Pantelis Christofis 21 Μαρτίου 2015 #1 Share 21 Μαρτίου 2015 Καλησπερα και απο εμενα ειμαι καινουργιος στο χομπυ ειχα πριν χρονια ξεκινησει ενα ενυδρειακι αλλα λογο απειριας δεν μπορεσα να το κρατησω ζωντανο..ειναι αυτο εδω....http://sicce.com/pro...l/idprodotto=23 Θελω να βαλω μεσα ψαρακια γλυκου νερου και σκεφτομαι για 5 με 6 γκαμπυ... τι λετε ειναι καλα...? Επισης σκεφτομαι να το φυτεψω κιολασ...θελω βοηθεια...επισης θελω να μου πειτε τι φιλτρα να χρησημοποιησω... τοτε του εβαζα με ανθρακα...εχω και φωτο να τα δειτε εαν θελετε..Αναμενω απαντησεισ σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 21 Μαρτίου 2015 #2 Share 21 Μαρτίου 2015 καλησπέρα!!! αν το ενυδρείο σου είναι αυτό, 25 λίτρα, μόνο ένας μονομάχος ή γαρίδες θα μπορούσαν να μπουν νομίζω! σκέψου το κ αν είσαι οκ με αυτό, προχωράμε στα περαιτέρω..! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 21 Μαρτίου 2015 Author #3 Share 21 Μαρτίου 2015 Καλησπερα φωτεινη σε ευχαριστω δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι 25 λιτρα...θα τραβηξω αυριο φωτο και θα τις ανεβασω να δεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Μαρτίου 2015 #4 Share 21 Μαρτίου 2015 Αυτο που εβαλες στο λινκ ειναι 25 λιτρα παντως και ισχυει οτι σου ειπε η Φωτεινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 21 Μαρτίου 2015 Author #5 Share 21 Μαρτίου 2015 Αυτο ειναι το ενυδρειο μου παιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 21 Μαρτίου 2015 Author #6 Share 21 Μαρτίου 2015 Αυτο ειναι το ενυδρειο μου παιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Μαρτίου 2015 #7 Share 21 Μαρτίου 2015 Δεν βλεπω κατι..μπορεις να μας πεις τι διαστασεις εχει το ενυδρειο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 21 Μαρτίου 2015 Author #8 Share 21 Μαρτίου 2015 οι διαστασεις ειναι 39*22*24 απο οτι καταλαβα ειναι το ιδιο που σας εστειλα... :( :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :bigemo_harabe_net-99: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Μαρτίου 2015 #9 Share 21 Μαρτίου 2015 Ναι το ιδιο ειναι,οποτε ισχυει οτι ειπαμε πιο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 23 Μαρτίου 2015 Author #10 Share 23 Μαρτίου 2015 λοιπον παιδια το αποφασισα θα ξεκινησω το ενυδρειο με εναν μονομαχο μεχρι να μπω στο προγραμμα και να παρω μεγαλυτερο...Πως πρεπει να ξεκινησω...?? Aaaa k κατι ακομα...το φιλτρο που εχει ειναι εσωτερικο απο οτι ειδα δεν ανεβαζει το νερο...πρεπει να το αλλαξω η υπαρχει καπως να το φτιαξω..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Μαρτίου 2015 #11 Share 23 Μαρτίου 2015 Για το φιλτρο δεν καταλαβα τι εννοεις.. Για το πως θα ξεκινησεις διαβασε εδω και ειδικα για τον κυκλο του αζωτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 23 Μαρτίου 2015 Author #12 Share 23 Μαρτίου 2015 Μαλλον αντλια ηθελα να πω....επαιρνε το νερο απο το ενυδρειο το πηγαινε στο πανω μερος που ειχε ενα σφουγγαρι ενα σακουλακις με ανθρακα και το εριχνε μεσα αυτο εννοω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 23 Μαρτίου 2015 #13 Share 23 Μαρτίου 2015 Αυτό που περιγράφεις μοιάζει με φίλτρο. Ομως ο άνθρακας που έχει μέσα είναι για συγκεκριμένη δουλειά και για ορισμένο χρόνο. Στα υλικά του φίλτρου πρέπει να προσθέσεις βιολογικό υλικό.Αν μπορείς ανέβασε κάποια φωτογραφία να δούμε τι ακριβώς έχεις και να σε βοηθήσουμε για τη συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 23 Μαρτίου 2015 Author #14 Share 23 Μαρτίου 2015 Αυτό που περιγράφεις μοιάζει με φίλτρο. Ομως ο άνθρακας που έχει μέσα είναι για συγκεκριμένη δουλειά και για ορισμένο χρόνο. Στα υλικά του φίλτρου πρέπει να προσθέσεις βιολογικό υλικό.Αν μπορείς ανέβασε κάποια φωτογραφία να δούμε τι ακριβώς έχεις και να σε βοηθήσουμε για τη συνέχεια. Ευχαριστω σωτηρη για την απαντησει.....και ολα τα παιδια που βοηθατε... Θα προσπαθησω να βαλω αυριο φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 24 Μαρτίου 2015 Author #15 Share 24 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια παρακατω σας δινω ενα λινκ απο το drobox γτ δεν μπορω να ανεβασω τις φωτο που σας ειπα...https://www.dropbox.com/sh/t48a4rf1wfr8m2v/AACwBNNvr_3M-VWnoeSYMYOya?dl=0 Αναμενω βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 25 Μαρτίου 2015 Author #16 Share 25 Μαρτίου 2015 (edited) καμια βοήθεια...? Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2015 - Pantelis Christofis Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 25 Μαρτίου 2015 #17 Share 25 Μαρτίου 2015 Το φιλτρακι αυτο δουλευει κανονικα?Γιατι εγραψες καπου πιο πανω οτι δεν ανεβαζει το νερο.... Αν δουλευει,πρεπει να πας σε ενα πετ σοπ και να δεις το σακουλακι του mini siporax και να δεις αν χωραει να μπει μεσα στο φιλτρακι σου κοβοντας και λιγο το σφουγαρι που εχει και βγαζοντας τον ανθρακα..... Θερμοστατη εχεις? Τιποτε αλλο?Χαλικι?Καμια πετρα?Κανα ξυλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 26 Μαρτίου 2015 Author #18 Share 26 Μαρτίου 2015 (edited) Το φιλτρακι οντως δεν ανεβαζρι νετο...γίνεται καποια συντηρηση η δεν υπάρχει τπτ... οσο για τα αλλα που ανεφετες χαλικι κλπ δεν εχω τπτ παρα μονο ενα διακοσμηυικο καστρακι...δεν εχω αγορασει τπτ ακομα γτ θελω να ριμαι σιγουρος οτι θα το κανω σωστα Θερμοστατης υπάρχει... Έγινε επεξεργασία 26 Μαρτίου 2015 - Pantelis Christofis Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 26 Μαρτίου 2015 #19 Share 26 Μαρτίου 2015 Τοτε το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το πλυνεις κατω απο την βρυση καλα μπας και εχει στουμπωσει και να πλυνεις καλα και μια φτερωτη που καπου εχει....αν και παλι δεν δουλευει τοτε πας για φιλτρακι.....δεν νομιζω οτι φτιαχνεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 27 Μαρτίου 2015 Author #20 Share 27 Μαρτίου 2015 kκαλησπερα και παλι... τελικα το μοτερακι ελαβε τελος.....Λεω να παραγγειλω ενα ιδιο η οχι...?? Τι προτινετε..??Επισης θα ηθελα να μου πειτε τι χρειαζομαι για να αρχιζω...τι φυτα να βαλω που να ειναι και ευκολα τι χαλικι τι υποστρωμα και τι υλικα για το φιλτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 27 Μαρτίου 2015 #21 Share 27 Μαρτίου 2015 Θα σου πρότεινα για το ενυδρειάκι να χρησιμοποιήσεις ένα κρεμαστό εξωτερικό φίλτρο. Υλικά για το φίλτρο mini siporax https://www.google.gr/search?q=mini+siporax&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Q4oVVZGbC4OvU8i8gOgJ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=610 και συνθετικό βαμβάκι (filterwool). Αν μπορείς να βρεις μπόλι για <<άμεσο στρώσιμο>> θα είναι οτι καλύτερο. Σαν βυθό μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια χαλαζιακή άμμο (κατά προτίμηση όχι λευκή) και από φυτά anubia nana, microsorum mini, και ίσως κάποια κάποια φυτά επιφανείας που θα δώσουν σκιά για τον μονομάχο. Επίσης κάποια μικρή ρίζα που πάνω της θα δέσεις την anubia και το microsorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 28 Μαρτίου 2015 Author #22 Share 28 Μαρτίου 2015 μπορειςν να μου προτινεισ καποιο απο την εμπειρια σου..??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 31 Μαρτίου 2015 Author #23 Share 31 Μαρτίου 2015 http://m.petsupermarket.gr/5898/product/fluval-c2-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%8E%CF%82-115lt.html Αυτο πως το βλεπετε.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 31 Μαρτίου 2015 Author #24 Share 31 Μαρτίου 2015 http://www.petclick.gr/product/12070/natures-ocean-%CE%B6%CF%89%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%87%CF%89%CE%BD-500gr-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5 Αυτο το υποστρωμα χρειαζεται και χαλικι απο πανω η οχι..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 31 Μαρτίου 2015 Author #25 Share 31 Μαρτίου 2015 μπορειςν να μου προτινεισ καποιο απο την εμπειρια σου..??? http://m.petsupermarket.gr/5898/product/fluval-c2-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%8E%CF%82-115lt.html Αυτο πως το βλεπετε.? Μου εφεραν δωρο το φιλτρο που ειχε μεσα το ενυδρειο ειναι αυτο http://abyssos.gr/main/eshop-category/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82/sera-aquatan-100ml-26-27-29-31-32-detail.html Nα να αφησω και να παρω αλλο..? http://www.petclick.gr/product/12070/natures-ocean-%CE%B6%CF%89%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%87%CF%89%CE%BD-500gr-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5 Αυτο το υποστρωμα χρειαζεται και χαλικι απο πανω η οχι..? http://stroumboulis.gr/%CE%AD%CE%B3%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B7/ Νομιζω πως αυτο ειναι το καλυτερο που μπορω να βρω κοντα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος