Jump to content

Πολυβιταμινες Jbl Atvitol

Recommended Posts

Καλησπερα στην παρεα. Εδω και αρκετο καιρο χρησιμοποιω τις συγκεκριμενες πολυβιταμινες κυριως σαν διατροφικο συμπληρωμα,( δλδ μουλιαζω την τροφη), μια η δυο φορες την εβδομαδα.

Διαβαζοντας τις οδηγιες τους η εταιρια προτεινει ως δοσολογια το εξης:

Στην τροφη, 2-4 σταγονες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Στο νερο του ενυδρειου, 2 σταγονες ανα 20 λιτρα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Μηπως καπου το χανω;

Καθημερινα;

Με 2 σταγόνες πόσο να μουλιάσει η τροφή; αν υποθέσουμε οτι ρίχνεις μια ποσότητα τροφής όσο είναι η επιφάνεια ενός κουταλιού του γλυκού, χαιρέτα μας τον πλάτανο. Εγώ στη θέση σου θα πότιζα την τροφή μια φορά την εβδομάδα αλλά θα την πότιζα όλη, οχι 3-4 φυλλαράκια, δε θα έριχνα δηλαδή 2-4 σταγόνες αλλά τόσο ωστε να ποτίσω την τροφή ολη. Από όσο έχω διαβάσει η πολλή βιταμίνη μπορεί να έχει και αντίθετα αποτελέσματα.

Από την άλλη αυτό που λέω εγώ μπορέι και να θεωρείται overdose και να προκύψουν τίποτα άλλα προβλήματα. Αφού η εταιρεία στις οδηγίες λέει αυτό, ισως αυτό πρέπει να κάνεις τελικά. Εγώ το κάνω όπως σου περιέγραψα με τη fishtamin.

......από που την παιρνεις αυτή; εχεις κανα link;

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Στο νερό "τσάμπα" δουλειά κάνεις... σαν να ψεκάζεις με spray για το συνάχι στην πλατεία Συντάγματος και να περιμένεις αποτέλεσμα.-

• Like 2

Στο νερό "τσάμπα" δουλειά κάνεις... σαν να ψεκάζεις με spray για το συνάχι στην πλατεία Συντάγματος και να περιμένεις αποτέλεσμα.-

:bigemo_harabe_net-103:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...