kalliroi 26 Μαρτίου 2015 #26 Share 26 Μαρτίου 2015 Ξέρει κάποιος από το φόρουμ που να χαρίζει μικρά fancy από δικιά του γεννητούρια? Ομορφούλικα είναι αλλα ψάχνω τύπου red cap άσπρο σώμα και κόκκινο το καρουμπαλάκι. Αν μπορείς να μου βάλεις πιο καθαρή φοτο να φαίνονται τα χρώματα. Καλημέρα φίλε μου σε ευχαριστώ αλλά ψάχνω νεογέννητα. Παντός είναι πανέμορφα Ρεντ καπ από δική του γέννα: ποιον άλλον να εννοείς άραγε; χαχαχα! Εγώ στη θέση σου θα έβγαζα όλα τα γκάπυ και το στήσιμο θα το άφηνα όπως είναι! Γιατί να βράσεις τη ρίζα; Είχες προβλήματα; Εφόσον δεν έχεις π.χ. κάποια ασθένεια δεν χρειάζεσαι ούτε απολυμάνσεις ούτε τίποτα! Πιο επικίνδυνο θεωρώ το να κάνεις παρεμβάσεις χωρίς λόγο. Και μην ανυσυχείς για τα φυτά, ελπίζω να πάρουν από τους γονείς τους που ούτε το κερατόφυλλο δεν αγγίζουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 26 Μαρτίου 2015 Author #27 Share 26 Μαρτίου 2015 Χαχαχ μακάρι αν και μόνο τη καμπομπα έβγαλα και θα απλώσω την ludwigia repens που είναι πιο ανθεκτικό φυτό και μου αρέσει. Θα βάλω και λίγο μος μέσα για να μάθουν να ζουν με τα φυτά και να μην τα τρώνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 26 Μαρτίου 2015 Author #28 Share 26 Μαρτίου 2015 (edited) Άσε δεν είχα δει ότι τα δίνεις και γιαυτο ρώταγα και μόλις είδα πος τα χαρίζεις έτρεξα να ρωτήσω Έγινε επεξεργασία 26 Μαρτίου 2015 - Giannis_X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 26 Μαρτίου 2015 Author #29 Share 26 Μαρτίου 2015 Κοίτα όσο για την ρίζα την έχω βγάλει εδώ και 2 μίνες οπότε θέλω να τη βράσω για τυχόν σκόνες και να βυθιστεί πιο εύκολα μιας και έχει στέγνωση τελείως . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 26 Μαρτίου 2015 Author #30 Share 26 Μαρτίου 2015 Άσε δεν είχα δει ότι τα δίνεις και γιαυτο ρώταγα και μόλις είδα πος τα χαρίζεις έτρεξα να ρωτήσω Γιατί να τρέχω να πλουτίζω τα πετ σοπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 27 Μαρτίου 2015 Author #31 Share 27 Μαρτίου 2015 καλησπέρα παιδιά στην φώτο που παραθέτω τα κόκκινα κυκλωμένα σημεία θα φύγουν όπως έφυγε και η καμπομπα. Το εσωτερικό φίλτρο δεξιά ακόμα ψάχνομαι να δω που και πώς θα το βάλω, το εχω βάλει για έξτρα ροή του νερού στα χαμηλά επίπεδα του ενυδρείου . Η να πάω σε μια μικρή αντλία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 27 Μαρτίου 2015 Author #32 Share 27 Μαρτίου 2015 Αριστερά από την ρίζα είχα την καμπομπα και κάλυπτε όλο το αριστερό κενό. Η ρίζα αφαιρέθηκε πριν 2 μήνες για τον λόγω ότι είχε πιάσει αλγες . Τρίφτηκε στέγνωσε και σήμερα τη έβρασα και την ξανά τοποθέτησα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 29 Μαρτίου 2015 #33 Share 29 Μαρτίου 2015 καλησπέρα παιδιά στην φώτο που παραθέτω τα κόκκινα κυκλωμένα σημεία θα φύγουν όπως έφυγε και η καμπομπα. Το εσωτερικό φίλτρο δεξιά ακόμα ψάχνομαι να δω που και πώς θα το βάλω, το εχω βάλει για έξτρα ροή του νερού στα χαμηλά επίπεδα του ενυδρείου . Η να πάω σε μια μικρή αντλία? Γιατι θα τα βγαλεις τα φυτα?Δεν πανε καλα? Το εσωτερικο φιλτρο μπορεις τουλαχιστον να το βαλεις πισω πισω και οχι φατσα μπροστα.... Αυτο το μπλε σωληνακι τι ειναι? Και τον θερμοστατη ρε συ βαλτον σε μια γωνια ορθιο..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Μαρτίου 2015 Author #34 Share 29 Μαρτίου 2015 Το σωληνάκι είναι αεραντλία. Οκ θα μπει τέρμα δεξιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Μαρτίου 2015 Author #35 Share 29 Μαρτίου 2015 Όχι αλα αν τα φάνε θα πάνε χαμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος