και ασαφές.... Τί από τα δύο θές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koala_ 27 Μαρτίου 2015 #10 Share 27 Μαρτίου 2015 Και μένα για microworms! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 29 Μαρτίου 2015 #11 Share 29 Μαρτίου 2015 Αυτό εκτός από "περίεργο" είναι και ασαφές.... Τί από τα δύο θές? Έχω και μεγάλα... και μωρά... τι λες να θέλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis2307 29 Μαρτίου 2015 #12 Share 29 Μαρτίου 2015 Μονο απο τη συναντηση μπορουμε να τα παρουμε; Δεν μπορει να κανονιστει συναντηση μεταξυ... προμηθευτη και πελατη σε ωρα και μερα που θα βολευει; Ενδιαφερομαι και για τα δυο. Γενικα οι καλλιεργειες ειναι θεμα μη κοινο οσο εχω ψαξει τουλαχιστον στο χομπυ στην ελλαδα. Αν εχει κανεις πληροφοριες για το που και πως θα βρουμε και αλλα πχ vinegar eels (γιατι δεν εχω βρει το περιφημο "αφιλτραριστο" η οπως λεγεται ξυδι στο οποιο υπαρχουν), grindals και ειδικα bloodworms, παρακαλω να μοιραστει τη σοφια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 31 Μαρτίου 2015 #13 Share 31 Μαρτίου 2015 Δημητρη κρατησε και για μενα white worms. (Μαλλον θα τα παρει ο. Georgerocks για μενα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
larryflor 27 Μαίου 2015 #14 Share 27 Μαίου 2015 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω. Ενημέρωσέ με σε παρακαλώ για τη διαδικασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
larryflor 27 Μαίου 2015 #15 Share 27 Μαίου 2015 Δε διευκρίνισα. Ενδιαφέρομαι και για τα δύο είδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Μαίου 2015 Author #16 Share 28 Μαίου 2015 Υπάρχουν μόνο microworms και τα δίνουμε στις συναντήσεις του aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki Michalopoulou 2 Ιανουαρίου 2016 #17 Share 2 Ιανουαρίου 2016 Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους! Ενδιαφέρομαι και εγώ για καλλιέργια microworms όμως μένω Πάτρα. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής? Φυσικά με δικά μου έξοδα. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος