TechnoV 17 Μαρτίου 2015 #1 Share 17 Μαρτίου 2015 Χαιρετίζω το πραγματικά απίστευτο aquazone. Θα ήθελα λίγη βοήθεια για ένα εγκατελειμένο reef(διαλυμένο). Ακόμη ο παλιός αραγωνίτης είναι μέσα. Αξίζει να το στήσω από την αρχή; Πόσο θα μου στοιχίσει το ξεκίνημα; (Το ενυδρειάκι νομίζω ήταν για reef, έχει λάμπες, πίσω θέση, σκιμεράκι, κυκλοφορητη έχω. Γίνεται σε αυτό το ενυδρείο να το καθαρίσω και να κάνω ένα κοινωνικό γλυκού; Μου ξανάρθε η τρέλα μετά απο χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Μαρτίου 2015 #2 Share 17 Μαρτίου 2015 Αν κατάλαβα θες να κανεις γλυκού νερού και φυσικα γινεται θα στα πουν καλύτερα οι γλυκοι και για αυτο θα μεταφέρω το θεμα σε ανάλογη κατιγορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechnoV 17 Μαρτίου 2015 Author #3 Share 17 Μαρτίου 2015 Ναι, έλεγα μήπως το γυρίσω σε γλυκό, αλλά αν κοστίσει λίγο να στηθεί, δηλ αραγωνίτη, αλάτια κτλ δε θα έλεγα όχι σε θαλασσινό again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Μαρτίου 2015 #4 Share 17 Μαρτίου 2015 Θα πρεπει να διαλεξεις τι θες να κανεις ωστε να σου δωθουν οι καταληλες απαντησεις. Εδω εισαι στη κατηγορια του γλυκου,αν θες reef εδω δεν θα παρεις απαντησεις για θαλασσινο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechnoV 17 Μαρτίου 2015 Author #5 Share 17 Μαρτίου 2015 Μα γι αυτό το άνοιξα στο αλμυρό. Να μάθω ποσο θα κοστίσει για να αποφασίσω. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 18 Μαρτίου 2015 #6 Share 18 Μαρτίου 2015 Μα γι αυτό το άνοιξα στο αλμυρό. Να μάθω ποσο θα κοστίσει για να αποφασίσω. Sent from my iPhone using Tapatalk Η απάντηση είναι πολυ γενική αλλα θα σου έλεγα να υπολογίζεις πάνω απο 100e για το ξεκίνημα και με την προϋπόθεση οτι το φωτιστικό σου ειναι ακόμα λειτουργικό για θαλασσα και οτι θα κρατήσεις τον παλιό αραγωνιτη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος