petran halen 23 Μαρτίου 2015 #26 Share 23 Μαρτίου 2015 πολυ ομορφα μετα τα κοψιδια aquazone!!! παιδες αυτες ειναι οι κλησμενες επισειμες μερες !!! στη (ζουλα) ομως κανονονιζουμε για μπιρονια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 23 Μαρτίου 2015 #27 Share 23 Μαρτίου 2015 παιδια ελα να μαζεβεται το κερατσινι το περαμα ο πειραιας και η αθηνα για καμια μπιρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 23 Μαρτίου 2015 #28 Share 23 Μαρτίου 2015 Μεσα εγω!!!ελα να κανονιζουμεεε!!!ελα.να καιγομαστε με της τοσο ομορφες ενυδρειακες εμπειριες μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 24 Μαρτίου 2015 #29 Share 24 Μαρτίου 2015 Παμε για Σαββατο 18 Απριλίου...... Παρατηρήστε πόσο πεζός είναι ο διαχειριστής μας! Εχει πλεχτεί ολόκληρο ειδύλλιο με τα μέλη μας ! Τι κεριά ! Τι ηλιοβασηλεματα ! Τι βόλτες στην ακροθαλασσιά! Και εκείνος ΞΕΡΑ ΄''πάμε Σάββατο 18 Απριλίου¨΄ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 24 Μαρτίου 2015 Author #30 Share 24 Μαρτίου 2015 Διονύση τώρα που μπήκε η άνοιξη θα συμβάινουν "περίεργα" πράγματα στις συναντήσεις μας! :bigemo_harabe_net-138: Μέχρι τότε θα μπουν και οι διαχειριστές στο ανοιξιάτικο "mood" Που να σφίξουν και οι ζέστες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Μαρτίου 2015 #31 Share 24 Μαρτίου 2015 Μέσα με τα χίλια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 24 Μαρτίου 2015 #32 Share 24 Μαρτίου 2015 Πολύ ωραία!! Θα αρχίζω να κανονίζω... ισα που προλαβαινεις :crazyyyy: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Μαρτίου 2015 #33 Share 24 Μαρτίου 2015 ισα που προλαβαινεις :crazyyyy: καπωσ ετσι!!! αχαχαχαχααχχχα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Μαρτίου 2015 #34 Share 24 Μαρτίου 2015 ισα που προλαβαινεις :crazyyyy: καπωσ ετσι!!! αχαχαχαχααχχχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Μαρτίου 2015 #35 Share 24 Μαρτίου 2015 Διονύση τώρα που μπήκε η άνοιξη θα συμβάινουν "περίεργα" πράγματα στις συναντήσεις μας! :bigemo_harabe_net-138: Μέχρι τότε θα μπουν και οι διαχειριστές στο ανοιξιάτικο "mood" Που να σφίξουν και οι ζέστες!!!! ναι ρε και θαλασσες και αγαπες και πασατεμπο!! και τι ? να σφιξουν ζεστες? ΣΟΥ ΕΧΩ CHILLER !!οτι λυση θες στην εχω!! χαχαχααχχαχα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 25 Μαρτίου 2015 Author #36 Share 25 Μαρτίου 2015 καπωσ ετσι!!! αχαχαχαχααχχχα Κάτι τέτοιο ήθελε να κάνει και αυτή! https://www.youtube.com/watch?v=doSC4C1b8k0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 26 Μαρτίου 2015 #37 Share 26 Μαρτίου 2015 Μέσα με τα χίλια!!!!! τωρα που το πες δεν σε βλεπω παιδακια εμας δεν μας βλεπω.... next time.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Μαρτίου 2015 #38 Share 26 Μαρτίου 2015 18 εεεεε κατι μπορει να γινει .... Λογικα και εγω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 26 Μαρτίου 2015 #39 Share 26 Μαρτίου 2015 ΔΕΝ νομίζω να προλάβω να περάσω, ούτε για μια βόλτα...έχω live στον Καρέα στις 18 Απρ.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Μαρτίου 2015 #40 Share 27 Μαρτίου 2015 ΔΕΝ νομίζω να προλάβω να περάσω, ούτε για μια βόλτα...έχω live στον Καρέα στις 18 Απρ.- παίξε playback σαν τους manowar ή τους milli vanilli Μπαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Μαρτίου 2015 #41 Share 27 Μαρτίου 2015 παίξε playback σαν τους manowar ή τους milli vanilli Μπαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα Ποτε παιξανε ρε γιατρε οι Μanowar playback; Μαλλον στο drummachine αναφερεσαι κι αυτο ελεγχεται! Τους εχεις ακουσει τελευταια τους Manowar; Δεν θα πιστευεις στα αυτια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Μαρτίου 2015 #42 Share 27 Μαρτίου 2015 Ποτε παιξανε ρε γιατρε οι Μanowar playback; Μαλλον στο drummachine αναφερεσαι κι αυτο ελεγχεται! Τους εχεις ακουσει τελευταια τους Manowar; Δεν θα πιστευεις στα αυτια σου! Ήταν και θα είναι για πάντα άθλιοι....(εγώ πάνκ ακούω οπότε πώς να μου αρέσουν οι Man-Of-War ) Ήμουν στην πρώτη συναυλία στο "Aγκάθι" όταν ήταν και η Βανέσσα (για όσους ξέρουν) και ήμουν εκεί όταν κόπηκε το ρεύμα.....οπότε δέν ελέγχεται απλά το drum machine...επιβεβαιώνεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 27 Μαρτίου 2015 #43 Share 27 Μαρτίου 2015 Μια φορα εχω παει σε manowar και απο τα λαδια απο τους καγκουρες που ειχαν πασαλειφτει, πηγα σπιτι και εφτιαξα χωριατικη..... αχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Μαρτίου 2015 #44 Share 27 Μαρτίου 2015 Μια φορα εχω παει σε manowar και απο τα λαδια απο τους καγκουρες που ειχαν πασαλειφτει, πηγα σπιτι και εφτιαξα χωριατικη..... αχαχαχα Για να μήν μιλήσουμε για τα πέτσινα σωβρακάκια που φοράνε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Μαρτίου 2015 #45 Share 27 Μαρτίου 2015 http://www.aquazone.gr/forums/calendar/event/73-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 27 Μαρτίου 2015 #46 Share 27 Μαρτίου 2015 ΔΕΝ νομίζω να προλάβω να περάσω, ούτε για μια βόλτα...έχω live στον Καρέα στις 18 Απρ.- βαλε το cd και τελος πολυ θα το ακουσουν λιγοι θα το καταλαβουν!! (βλεπε wasp gagarin πχ.)χαχααχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Μαρτίου 2015 #47 Share 27 Μαρτίου 2015 .....ρε παιδιά, εχετε παει σε καμία συναυλία που να παίξανε live; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Μαρτίου 2015 #48 Share 27 Μαρτίου 2015 Μια φορα εχω παει σε manowar και απο τα λαδια απο τους καγκουρες που ειχαν πασαλειφτει, πηγα σπιτι και εφτιαξα χωριατικη..... αχαχαχα Για να μήν μιλήσουμε για τα πέτσινα σωβρακάκια που φοράνε.... .....ρε παιδιά, εχετε παει σε καμία συναυλία που να παίξανε live; Tι λετε βρε επαισχυντοι και ιεροσυλοι; Μαλλον δεν ησασταν το 2006 στο ποδηλατοδρομιο που οι ανθρωποι βγαλανε ματια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 28 Μαρτίου 2015 #49 Share 28 Μαρτίου 2015 Ναι.....η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι επειδή δεν μας αρέσει μια μπάντα που καλώς ή κακώς έχει γράψει την δίκη της ιστορία δεν σημαίνει ότι πρέπει κ να κράζουμε....κ οι WASP έχουν παίξει πολλές φορές playback κ το 2006 στο GAGARIN απλά τραγούδησε χωρίς μικρόφωνο κ μείναμε όλοι παγωτά......κ το live που λέει ο sturm επειδή ήμουν κ σε αυτό οι ΜΑΝΟWAR απλά ήταν γ - - - - - - - ί κ επειδή επίσης ακούω κ punk k rock n roll k metal k φινλανδικό goth metal κ symphonic κ 50΄s 60's 70's rockabilly phycobilly κ ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ την γκάμα αυτού του είδους μουσικής δεν το θεωρώ οκ να κράζουμε μια μπάντα σαν τους MANOWAR......απλά λέω την ταπεινή μου άποψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Μαρτίου 2015 #50 Share 28 Μαρτίου 2015 Καραζεις;;;;;;;; ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ!!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος