mary74 23 Μαρτίου 2015 #1 Share 23 Μαρτίου 2015 Γνωρίζει κάποιος καποιο δάσκαλο μπάσου (νότια προάστια)? Θέλει η ανιψιά μου να ξεκινήσει μαθήματα και είμαστε στο ψάξιμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 23 Μαρτίου 2015 #2 Share 23 Μαρτίου 2015 Επειδή ασχολούμαι με μουσική θα ρωτήσω κ θα σου στείλω δεν σου υπόσχομαι όμως διότι δεν ξέρω αν τα παιδιά που γνωρίζω είναι εντός Ελλάδος!!! Πόσο χρονών είναι η ανιψιά σου????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 24 Μαρτίου 2015 Author #3 Share 24 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστουμε πολυ!!! Η ανιψια μου ειναι 14 ετων (δευτερα γυμνασιου). Αρχισε να ασχολειται στο σχολειο και δειχνει να της αρεσει πραγματικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 24 Μαρτίου 2015 #4 Share 24 Μαρτίου 2015 Τι ευχαριστείς βρε δεν έκανα κάτι μόλις έχω νεότερο θα σου στείλω αμέσως :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 26 Μαρτίου 2015 #5 Share 26 Μαρτίου 2015 Θα το ψάξω... κι εγώ.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 27 Μαρτίου 2015 #6 Share 27 Μαρτίου 2015 Για τι μπάσο μιλάμε; Ηλεκτρικό ή κοντραμπάσο; Μπορεί να μάθουμε κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 29 Μαρτίου 2015 Author #7 Share 29 Μαρτίου 2015 Για ηλεκτρικό μπάσο ενδιαφέρεται. Μένουμε Άγιο Δημήτριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 31 Μαρτίου 2015 #8 Share 31 Μαρτίου 2015 Μαιρη εχω νεα για δασκαλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος