Jump to content

Γνώμες Για Aquascape

Recommended Posts

Καλησπέρα, έκατσα σήμερα και ασχολήθηκα με το aquascape και μου βγήκε κάπως έτσι...

Όλα είναι κολλημένα εκτός από την μεσαία πλάκα για την οποία δεν είμαι δεν είμαι σίγουρος.

Θα ήθελα τη γνώμη και τα σχόλιά σας.

post-58587-0-91435900-1427133605_thumb.jpg

post-58587-0-42161600-1427133610_thumb.jpg

post-58587-0-96166900-1427133612_thumb.jpg

post-58587-0-68958000-1427133615_thumb.jpg

Καλησπέρα, έκατσα σήμερα και ασχολήθηκα με το aquascape και μου βγήκε κάπως έτσι...

Όλα είναι κολλημένα εκτός από την μεσαία πλάκα για την οποία δεν είμαι δεν είμαι σίγουρος.

Θα ήθελα τη γνώμη και τα σχόλιά σας.

Πολύ όμορφα το εχεις φτιάξει φίλε,εμένα μου αρέσει πολυ και με το μεσαίο βραχάκι...

αρκετα καλο . να ξερεις οτι το aquascape εχει να κανει με το πως το βλεπεις και πως το φανταζεσαι και αν αρεσει σε εσενα

Ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα κολλησετο.

γεια σου  φιλαρα και απο εμενα!!!!  πρωτον τα κοραλλια κανουν το aquascape!!!   ο δεξεις ωραχος δεν μου αρεσει  ισως εαν εβαζεςκατι πανω σαν νησακι σαν μπρατσο ισως ηταν καλυτερο και εργαλειο για να το φορτοσεις κοραλλια!    :buttrock:

Πολυ καλο!!! Με βάζεις σε πειρασμο τωρα να ξανα αλλαζω το δικο μου :)   Με τι θα το κολησεις?

120 λτ ειναι το ενυδρειο?

ντιζες παιδια!!  πλαστηκες και στης ενωσεις εποξικη  για στεγωνοποιιση! για εμενα  η καλητερη λυση μακραν!

Πολύ όμορφα το εχεις φτιάξει φίλε,εμένα μου αρέσει πολυ και με το μεσαίο βραχάκι...

Ευχαριστώ, δεν ξέρω μήπως το βαραίνει λιγάκι.

αρκετα καλο . να ξερεις οτι το aquascape εχει να κανει με το πως το βλεπεις και πως το φανταζεσαι και αν αρεσει σε εσενα

Μου αρέσει αλλά ήθελα καμιά γνώμη μήπως βγει καλύτερο

Ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα κολλησετο.

ΤΥ!!!

γεια σου  φιλαρα και απο εμενα!!!!  πρωτον τα κοραλλια κανουν το aquascape!!!   ο δεξεις ωραχος δεν μου αρεσει  ισως εαν εβαζεςκατι πανω σαν νησακι σαν μπρατσο ισως ηταν καλυτερο και εργαλειο για να το φορτοσεις κοραλλια!    :buttrock:

Σίγουρα τα κοράλλια είναι αυτά που θα διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα αλλά μέχρι να φτάσουν το μέγεθος και τον αριθμό πρέπει και ο βράχο να έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Πολυ καλο!!! Με βάζεις σε πειρασμο τωρα να ξανα αλλαζω το δικο μου :)   Με τι θα το κολησεις?

120 λτ ειναι το ενυδρειο?

Όχι 120 είναι αυτό που τρέχει τώρα αυτό πάει στα 300. Έχω κάνει τρύπες και έχω περάσει πλαστικές ντίζες (κομμένη κρεμάστρα!!!) και κόλλησα με tunze coral gum.

.....και εμενα μου αρεσει! 

Ευχαριστώ

ντιζες παιδια!!  πλαστηκες και στης ενωσεις εποξικη  για στεγωνοποιιση! για εμενα  η καλητερη λυση μακραν!

+1

φαντασου το βραχο σου γεματο κοραλλια και θα δεις οτι ειναι τελειο

Προς το παρών μόνο να τον φαντάζομαι μπορώ, άντε άλλοι δυο μήνες υπομονή!

Super!!!

Τα καλά του νεκρού βράχου !!!

πολύ ωραίο φίλε μου μπράβο!

να σου πω την αλήθεια εγώ δεν θα την έβαζα τη μεσαία πλάκα..

εχείς κάνει ένα πολύ ωραίο κορμό που πάνω του θα κάνεις το aquascape με τα κοράλλια σου

θα γίνει καταπληκτικό είμαι σίγουρος!

Μπραβο στον μαστορα!Εγω θα έβαζα αλλο ενα κομμάτι βραχο κατω απο την "γέφυρα" που εχεις φτιάξει οχι μεγάλο για να μην μπουκοσει αλλα ισα ισα για να δημιουργήσει αλλο ενα περασμα ...αλλα μην με ακους εμενα αυτα ειναι προσωπικές απόψεις και ιδεες  ^_^

Super!!!

Τα καλά του νεκρού βράχου !!!

Ναι, μετά την ταλαιπωρία που πέρασα στο προηγούμενο με το ζωντανό, νεκρό και πάλι νεκρό και ας κάνει όσο θέλει να στρώσει!

πολύ ωραίο φίλε μου μπράβο!

να σου πω την αλήθεια εγώ δεν θα την έβαζα τη μεσαία πλάκα..

εχείς κάνει ένα πολύ ωραίο κορμό που πάνω του θα κάνεις το aquascape με τα κοράλλια σου

θα γίνει καταπληκτικό είμαι σίγουρος!

Ευχαριστώ!

Μπραβο στον μαστορα!Εγω θα έβαζα αλλο ενα κομμάτι βραχο κατω απο την "γέφυρα" που εχεις φτιάξει οχι μεγάλο για να μην μπουκοσει αλλα ισα ισα για να δημιουργήσει αλλο ενα περασμα ...αλλα μην με ακους εμενα αυτα ειναι προσωπικές απόψεις και ιδεες  ^_^

Δεν έβαλα κάτι εκεί γιατί σκέφτομαι να μπει μια πλάκα με ζώα ή ρικόρντεες.

Ομορφο ειναι πετρο :jig:

Ευχαριστώ!

Α σωστός μια πλάκα με ζώα θα το κάνει σουπερ αλώστε δεν παίζει ρόλο τώρα το πως δείχνει τα κοράλλια θα φτιάξουν το scape ^_^

Παιδιά τελικά το κόλλησα όπως είναι.

Το μόνο που θέλω να δω είναι μια πλάκα που έχω στο 120άρι να μπει δεξιά όπως είπε και ο φίλος Petran Halen αλλά αυτό μέσα στο νερό γιατί το κομμάτι είναι ζωντανό.

Θα βάλω και φωτό αργότερα.

Κάτι ακόμα που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα πρέπει να βάλω κάτι κάτω από το βράχο εκεί που θα πατάει στο τζάμι γιατί είναι αρκετά βαρύ

και πατάει μόνο σε δύο σημεία. Α! το tank θα είναι BB.

αντε, μπλούμ στο ενυδρείο και photos, τι περιμένεις! :sword::usd:

Τα γυαλιά, και το φωτιστικό!!!

Τα led είναι στο δρόμο, σε καμιά βδομάδα θα είναι εδώ,

και με την πρώτη ευκαιρία θα κατέβω Αθήνα να πάρω τα γυαλιά  για το ενυδρείο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...