panroum 18 Μαρτίου 2015 #1 Share 18 Μαρτίου 2015 Καλημερα εχει δοκιμάσει κανείς το Microbacter7?Και αν ναι με τι αποτελεσματα? Είναι κατι σαν το stability τις seachem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 18 Μαρτίου 2015 #2 Share 18 Μαρτίου 2015 Καλημερα εχει δοκιμάσει κανείς το Microbacter7?Και αν ναι με τι αποτελεσματα? Είναι κατι σαν το stability τις seachem? Καλησπέρα φίλε.... Το stability ειναι για το ξεκίνημα ενος ενυδρείου το πρώτο χρονικό διάστημα η έπειτα απο μεγάλη ζημιά και επανεκκίνηση του. Το microbacter7 σε γενικές γραμμές οταν το ειχα δοκιμάσει δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στο ενυδρείο αλλα ούτε και κατι το θεαματικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Μαρτίου 2015 #3 Share 18 Μαρτίου 2015 Θα συμφωνησω με το θαναση φιλε panroum. Για ποιο λογο/σκοπο θελεις να το χρησιμοποιησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 18 Μαρτίου 2015 Author #4 Share 18 Μαρτίου 2015 Κανω μια μεταφορα, απο 100λτ σε 240λτ και επειδή δεν μπορω να βρω πουθενά το stability(εχει ελειψη η εταιρία) ελεγα μηπως αυτο ειναι κατι παρεμφερές.αν και να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει τι κανει, οι οδηγιες πισω λιγο πολυ λενε οτι κανει για τα παντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαρτίου 2015 #5 Share 19 Μαρτίου 2015 Κατα την ταπεινη μου αποψη εγω θα χρησιμοποιουσα η το digest της prodibio η' special blend. Με τη μεταφορα ομως δεν θα με απασχολουσαν τοσο τα βακτηρια οσο καποιες τιμες που μπορει να αλλαξουν οπως π.χ(εξαρταται πως θα κανεις τη μεταφορα) να ανεβασεις αμμωνια η' νιτρικα κτλ Πως σκεφτεσαι να κανεις τη διαδικασια? Θα χρησιμοποιησεις την ιδια αμμο-βραχο-κτλ? Ποσο απο το παλιο νερο θα παρεις? Κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 19 Μαρτίου 2015 Author #6 Share 19 Μαρτίου 2015 Την διαδικασια την εχω προχωρήσει, εδω και 11 μερες τρεχει το 'μεγαλο' με καινουργιο νερο, αραγωνιτη τον παλιο (τον έπλυνα καλα, ειχε πολυ βρώμα!) και καινουργιο και βραχο εχω γύρω στα 20kg καινουργιο και παλιο μαζι (ζωντανο και νεκρο) Τωρα τα ζωντανα τα εχω στο παλιο με λιγο βραχο και εχει μεινει να τα μεταφερω μαζι με τον λιγο βραχο.απο μετρήσεις ειμαι ετοιμος,θερμοκρασία 26,ph 8,1 αμμωνία 0, νιτρωδη 0, νιτρικα δεν εχω(δεν λεω 0 γιατι δεν νομίζω να γίνεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαρτίου 2015 #7 Share 19 Μαρτίου 2015 Οποτε εισαι μια χαρα απο τιμες Αφου δεν χρειαζεσαι κατι που να επριρρεαζει/βοηθαει σε καποια απο τις τιμες που συνηθως αλλαζουν κατα τη μεταφορα,τοτε οποιο σκευασμα και να βαλεις απο αυτα που περιεχουν βακτηρια θα κανεις τη δουλεια σου. Λιγο πολυ ολα τα ιδια ειναι,αναμεσα σε αυτα και το ΜΒ7 και το stability Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 20 Μαρτίου 2015 Author #8 Share 20 Μαρτίου 2015 Το ΜΒ7 το βαζω στην δοσολογία που λεει για νεα ενυδρεια? Καθε μερα για 2 εβδομαδες ή στην δοσολογία για χαμηλα νιτρικά,1φορα στις 2 εβδομαδες σαν συντήρηση? Να πω οτι κατι φραγκακια που ειχα τα εχω βαλει μεσα... αν δεν κανω λαθος λεει να μην βαζεις παραπανω απο την δόση που σου λεει. Εγω βάση ποιας κατηγοριας βαζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Μαρτίου 2015 #9 Share 25 Μαρτίου 2015 Επειδη στην ουσια δεν ξεκινας απο το μηδεν και οι τιμες σου ειναι πολυ καλες,θα σου προτεινα να ξεκινησεις με δοσολογια συντηρησης Η υπερδοσολογια μπορει να σου δημιουργησει προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 26 Μαρτίου 2015 Author #10 Share 26 Μαρτίου 2015 Αυτο κανω τελικα,δοσολογία συντήρησης, εβαλα και τα ψαράκια μου μεσα και τελειωσα με την μεταφορα! Αρχιζει και κανει την εμφάνιση της διατομικη αλγη τωρα αλλα απ οτι διαβασα ειναι φυσιολογικο...? Μπορω να κανω κατι? Ή μονο υπομονή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Μαρτίου 2015 #11 Share 26 Μαρτίου 2015 Ναι φιλε μου,απο αυτη την αλγη δεν γλυτωνει σχεδον κανενα φρεσκοστημενο ενυδρειο Ειναι απο τις πιο "ανωδυνες" αλγες και αν οι συνθηκες ειναι ιδανικες θα σε απασχολησει πολυ λιγες ημερες. Καλη αρχη στο νεο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 26 Μαρτίου 2015 Author #12 Share 26 Μαρτίου 2015 Για να δουμε! Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 26 Μαρτίου 2015 Author #13 Share 26 Μαρτίου 2015 Μια ερωτηση...το ats κανει τπτ με την διατομικη?εχω σκοπο να φτιαξω ενα στο προσεχές διάστημα και αν ειναι να κανει κατι και στην διατομικη να το επισπεύσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος