coolmind 14 Αυγούστου 2015 Author #76 Share 14 Αυγούστου 2015 Πανέμορφοι!!! Σε ευχαριστω φίλε μου. Μεγαλώνουν τα ψαράκια μου και πέφτει τρελό κυνηγι, ούτε αφρικανες να ήταν!!!!!!! Μιλάμε για το ξύλο της αρκουδας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Αυγούστου 2015 #77 Share 14 Αυγούστου 2015 Πολυ ομορφα χρωματα. ! Ποσο καιρο τους εχεις ειπαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Αυγούστου 2015 #78 Share 14 Αυγούστου 2015 Λες για ξυλο, δεν εχει δημιουργηθει σταθερη ιεραρχια ακομη; Το ψαχνουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 14 Αυγούστου 2015 #79 Share 14 Αυγούστου 2015 Παρασκευα και αρχηγια να υπαρχει το ξυλο ειναι στο προγραμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Αυγούστου 2015 #80 Share 16 Αυγούστου 2015 Α καταλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind 17 Αυγούστου 2015 Author #81 Share 17 Αυγούστου 2015 Τους stendker τους πήρα αρχές Μαρτίου, το κυνήγι δεν σταματάει ποτέ στις κιχληδες. Ναι μεν υπάρχει αρχηγός αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι οι σφετεριστές του θρόνου. Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 28 Αυγούστου 2015 #82 Share 28 Αυγούστου 2015 οπως και προανεφερα ωραιο το.ενυδρειο σου αλλα.καποιοι δισκοι.εχουν θεματακια.και ο.νικος ειχε μερικως δικιο σε προηγουμενα ποστ...το ψαρι που λες οι ειναι φ1 σε προηγουμενες φωτο..δεν ειναι.φ1....ειναι γεννα φ φευγα και.αν.θες σου λεω απο που προερχεται....επισης ο.δισκος που εχει τα.περισσοτερα θεματακια μαλλον.ειναι απο τον κο ζαχαροπουλο αγορασμενος γιτι τον.εχω και φωτογραφια...καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #83 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 οπως και προανεφερα ωραιο το.ενυδρειο σου αλλα.καποιοι δισκοι.εχουν θεματακια.και ο.νικος ειχε μερικως δικιο σε προηγουμενα ποστ...το ψαρι που λες οι ειναι φ1 σε προηγουμενες φωτο..δεν ειναι.φ1....ειναι γεννα φ φευγα και.αν.θες σου λεω απο που προερχεται....επισης ο.δισκος που εχει τα.περισσοτερα θεματακια μαλλον.ειναι απο τον κο ζαχαροπουλο αγορασμενος γιτι τον.εχω και φωτογραφια...καλη συνεχεια Ο f ειναι αγορασμενος απο τον ιγνατιο και δεν ξερω τι ειναι,και να σου πω την αληθεια εμενα μου αρεσει οπως ειναι οποτε οκ.ποιος λες οτι εχει θεματα, απο ποια φωτο και τι ειναι αυτα τα θεματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Οκτωβρίου 2015 #84 Share 6 Οκτωβρίου 2015 Φιλε πως παει το ενυδρειο; Βαλε καμια νεα φωτο να χαζεψουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind 12 Νοεμβρίου 2015 Author #85 Share 12 Νοεμβρίου 2015 Φιλε πως παει το ενυδρειο; Βαλε καμια νεα φωτο να χαζεψουμε. Τρεχω και δεν προλαβα να απαντησω ποιο γρηγορα. Μεγαλωνουμε και ειναι καποια ψαρια τα οποια ειναι πολυ ομορφα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Νοεμβρίου 2015 #86 Share 12 Νοεμβρίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind 6 Δεκεμβρίου 2015 Author #87 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Και μια κοντινη του soniae... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Δεκεμβρίου 2015 #88 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ ομορφο ψαρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Δεκεμβρίου 2015 #89 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Αρχοντικά πράγματα για τους άρχοντες τους Δίσκους !!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind 7 Δεκεμβρίου 2015 Author #90 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Σας ευχαριστώ, οι άρχοντες παρεα με τους άρχοντες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 7 Δεκεμβρίου 2015 #91 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Βαλε καμια πανοραμικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind 28 Ιανουαρίου 2016 Author #92 Share 28 Ιανουαρίου 2016 Παρασκευα σου Χρωστω μια πανοραμικη δεν το εχω ξεχασει,αλλα σημερα ειχαμε εκτακτη εμφανιση του"παλαιου"του ενυδρειου,κατεβηκε να τσιμπισει κατι τις και μου εκανε την τιμη να καθησει να τον αποθανατησω. Ειναι το ψαρι που εχω πανω απο 12 χρονια και ειναι ενα πεκολντια,φυσικα μολις βγει αυτος μετα βγαινει και ο μεγαλος soniae για να δειξει ποιος ειναι ο αρχηγος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 2 Φεβρουαρίου 2016 #93 Share 2 Φεβρουαρίου 2016 Χαχα ψυχρος πολεμος στο βυθο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind 27 Μαίου 2016 Author #94 Share 27 Μαίου 2016 Και συνεχιζουμε . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 27 Μαίου 2016 #95 Share 27 Μαίου 2016 Δεν ξέρω από δίσκο φιλέ μου για να εκφράσω γνώμη για την ανάπτυξη τους κτλ κτλ αλλά μου αρέσουν πολύ! Καμία πανοραμική του ενυδρείου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 27 Μαίου 2016 #96 Share 27 Μαίου 2016 Δεν ξέρω από δίσκο φιλέ μου για να εκφράσω γνώμη για την ανάπτυξη τους κτλ κτλ αλλά μου αρέσουν πολύ! Καμία πανοραμική του ενυδρείου; Αμαν βρε Παρασκευα με τις πανοραμικες σου. χαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 27 Μαίου 2016 #97 Share 27 Μαίου 2016 Ωραίο σαλιγκάρι!! Πολύ ωραία φίλε τα ψάρια σου, να τα χαίρεσαι! Συμφωνώ με τον Παρασκευα για τη φωτό. Αν χωράει ολόκληρο το ενυδρειο σε φωτό βέβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Μαίου 2016 #98 Share 27 Μαίου 2016 Πολυ ομορφα ψαρια! Η κουτελα και το καρουμπαλο λενε πολλα! Send from the heart of the Amazonas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 27 Μαίου 2016 #99 Share 27 Μαίου 2016 Αμαν βρε Παρασκευα με τις πανοραμικες σου. χαχαχαχα! Έλα ρε Μητσο! Να μην έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα;;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind 27 Μαίου 2016 Author #100 Share 27 Μαίου 2016 Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια,Παρασκευα σου τις χρωσταω καιρο οποτε οριστε,με καποιες αλλαγες σε σχεση με το αρχικο.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος