Iraklis Elena 16 Μαρτίου 2015 #1 Share 16 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα,θα μπορουσατε να μου προτείνατε τι ταμπλέτες να παρω για να βοηθησω τα φυτα μου επειδη δεν εχω βαλει υποστρωμα απο κατω;Ειναι φυτεμενα σε χαλαζιακή αμμο.. Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 16 Μαρτίου 2015 #2 Share 16 Μαρτίου 2015 Καλησπερα.εγω χρησιμοποιω της σερα,sera florenette λεγονται.αλλα εχει και η seachem πολυ καλες ταμπλετες.αλλα ασε να σου πουν και οι πιο εμπειροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Elena 16 Μαρτίου 2015 Author #3 Share 16 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση..Θα περιμενω να δω και τι θα μου πουνε και οι αλλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Μαρτίου 2015 #4 Share 17 Μαρτίου 2015 Σε τι φυτα θες να βαλεις ταμπλετες? Οι ταμπλετες βοηθουν περισσοτερο τα φυτα που τρεφονται απο τις ριζες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Μαρτίου 2015 #5 Share 17 Μαρτίου 2015 Οι ταμπλετες της seachem σε εμενα δουλεψαν ρολοι! Θα τις προτιμουσα απο της sera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris69 17 Μαρτίου 2015 #6 Share 17 Μαρτίου 2015 Εγω δεν τις εχω δοκιμασει της seachem,αλλα απο οτι εχω διαβασει ειναι καλυτερες.αλλα εχω αρκετες ακομα σερα,οποτε περιμενω να τελειωσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 18 Μαρτίου 2015 #7 Share 18 Μαρτίου 2015 seachem με κλειστα ματια..τις εχω δοκιμασει και ακομα τις εχω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Μαρτίου 2015 #8 Share 18 Μαρτίου 2015 Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο σου και όπως ρωτήθηκες και παραπάνω σε ποια φυτά θέλεις να τις βάλεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Elena 19 Μαρτίου 2015 Author #9 Share 19 Μαρτίου 2015 Καλησπερα.Για βαλισνερια και εχινοδορο τις θελω.Αυτα τα εχω φυτεψει και βλεπω οτι εχουν προβλημα.Εχω και ανουμπια δεμενη σε ξυλο και σε αυτην μου φευγουν τα φυλλα της.Το ενυδρειο τρεχει ενα χρονο περιπου σε μενα αλλα δουλευε και πριν.Τα φυτα δεν ειναι παρα πολύς καιρος που τα εχω βαλει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Elena 19 Μαρτίου 2015 Author #10 Share 19 Μαρτίου 2015 Απο το site που παιρνω πραγματα δεν εχει ταμπλετες αυτης της μαρκας.Μονο υγρο.Ειναι το ιδιο αποτελεσματικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Μαρτίου 2015 #11 Share 19 Μαρτίου 2015 Δες αλλου! Για μενα καλο ειναι να μην συμβιβαστεις με κατι αλλο γιατι θα σου κρατησουν και καιρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Μαρτίου 2015 #12 Share 19 Μαρτίου 2015 Για τα φυτα που θες,κανουν οι ταμπλετες. Για την ανουμπια οχι ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος