myclub64 21 Μαρτίου 2015 #1 Share 21 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σας μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις παρακάτω φωτογραφίες. Η μία έχει πετάξει κάτι σαν καρουμπαλο πάνω από τα χίλια και η άλλη έχει κρεμάσει προγουλια και νομίζω ότι σα να βλέπω κάτι μέσα στο στόμα της περίπου 4 μέρες. Η γνώμη σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Μαρτίου 2015 #2 Share 21 Μαρτίου 2015 Ρωτάς αν είναι μπουκωμένες ή όχι ; Η 2η είναι αρκετά σκοτεινή για να διακρίνει κανείς κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myclub64 21 Μαρτίου 2015 Author #3 Share 21 Μαρτίου 2015 Αν εννοείς μπουκομενη με μωρά δε νομίζω γιατί είναι αρσενικό. Όσο για την άλλη φωτογραφία, το καρουμπαλο είναι ευδιάκριτο πάνω από τα χίλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Μαρτίου 2015 #4 Share 22 Μαρτίου 2015 Πως είσαι τόσο σίγουρος οτι το Labidochromis ειναι αρσενικο; Όσο για το Maingano, δε μπορω να βοηθήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myclub64 22 Μαρτίου 2015 Author #5 Share 22 Μαρτίου 2015 Νομίζω ότι αυτές όπου μαυρίζει το πτερύγιο τους είναι αρσενικά και όσες είναι όλο κίτρινες είναι τα θηλυκά. Δεν ισχύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Μαρτίου 2015 #6 Share 22 Μαρτίου 2015 Οχι δεν ισχύει. Απλα στα αρσενικά σε σχετικά προχωρημένη ηλικία, το μαύρο χρωμα στα πτερύγια ειναι πιο έντονο, για να το πω καλύτερα, το μαύρο χρωμα γεμίζει περισσότερη επιφάνεια των πτερυγίων. Φυσικά και παίζει να ειναι θυληκό το δικό σου και να ειναι μπουκωμενο. Τρώει οταν ταίζεις; Ειναι μόνιμα κρυμμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Μαρτίου 2015 #7 Share 22 Μαρτίου 2015 Τι άλλα ψάρια υπάρχουν στο ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myclub64 22 Μαρτίου 2015 Author #8 Share 22 Μαρτίου 2015 Στο ενυδρείο έχω κυρίως Αφρικάνες και από τις 3 λίμνες. Το ψαράκι όντος νομίζω ότι δεν τρώει και θα έλεγα ότι την περισσότερη ώρα κρύβεται. Αν τελικά έχει ψαράκια πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το βάλω σε μια μόνομαχαιρα ή γεννηστρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas Mainas 24 Μαρτίου 2015 #9 Share 24 Μαρτίου 2015 Απο την εμπειρία μου 3-4 εβδομάδες κρατάει και μετα αρχίζουν να βγαίνουν . Σίγουρα θα την πιάσεις δυσκολα γιατί θα κρύβεται και θα φοβάται πιο πολυ απο τα άλλα ψαράκια σου και αν τελικα σου γεννήσει μεσα στο ενυδρείο θα πρέπει να το αδειασεις ολο για να βρεις οτι εχει μείνει.εγω εχω ενα 120λίτρο και την τριτη εβδομάδα την βαζω μέσα,μολις τα βγάλει παλι πίσω στο μεγάλο ενυδρείο. Για να καταλάβεις demasoni γεννάει στο μεγάλο και εχω στο 120αρη 1 μωρό και labido μου γεννάει στο μικρο την βγαζω την ίδια μέρα και μετράω πάνω απο 15, τες πα καλο θα ειναι να ξεχωρίσεις τις λίμνες μην τα έχεις ολα μαζί δωσε οτι δεν θες ή ανταλλαγή με αυτα που προτιμάς. Επίσης καλο θα είναι να μην γεννάει σε μικρο χώρο πχ γεννηστρα ή μονομαχιερα γιατι υπάρχουν συμπτώματα νανισμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myclub64 24 Μαρτίου 2015 Author #10 Share 24 Μαρτίου 2015 Παιδιά τελικά έχει μικρά! !! Τι να κάνω? Πότε να την βάλω στη μόνομαχαιρα? Να την αφήσω έτσι όπως είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myclub64 24 Μαρτίου 2015 Author #11 Share 24 Μαρτίου 2015 Brethless τώρα είδα την απάντηση. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Με όλα μου τα ψαράκια είμαι πλέον συναισθηματικα δεμένος.Και μεταξύ τους είναι μια χαρά. Οπότε μου είναι δύσκολο να τα διώξω. Τώρα με την συγκεκριμένη θα τη βάλω σε ένα αυτοσχέδιο μέσα στο μεγάλο ενυδρείο και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα θα στείλω φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
myclub64 24 Μαρτίου 2015 Author #12 Share 24 Μαρτίου 2015 Το αυτοσχέδιο. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myclub64 25 Μαρτίου 2015 Author #13 Share 25 Μαρτίου 2015 (edited) Την έβαλα σε ένα nano Aquarium 13 λίτρα με 2 coridoras. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2015 - myclub64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Μαρτίου 2015 #14 Share 25 Μαρτίου 2015 (edited) Αν το ενυδρείο σου είναι το κατάλληλο για τα ψάρια, με τις κατάλληλες συνθήκες, λίτρα και ψαροσυνθεση δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλά κάθεσαι και απολαμβάνεις. Από την άλλη αν δεν τηρηθούν κάποιοι βασικοί κανόνες τότε κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να σου πει τι πρέπει να κάνεις. Αν θέλεις κάνε μία πιο αναλυτική παρουσίαση του ενυδρείου σου και θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Όσο για την γεννηστρα, είναι πραγματικά πολύ μικρή, πόσο μάλλον όταν δεν είναι και το μόνο ψάρι. Sent from my XT1032 using Tapatalk Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2015 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος