jim the pleco 22 Μαρτίου 2015 #1 Share 22 Μαρτίου 2015 σήμερα παρατήρησα μια πολύ χντρύ Trichogaster chuna!μήπως είναι έγκυος?δείτε φώτο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Μαρτίου 2015 #2 Share 22 Μαρτίου 2015 (edited) Και να ειναι αν δεν εχεις αρσενικο το οποιο να εχει κανει φωλια με φυσαλιδες στην επιφανεια,μωρα δεν θα δεις.Ασε που και φωλια να ειχε κανει το αρσενικο,δυσκολα θα βγαλεις μικρα. Επισης εγω το ψαρι το βλεπω για αρσενικο,οχι για θυληκο..το θυληκο ειναι αχρωμο,αυτο της φωτο ειναι πορτοκαλι. Για δες και εδω... Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2015 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 22 Μαρτίου 2015 Author #3 Share 22 Μαρτίου 2015 οντως... δηλαδή το πετ σοπ μου έδωσε μόνο αρσενικά?και τότε γιατί είναι τόσο φουσκομένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Μαρτίου 2015 #4 Share 22 Μαρτίου 2015 (edited) Για γραψε ολες τις μετρησεις σου.. Απο ποτε ειναι ετσι? Αν ειναι ολα ποστοκαλι τοτε ναι,ειναι ολα αρσενικα.Στο ειχα πει οτι δεν θα βρεις ευκολα θυληκα γιατι τα πετσοπ δεν τα φερνουν επειδη ειναι αχρωμα. Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2015 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 22 Μαρτίου 2015 #5 Share 22 Μαρτίου 2015 Επίσης, παρατήρησε φίλε μου αν έχουν και τα υπόλοιπα ψαράκια σου φουσκωμένες κοιλιές και πες μας κάθε πότε ταίζεις με τί και πόσο περίπου? Τα κάνεις καθόλου νηστεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 22 Μαρτίου 2015 #6 Share 22 Μαρτίου 2015 Έτσι ήταν και όταν το αγόρασες; Αν δε κάνω λάθος μπήκε πρόσφατα στο ενυδρείο σου! Εμένα πάντως μου μυρίζει ασθένεια. Έχεις παρατηρήσει κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά του; Τρώει κανονικά; Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά μια καλύτερη φωτογραφία θα βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 23 Μαρτίου 2015 Author #7 Share 23 Μαρτίου 2015 Θα βγάλο και μια καλύτερη όταν ευκαιρέσω.Τρώει κανονικά.Οταν λέμε νηστεία?να μην ταίσω καθόλου?φαγητό βάζω 3 διαφορετικές τροφες(σπιρουλίνα,flakes,και μια άλλη για γκάπυ)!δεν το αγόρασα έτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 23 Μαρτίου 2015 #8 Share 23 Μαρτίου 2015 Καλο είναι μια μέρα στις 10 ή μια μέρα τη βδομάδα να μην ταΐζεις καθόλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 23 Μαρτίου 2015 Author #9 Share 23 Μαρτίου 2015 έλα όμως που τώρα βρήκαν να γεννήσουν τα endlers και δεν πρέπει να παραλήψω το τάισμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 28 Μαρτίου 2015 Author #10 Share 28 Μαρτίου 2015 τελικά είχε dropsy και πέθανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Μαρτίου 2015 #11 Share 28 Μαρτίου 2015 τελικά είχε dropsy και πέθανε! Απο που βγηκε αυτο το συμπερασμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 28 Μαρτίου 2015 Author #12 Share 28 Μαρτίου 2015 απο πρησμένη κοιλιά,δισκίνητο,πολύ ώρα ακίνητο και απο έμπειρο σε άλλο φόρουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος