Mr.Puff 19 Μαρτίου 2015 #1 Share 19 Μαρτίου 2015 Καλημέρα σε όλους. Η συνάντηση του Απριλίου πέφτει Μεγάλο Σάββατο 11. Το σκέφτεστε καθόλου να αλλάξει η ημερομηνία και κατ'εξαίρεση να γίνει ας πούμε το πρώτο Σάββατο που πέφτει στις 4 Απριλίου? Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Μαρτίου 2015 #2 Share 19 Μαρτίου 2015 Χαχαχαχα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται! Χααχαχαχ! Ρε Λουκα, απο τωρα το σκεφτεσαι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 19 Μαρτίου 2015 #3 Share 19 Μαρτίου 2015 Εθισμένοι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Μαρτίου 2015 #4 Share 19 Μαρτίου 2015 Οσο δεν παει! Χαχαχααχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαρτίου 2015 #5 Share 19 Μαρτίου 2015 Αφου περναμε τοσο καλα ρε σεις λογικο ειναι να το σκεφτομαστε απο τωρα Τωρα που ανοιγει και ο καιρος και θα μπορουμε να κανουμε και καμια βολτουλα στη θαλασσα που ειναι διπλα, βλεπω να το κανουμε δυο φορες το μηνα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Μαρτίου 2015 #6 Share 19 Μαρτίου 2015 Αφου περναμε τοσο καλα ρε σεις λογικο ειναι να το σκεφτομαστε απο τωρα Τωρα που ανοιγει και ο καιρος και θα μπορουμε να κανουμε και καμια βολτουλα στη θαλασσα που ειναι διπλα, βλεπω να το κανουμε δυο φορες το μηνα Αυτα ειναι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 19 Μαρτίου 2015 #7 Share 19 Μαρτίου 2015 Μετα το Πασχα καλυτερα, και πιο καλος καιρος και τρωμε και κοψιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαρτίου 2015 #8 Share 19 Μαρτίου 2015 Με κολαζειιιιιιιιιιιιιιιιις βασιληηηηη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 19 Μαρτίου 2015 #9 Share 19 Μαρτίου 2015 (edited) Ώχ ωχ,άμα αρχίςουμε και βόλτες στην ακροθαλασσιά θά´χουμε θέματα λέμε... Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2015 - Spartan Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 19 Μαρτίου 2015 #10 Share 19 Μαρτίου 2015 Ρε σεις.....τι βολτες στην παραλια.........πολυ ρομαντικοι γινατε!!!!!!!!!!!! Δεν παμε σε κανα ροκαδικο για μπυρες λεω εγω?????? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 20 Μαρτίου 2015 Author #11 Share 20 Μαρτίου 2015 Το σκέφτομαι νωρίς γιατί πρέπει να κανονίζω άδεια από τη δουλειά. Βλέπετε λόγο βάρδιας είναι λίγο στριμωγμένα τα πράγματα. Και η συγκεκριμένη ημερομηνία εμένα τουλάχιστον θα με βόλευε απίστευτα αν βεβαίως οι υπόλοιποι δεν έχετε θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 20 Μαρτίου 2015 #12 Share 20 Μαρτίου 2015 (edited) Αφου περναμε τοσο καλα ρε σεις λογικο ειναι να το σκεφτομαστε απο τωρα Τωρα που ανοιγει και ο καιρος και θα μπορουμε να κανουμε και καμια βολτουλα στη θαλασσα που ειναι διπλα, βλεπω να το κανουμε δυο φορες το μηνα εισται ολοι μαρτυρες παιδια!!! βολτουλα στη θαλλασα λεει ο mad!!! μηπως αντι για 6 ωρα το κανουμε 10??? να εχει βραδιασει κιολας!! χαχαχαχαχαχαχαα. θα φερω και κερια!!! Έγινε επεξεργασία 20 Μαρτίου 2015 - petran halen Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 20 Μαρτίου 2015 #13 Share 20 Μαρτίου 2015 Ρε σεις.....τι βολτες στην παραλια.........πολυ ρομαντικοι γινατε!!!!!!!!!!!! Δεν παμε σε κανα ροκαδικο για μπυρες λεω εγω?????? :D 1000 like αυτα ειναι τα καλα!!!! απο τωρα ειμαι μεσα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 20 Μαρτίου 2015 #14 Share 20 Μαρτίου 2015 Με κολαζειιιιιιιιιιιιιιιιις βασιληηηηη βασιλη με κολαζεις.. βολτουλα στη θαλλασα?? mad.. για εσενα κουρευτικα...!!!και ακουω για βασιλη τωρα?? χαχαχααχαζαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 20 Μαρτίου 2015 #15 Share 20 Μαρτίου 2015 Καλημέρα σε όλους. Η συνάντηση του Απριλίου πέφτει Μεγάλο Σάββατο 11. Το σκέφτεστε καθόλου να αλλάξει η ημερομηνία και κατ'εξαίρεση να γίνει ας πούμε το πρώτο Σάββατο που πέφτει στις 4 Απριλίου? Τι λέτε? εγω λεω μια το μηνα επισιμα και μια για μπυρονια (ανεπισημα)!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Μαρτίου 2015 #16 Share 20 Μαρτίου 2015 εισται ολοι μαρτυρες παιδια!!! βολτουλα στη θαλλασα λεει ο mad!!! μηπως αντι για 6 ωρα το κανουμε 10??? να εχει βραδιασει κιολας!! χαχαχαχαχαχαχαα. θα φερω και κερια!!!Δε θα βουτήξετε με μπουκάλες άνθρωπέ μου, μη χαίρεσαι. Βόλτα θα κανετε στην παραλία, άντε να καθίσετε σε κανά παγκάκι να χαζέψετε το ηλιοβασίλεμα υπό τους ήχους του "I am a woman in love". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Μαρτίου 2015 #17 Share 20 Μαρτίου 2015 Δε θα βουτήξετε με μπουκάλες άνθρωπέ μου, μη χαίρεσαι. Βόλτα θα κανετε στην παραλία, άντε να καθίσετε σε κανά παγκάκι να χαζέψετε το ηλιοβασίλεμα υπό τους ήχους του "I am a woman in love". Και πασατεμπο! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 20 Μαρτίου 2015 #18 Share 20 Μαρτίου 2015 Παντος εγώ θα πρότεινα να κάνουμε 2 φορές τον μήνα συναντήσεις !Ετσι οταν συμβαίνουν τέτοια "περίεργα" περιστατικά (πχ. Μ.Σαββατο) να μήν χρειάζεστε να αγχωθούμε κιόλας βρε αδελφέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 20 Μαρτίου 2015 #19 Share 20 Μαρτίου 2015 Αφου περναμε τοσο καλα ρε σεις λογικο ειναι να το σκεφτομαστε απο τωρα Τωρα που ανοιγει και ο καιρος και θα μπορουμε να κανουμε και καμια βολτουλα στη θαλασσα που ειναι διπλα, βλεπω να το κανουμε δυο φορες το μηνα Καλα, δεν το πιασατε το υπονοουμενο? Φτου σας. Αμα εισε κοντα θα σου λεει ( ειδες τη ωραια που ειναι η θαλασσα, δεν κανεις ενα θαλασσινο? ). Ειναι μια μαρκα αυτος! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 20 Μαρτίου 2015 #20 Share 20 Μαρτίου 2015 (edited) Καλα, δεν το πιασατε το υπονοουμενο? Φτου σας. Αμα εισε κοντα θα σου λεει ( ειδες τη ωραια που ειναι η θαλασσα, δεν κανεις ενα θαλασσινο? ). Ειναι μια μαρκα αυτος! ναι μαναρι μου εσυ!!!μονο εσυ με πιανεις ΑΜΟΙΒΕΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΑΜΑΤΑ!!οσο για το πασατεμπο του στυρμ.. εμεις θα τη βρουμε με πιττογυραα!! Έγινε επεξεργασία 20 Μαρτίου 2015 - petran halen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 20 Μαρτίου 2015 #21 Share 20 Μαρτίου 2015 Δε θα βουτήξετε με μπουκάλες άνθρωπέ μου, μη χαίρεσαι. Βόλτα θα κανετε στην παραλία, άντε να καθίσετε σε κανά παγκάκι να χαζέψετε το ηλιοβασίλεμα υπό τους ήχους του "I am a woman in love". κλαιωωωωωωωωωώ i am a woman in love λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 21 Μαρτίου 2015 #22 Share 21 Μαρτίου 2015 Καλα, δεν το πιασατε το υπονοουμενο? Φτου σας. Αμα εισε κοντα θα σου λεει ( ειδες τη ωραια που ειναι η θαλασσα, δεν κανεις ενα θαλασσινο? ). Ειναι μια μαρκα αυτος! Χαχαχα εεεεεετσι ακριβως δημητρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 22 Μαρτίου 2015 #23 Share 22 Μαρτίου 2015 Καλημέρα σε όλους. Η συνάντηση του Απριλίου πέφτει Μεγάλο Σάββατο 11. Το σκέφτεστε καθόλου να αλλάξει η ημερομηνία και κατ'εξαίρεση να γίνει ας πούμε το πρώτο Σάββατο που πέφτει στις 4 Απριλίου? Τι λέτε? Παμε για Σαββατο 18 Απριλίου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 22 Μαρτίου 2015 Author #24 Share 22 Μαρτίου 2015 Πολύ ωραία!! Θα αρχίζω να κανονίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 22 Μαρτίου 2015 #25 Share 22 Μαρτίου 2015 παιδια μεσα και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος