ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 21 Μαρτίου 2015 #1 Share 21 Μαρτίου 2015 Καλησπερα στην παρεα. Εδω και αρκετο καιρο χρησιμοποιω τις συγκεκριμενες πολυβιταμινες κυριως σαν διατροφικο συμπληρωμα,( δλδ μουλιαζω την τροφη), μια η δυο φορες την εβδομαδα. Διαβαζοντας τις οδηγιες τους η εταιρια προτεινει ως δοσολογια το εξης: Στην τροφη, 2-4 σταγονες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Στο νερο του ενυδρειου, 2 σταγονες ανα 20 λιτρα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Μηπως καπου το χανω; Καθημερινα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 21 Μαρτίου 2015 #2 Share 21 Μαρτίου 2015 (edited) Με 2 σταγόνες πόσο να μουλιάσει η τροφή; αν υποθέσουμε οτι ρίχνεις μια ποσότητα τροφής όσο είναι η επιφάνεια ενός κουταλιού του γλυκού, χαιρέτα μας τον πλάτανο. Εγώ στη θέση σου θα πότιζα την τροφή μια φορά την εβδομάδα αλλά θα την πότιζα όλη, οχι 3-4 φυλλαράκια, δε θα έριχνα δηλαδή 2-4 σταγόνες αλλά τόσο ωστε να ποτίσω την τροφή ολη. Από όσο έχω διαβάσει η πολλή βιταμίνη μπορεί να έχει και αντίθετα αποτελέσματα. Από την άλλη αυτό που λέω εγώ μπορέι και να θεωρείται overdose και να προκύψουν τίποτα άλλα προβλήματα. Αφού η εταιρεία στις οδηγίες λέει αυτό, ισως αυτό πρέπει να κάνεις τελικά. Εγώ το κάνω όπως σου περιέγραψα με τη fishtamin. ......από που την παιρνεις αυτή; εχεις κανα link; Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2015 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 21 Μαρτίου 2015 Author #3 Share 21 Μαρτίου 2015 Απο τα pet city την πηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 26 Μαρτίου 2015 #4 Share 26 Μαρτίου 2015 Στο νερό "τσάμπα" δουλειά κάνεις... σαν να ψεκάζεις με spray για το συνάχι στην πλατεία Συντάγματος και να περιμένεις αποτέλεσμα.- 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 27 Μαρτίου 2015 Author #5 Share 27 Μαρτίου 2015 Στο νερό "τσάμπα" δουλειά κάνεις... σαν να ψεκάζεις με spray για το συνάχι στην πλατεία Συντάγματος και να περιμένεις αποτέλεσμα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος